ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΛΑΡΙΣΑ….ΤΟ ΧΑΣΕΣ ΜΕΓΑΛΕ! ερημιά..

Posted: May 23, 2009 in ΛΑΡΙΣΑ, Νουδου ούστ

Αυτό που θα παρακολουθήσετε είναι εικόνες απο την περίμετρο της Κεντρικής Πλατείας Λάρισας. Το ΅Π΅στην ουσία που αποτελείται απο Μ.Αλεξάνδρου, Κύπρου και Παπαναστασίου. Είναι τραβηγμένες στην υποτιθέμενη ώρα αιχμής..Στη μέση είναι η πλατεία που όπως θα δείτε στις άκρες της δεν υπάρχει κόσμος.Ο κόσμος ήταν συγκεντρωμένος στο μέσο της πλατείας (αφαιρέστε σιντριβάνι,δέντρα, εξέδρα) με τις…χαρακτηριστικές κορδέλες να τους κρατάν κοντά κοντα στο κέντρο..έτσι να φαινόμαστε πολλοί.Αυτοί ήταν όλοι.Απο την αρχή έως το τέλος..και αυτά τα δύο..δεν απείχαν και πολύ!

Comments
  1. Cederash says:

    я бы сказал не интересно, а разумно

  2. Μπράβο Ντίνα. Από χθές ήθελα να σε πάρω να μάθω νέα!

  3. divaynne says:

    Είχαν ανεβάσει τη νεολαία της Νέας Δημοκρατίας ΠΑΝΩ στο σιντριβάνι στο κέντρο της πλατείας για να πιάσουν το χώρο και απο της φωτογραφίες να φαίνεται η πλατεία τίγκα. γιατί το σιντριβάνι πιάνει μεγάλο μέρος της πλατείας (της άδειας..). και δεν άφηναν φωτογράφους απο τα πρακτορεία να τους βγάλουν φωτογραφία. Φυσικά εγώ έκανα το καλύτερο..απλά πήρα την περίμετρο μπουχαχα…..όποιος γνωρίζει αυτό που μένει στο κέντρο της πλατείας δηλαδή μείον δέντρα, μείον εξέδρα καταλαβαίνει οτι αν και έδωσαν απο την νδ οτι πήγαν 4.000 άτομα εγώ πάλι λέω οτι δεν ήταν πάνω απο 1.000.και πολλά λέω.

  4. To’ πε το’πε ο παπαγάλος,στο Μαξίμου πάει άλλος.

    Ποιος; Αυτός που πριν λίγους μήνες λοιδορούσαν τα συγκροτήματα.

    Ωραίο πράμα η δημοκρατία ε;

  5. […] τα ειπε η div ΑΥΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ…!! και ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΛΑΡΙΣΑ….ΤΟ ΧΑΣΕΣ ΜΕΓΑΛΕ! ερημιά.. Για την ομιλία του Παπανδρέου στις 31/05 δεν έχω κάμια […]

Leave a comment