ΧΡ. ΚΑΦΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΟΥ

Posted: March 16, 2007 in Uncategorized

 

«Ψευδείς οι αναφορές για προπηλακισμό και βιαιοπραγία»

Απορρίπτει τους χαρακτηρισμούς σε βάρος του, που περιείχε το ψήφισμα καταδίκης του Δημοτικού Συμβουλίου, ο πρώην δήμαρχος Χρ. Καφφές, χαρακτηρίζοντας ψευδείς και συκοφαντικές τις αναφορές περί «προπηλακισμού και βιαιοπραγίας» σε βάρος της κ. Λίτσας Γκολφινοπούλου. Ο κ. Καφφές, με χθεσινή δήλωσή του ζήτησε επίσημα τα πρακτικά της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, εναντίον του οποίου αφήνει αιχμές γιατί αποφάσισε να τον καταδικάσει χωρίς να γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη και σημειώνει:

«1) Τη Δευτέρα 5/2/2007, σε τηλεοπτική εκπομπή, ακούσαμε με τη γυναίκα μου αρκετά και διάφορα πρωτοφανή ψεύδη και συκοφαντίες, χωρίς περίσκεψη. Με λύπη διαπιστώνω το σοβαρότατο αυτό θέμα που έγινε δημόσια, ότι πέρασε τόσο χρονικό διάστημα χωρίς αναφορές και τον παραμικρό σχολιασμό. Σε αντίθεση με αυτό, η δική μου προσωπική επίσκεψη στο κανάλι, η φραστική αγανάκτηση δικαιολογημένη πλήρως, έγινε μείζον θέμα. (ε είσαι μεγάλος)

2) Την Πέμπτη 8/3/2007, το Δημοτικό Συμβούλιο πήρε μία απόφαση χωρίς να γνωρίζουν τι ακριβώς έγινε και το αξιοπρόσεκτο, δεν ένιωσαν την ανάγκη να ζητήσουν την παραμικρή διευκρίνιση και αυτό από μόνο του τα λέει όλα.( ξαναείσαι μεγάλος)

Από το κείμενο που δόθηκε στον τοπικό Τύπο η παράγραφος που αναφέρεται σε «προπηλακισμό και βιαιοπραγία» είναι ψευδής και συκοφαντική και αυτό βεβαίως είναι πολύ σημαντικό και δεν θα περάσει χωρίς τις αναγκαίες εξελίξεις.

3) Σήμερα 14/3/2007, ζητώ δημόσια τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου και με την ευκαιρία τους καλώ να ζητήσουν επίσημα από το κανάλι τις δηλώσεις τις πρωτοφανείς, και να τις ακούσουν με τα ίδια τα αυτιά τους και είμαι σίγουρος ότι θα προβληματιστούν τα μέγιστα και όχι μόνο».

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s