ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΕΙΣ-ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΕΙΣ?

Posted: April 26, 2007 in Uncategorized

«Στο πλαίσιο του σχεδιασμού για την αναμόρφωση του Αισθητικού Άλσους και την αντικατάσταση όσων δέντρων καταστραφηκαν από τον παγετό του 2001 και με τις οδηγίες της Γεωτεχνικής Υπηρεσίας φυτεύτηκαν διάφορα δένδρα μεταξύ των οποίων πλατάνια, λικιδάμβαρη, σφεντάνια, φλαμουριές, σοφόρες και άλλα…» σημείωσε χθες ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πρασίνου κ. Βάιος Κυριτσάκας συμπληρώνοντας ότι σε εξέλιξη βρίσκονται στο Αισθητικό Άλσος και άλλες μικροπαρεμβάσεις με διαμορφώσεις χώρων και επιχωματώσεις παράλληλα με το μεγάλο έργο της διαμόρφωσης της κοίτης του Πηνειού ποταμού.  

 Τα συνεργεία του Δήμου ιδιαίτερα τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκονται καθημερινά στο άλσος και εργάζονται με μεράκι για τον καθαρισμό και την αναβάθμιση του χώρου αλλά η απογοήτευση είναι εμφανής στα πρόσωπα των εργατών. Δεν είναι μόνο ο παλαιός εξοπλισμός με τον οποίο καλούνται να εργαστούν. Είναι κυρίως το ίδιο το προσωπικό, για την ακρίβεια η έλλειψη προσωπικού που τους προβληματίζει. «Τα τελευταία χρόνια έχουν φύγει από την υπηρεσία δεκάδες εργαζόμενοι και δυστυχώς δεν έχουν αντικατασταθεί με αποτέλεσμα το έργο μας να γίνεται ολοένα και πιο επίπονο…» δήλωνε χθες το πρωί στο διάλειμμα της εργασίας του εργάτης, που και αυτός βρίσκεται στα πρόθυρα της συνταξιοδότησης. Με ολοένα λιγότερο –και ηλικιακά μεγαλύτερο – προσωπικό πολύ σύντομα, έλεγε χαρακτηριστικά, η Γεωτεχνική Υπηρεσία θα αδυνατεί να παρέμβει και να συντηρήσει επαρκώς όλα τα πάρκα και τις πλατείες της πόλης προβλέποντας ότι θα παράπονα των συμπολιτών μας θα αυξάνονται με μαθηματική ακρίβεια… Πάλι δε μπορεσες να τα ελέγξεις…Τι λεει ρε φίλε….?καλα νεολαία δεν έχεις να τους βάλεις κι αυτούς να φυτέψουν τίποτα?

αλλά άσε με να μαντέψω….είναι και αυτά…καλώς καμωμένα.και να δούμε και τι αποτέλεσμα θα χεις με τέτοιο “δυναμικό΄’ που το καημένο ότι μπορεί κάνει.αλλά…ας μην προτρέχουμε…αφού είναι γνωστό οτι …πάλι θα ..ελέγξω..σύντομα…

ελευθερία

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s