ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ… «ΠΟΙΟΣ ΧΕΣΤΗΚΕ?»

Posted: May 4, 2007 in Uncategorized

«Δεν υπάρχει αντιπαράθεση με την Πόπη αυτή τη στιγμή, ουδόλως προκαλεί με τη συμπεριφορά της. Δεν υπάρχει βεντέτα μεταξύ μας. Κάποτε της είχα κάνει κριτική, αυτό είναι όλο…»είπε η Γκόλφω για την Πόπη σαν τη γιαγια της τη Ροδόπη.(αχ καλέ χρυσή μου..εγώ κακιά κουβέντα βρέ ποτέ!)

ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ η τεχνική της Λ. Γκολφινοπούλου. Τα ρίχνει στο Γ. Σάπκα, αλλά βρίσκει πάντοτε τρόπο να συμπεριλάβει στην κριτική της και την Ποπάρα.Κι όσο εκείνη αποφεύγει να της απαντήσει, να εμπλακεί σε αντιπαράθεση, τόσο σκληραίνουν οι επιθέσεις.(άλλη μια ευφυής κίνηση της Πόπης φυσικά επίτηδες έτσι? Μετά από σκέψη..που θέλει χειροκρότημα……αν είναι δυνατόν..έλεος…ο Χριστός και η Παναγία..αν είναι δυνατόν…)

Πάντως, με τον ένα ή άλλο τρόπο, το τελευταίο διάστημα στις συζητήσεις μεταξύ στελεχών του κόμματος και στα πολιτικά στέκια «ακούγονται» ως πιθανά για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο Λάρισας τα ονόματα των δημοτικών συμβούλων Δημήτρη Γεωργάκη, και Πόπης Κουρσούμη.

(ένα ρίγος,ένα δέος με διαπερνά αυτή τη στιγμή….. )

 

Η Γκόλφω αναμένεται τις προσεχείς ημέρες να παραχωρήσει συνέντευξη τύπου για το θέμα της αποπομπής, ενώ σε δηλώσεις της ανέφερε μεταξύ άλλων πως επικράτησε η άποψη του στενού περιβάλλοντος του Γιάννη Σάπκα και εξέφρασε την ευχή

«να μην υπάρξει και επόμενος στόχος»

(αμ τι μαρή ?το «φαρδύ» περιβάλλον θα άκουγε? Ντιπ μπουμπούνας είναι σαν εσένα?αχ…..πως σκέφτεται όμως το συνάνθρωπο η μητέρα Τερέζα-Λίτσα έκανε και ευχή…….ένα δάκρυ κύλησε….)

 

Στο ρελαντί οι μηχανές της Πόπης.Η δημοτική σύμβουλος εκτιμά – κι ευλόγως – ότι όσο είναι νωπή η λαϊκή εντολή, δεν νοείται αντιπολιτευτική τακτική υψηλών τόνων (αυτό δεν θα ισχύει για πάντα…)Γι’ αυτό επέλεξε να κάνει επιλεκτικές παρεμβάσεις και δη για θέματα, όπως το περιβάλλον, (σ)το οποίο και σημαντικό είναι και δεν μπορεί να υπάρξει «περίοδος ανοχής» (τα υπόλοιπα οσονούπω) πωωωω…πωωω……..ωωωω ουάου..έξυπνη κίνηση.Κι αυτό επίτηδες!!!!! Κάτω από σκέψη!!! Ουααααουουουου .πωω….σσσς…… speechless….

Επίσης, ως ενδιαφερόμενοι ή πιθανοί υποψήφιοι για μια θέση στην 11αδα του ΠΑΣΟΚ για τις εθνικές εκλογές, θα πρέπει να θεωρούνται ο δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτρης Γεωργάκης αλλά και η κ.Πόπη η οποία ωστόσο δημοσίως δηλώνει ότι στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων της παραμένουν τα δημοτικά πράγματα. (α ντάξει,γιατί θα χα ένα κενό…ε άμα το πες και δημοσίως…έτσι για τους φάν )

ΕΝΝΕΑ «χιλιάρηδες» στο συνδυασμό Σάπκα. Με Πόπη στο εντυπωσιακό «τριχίλιαρο» σταυρών, αλλά και το Δημ. Γεωργάκη, να ξεπερνούν τους πρώτους Τζανακούλη. Αχτύπητοι και οι δυο τους. (δηλαδή από τις ψήφους αν υπλογίσουμε …μμμ…..περίπου 5-6000 λαρισαίοι έχουν IQ ραδικιού…όσο για το δίδυμο…Άμποτ και Κοστέλο,χοντρός-Λιγνός η καλύτερα ΚΛΟΥΒΙΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΙΤΣΑ!!!!!!!!!!)

Kαι ιδού γεννάται μια απορία για όλους τους άχρηστους κατ εμέ υποψώφιους στα τοπικά (οι 8 στους 10)που νομίζουν οτι είναι κατι ενώ στην ουσία δε διαφέρουν σε σημαντικότητα από τον μπακάλη της γειτονιάς που σημειωτέον είναι και πιο χρήσιμος απο αυτούς…αμα δεν έχεις μια ουσιώδη αισθητική γαμώτο για σένα που πα ρε καραμήτρο να πείσεις οτι την έχεις γενικότερα που βγήκες απο το ιατρείο,την κουζίνα,το γραφείο κτλ και με θές να τοπική αυτοδιοίκηση?με τι μυαλό ρε?μα ρε γμτ και μόνο από το ύφος φαίνεται.από το βλέμα του ηλιθίου και του βοδιού που έχουν. και το καλύτερο είναι οτι δε ντρέπονται κιόλας που το λεν οτι κατεβαίνουν!και φυσικά δεν είναι κανείς τους πολιτικός έτσι?μη χεστούμε τώρα..με την έννοια του One who is skilled or experienced in the science or administration of government.και οι δικοί μας όσο για skilled!!!!!ασε!!!!!!! καραγκιόζ μπερντεεεε!!!!ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ !!!!! ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΦΕ!!!

Και όλα αυτά ήταν τόσο ασήμαντα που βαρέθηκα και που τα έγραψα.

Advertisements
Comments
 1. Παντελής Μήτσιου says:

  Μας πήρε η μπάλα… Πρώτη φορά άκουσα τον χαρακτηρισμό ΥΠΟΨΩΦΙΟΣ. Πετυχημένος! Κάτι τέτοια διαβάζω, μετανοιώνω που “κατέβηκα” και νοιώθω ότι έχω δίκηο να λέω ότι δεν “ξανακατεβαίνω”. Καλύτερα ψηλά. Γιατί να κατέβω;
  🙂

 2. divaynne says:

  όχι καλεεε! για τους άχρηστους κατ εμέ λέω οχι γενικά! ποτέ δε λέω κάτι γενικό γιατί δε μπορώ να ξέρω για όλους παρά μόνο για άτομα που έχω συκγεκριμένα στο μυαλό μου και που είχα όταν το γραφα.υπάρχουν 2 κατηγορίες πάντως γιαυτούς που κατεβαίνουν.αυτοί που πραγματικά θέλουν να προσφέρουν και ξέρουν οτι στην ουσία υπηρετούν την πόλη απο όποια θέση είτε δημοτική αρχή είτε αντιπολίτευση και οι άλλοι που θέλουν μόνο να δημιουργήσουν εντυπώσεις.ένας περιβαλλοντολόγος mr.Μήτσιου δε νομίζω πως θα πρεπε να μετανοιώνει που κατέβηκε ειδικά όταν υπάρχουν και τέτοια θέματα στην Λάρισα απόλυτα σχετικά με την ιδιότητα σας… 🙂

 3. Παντελής Μήτσιου says:

  Να τα πάρω με τη σειρά. Πρώτα από όλα δεν αισθάνθηκα προσωπικά θιγμένος. Αντίθετα, μου άρεσε ο ορμητικός χαρακτήρας του κειμένου σου. Απόλυτα ειλικρινής και γι’ αυτό γεμάτος αλήθειες χωρίς μπλά μπλά, φρου φρού κι αρώματα. 🙂

  Τώρα, για την προσφορά.. Όλοι τα ίδια λένε “το καθήκον… να προσφέρω στην πόλη … να προσφέρω στο λαό.. σνιφ! κλάψ! λύγμ!” και άλλα συγκινητικά. Τώρα βέβαια, υπάρχυν κάποιοι που και θέλουν και μπορούν να προσφέρουν, άλλοι που θέλουν αλλά δεν μπορούν (δεν μπορεί να θέλεις να παίξεις σέντερ στο μπάσκετ και να είσαι 1:30, πως να το κάνουμε…) και κάποιοι που δεν θέλουν και δεν μας ενδιαφέρει αν μπορούν. Έτσι απλά.

  Για την εκλογή, τα χιλιάρια και τα ρέστα, είναι μεγάαααααααααααααλη ιστορία. Δυό κουβέντες μόνο. Στην πολιτική, ανακατεύονται άνθρωποι που μπορούν να μαζεύουν ψήφους ή άνθρωποι που μπορούν να “παράγουν” πολιτική και απόψεις. Σπάνια, βρίσκονται άνθρωποι που τα μπορούν και τα δύο. Αυτούς τους λέμε συνήθως μεγάλους ηγέτες. Στην Λάρισα έχει χρόνια να φανεί ηγέτης.. Αυτά.

  Σόρυ, σε κούρασα Παρασκευή απόγευμα. Βγές να διασκεδάσεις και κλείσε τα pc και τα blogs!

  🙂

 4. divaynne says:

  χειροκροτώ το τελευταίο για τους ηγέτες!!
  τελικά τον έφτιαξες τον υπολογιστή μάλλον!! χεχεε
  ναι θα βγω αγορά που το κατάλαβες????
  τα λεμε!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s