Η ΑΥΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΗΤΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ!

Posted: May 4, 2007 in δημαρχιακά..μπλιαχ

Η Δημοτική Αρχή απαντά στην παράταξη «Λαρισαίων Πόλις» και την κατηγορεί ότι στόχο έχει μόνο τη «συκοφάντηση και φθορά του Κ. Τζανακούλη»

ΟΛΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ

ΜΕΡΙΚΆ ΥΠΕΡΟΧΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ
1.Πριν ολοκληρώσουμε αυτή την απάντηση, θα σταματήσουμε στην αρχή της τελευταίας παραγράφου του κειμένου τους που λέει: «Η θέση μας σ’ όλη τη διάρκεια των 8 ετών ήταν σταθερή». Εδώ λοιπόν είναι «όλα τα λεφτά». Ή οι συντάκτες (συντάκτης) είναι της αντιπολίτευσης των προηγουμένων 8 ετών (1999-2006), αφού η παράταξη «Λαρισαίων Πόλις» έχει ζωή μόνο λίγων μηνών, ή κάτι άλλο συμβαίνει. Κάθε εξήγηση δεκτή.

σ.σ. Ακόμα δεν κατάλαβες?λίγο ακόμα…έλα…..άλλη μια!ακόμα δεν το πιασες?σκέψου λίγο ακόμα…έχεις χρόνο..5..4..3..2…1…δεν το κατάλαβες ε? ε ναι ήταν πολύ δύσκολο να το καταλάβεις…θα σου πώ κάτι αλλά μην το πεις πουθενά κύριε δήμαρχε.είναι μυστικό όμως οκ?δεν το ξέρει κανείς…You know, το…Λαρισαίων Πόλις,δεν είναι άνθρωπος που γεννήθηκε στις 15 Οκτώβρη..(τότε βρε,που κέρδισες στο τσακ!)….οεο?Eίναι πολλοιοιοιοιοιοιοι..που,άκου τώρα να δείς..υπήρχαν και πιο πριν!ναι σε λέω!!

2.«Είχαμε την ευκαιρία και άλλες φορές να πούμε ότι οι συντάκτες (ή ο συντάκτης) των ανακοινώσεων της παράταξης «Λαρισαίων Πόλις» ή δεν παρακολουθούν τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ή έχουν τυποποιημένες ανακοινώσεις, που ανάλογα τις «εμπλουτίζουν» με γνώμες Δημοτικών Συμβούλων της παράταξης. Είναι, βέβαια, σταθεροί (σταθερός)(να το! δε το πα εγώ! δεν έχει καταλάβει ακριβώς τι είναι αυτό το Λαρισαίων Πόλις,νομίζει οτι είναι άνθρωπος!) σε δύο στόχους, στην προσπάθεια φθοράς του Δημάρχου, και στη συκοφάντηση με την παραπληροφόρηση. Αποδεικνύουν στην πράξη ότι είναι γνήσιοι και άξιοι συνεχιστές μιας παράταξης που μπορεί να αλλάζει τίτλους και πρόσωπα, αλλά στην ουσία παραμένει η ίδια. (αφου λες αποδεικνύουν οτι είναι συνεχιστές μιας ίδιας παράταξης που αλλάζει μόνο πρόσωπα τι απορείς γιατί έχει την ίδια γνώμη εδώ και 8 χρόνια???? αποφάσισε!!)Σε τέτοιου είδους πρακτικές, κατά γενική ομολογία, είναι ασυναγώνιστοι. Στην αντιγραφή, όμως, δεν τα καταφέρνουν και δεν θα τα καταφέρουν ποτέ, γιατί έχουν αποδείξει περίτρανα ότι είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως. Θέλησαν στην ανακοίνωσή τους, στο φύλλο της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ της Δευτέρας 30 Απριλίου 2007, ν’ αλλάξουν λίγο ύφος και ν’ αρχίσουν με παροιμία, που αυτή τουλάχιστον δεν ειπώθηκε απ’ το Δήμαρχο, για να δείξουν ότι μπορούν και αυτοί να χρησιμοποιούν παροιμίες, ασχέτως του αν τον κατηγορούν που τις συνηθίζει.(νόμιζε μάλλον πως κάναν διαγωνισμό παροιμίας…)

“Τελειώνοντας, λέμε ότι ξέρουμε τι ενοχλεί ορισμένους. Σίγουρα είναι το ότι όλα τα μεγάλα έργα, και όχι μόνο, που θα δώσουν αυτά που λείπουν από την πόλη, που θα την κάνουν σύγχρονη, ευρωπαϊκή, ανθρώπινη γίνονται από την παρούσα Δ.Α. του Δημάρχου Κωνσταντίνου Τζανακούλη” (δέος.)

αντιδράσεις του κόσμου από αυτή τη

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ κατ ανάγκην,κατά λάθος,κατ εξακολούθησιν “ΔΗΜΑΡΧΟΥ”:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s