Πώς το ’ξερε;

Posted: May 11, 2007 in δημαρχιακά..μπλιαχ

Συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο της Λάρισας χθες, επί τεχνικών κυρίως θεμάτων και η διαδικασία κυλά ήρεμα και γρήγορα. Η δημοτική αρχή έχει βάλει στη συζήτηση τρία θέματα εκτός ημερησίας διάταξης. Το ένα αφορά τον ορισμό δημοτικών συμβούλων ως μελών (δύο τακτικών και δύο αναπληρωματικών) στη διοίκηση του ΟΚΑΝΑ. Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ανακοινώνει ότι ένα τακτικό κι ένα αναπληρωματικό μέλος θα οριστούν από τη συμπολίτευση και οι άλλοι δύο από την αντιπολίτευση.
Συνοδεύει την πρότασή του από την εξής υποπρόταση: “Μου ζήτησε η κ. Γκολφινοπούλου, αν δεν υπάρχει αντίρρηση να οριστεί από την πλευρά της αντιπολίτευσης” (η ίδια η κ. Γκολφινοπούλου έλειπε σε κοινωνική υποχρέωση) (ναι ε?).
Ο Γ. Σάπκας δεν δέχεται την πρόταση, αντιπροτείνει την κ. Κουρσούμη (Πίτσα το ανδροειδές..)για τακτικό μέλος και την κ. Γκολφινοπούλου (Γλίτσα)για αναπληρωματικό.(άει κι εσύ ρε Γιάνν ότι βλακεία σ’έρθει στου κεφάλ τη λες,παρτη μια και χτύπα την άλλη…i puke for both)
Σύμβουλος της παράταξης Σάπκα όμως, το ‘πιασε το θέμα:
“Τα θέματα εκτός ημερησίας διάταξης τα μάθαμε το απόγευμα, λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης. Πως η κ. Γκολφινοπούλου είχε προτείνει από το πρωί στη δημοτική αρχή την τοποθέτησή της” έλεγε. Ελα ντε!
(κάτι μαγειρεύεται..κάτι βρωμάει… το μπρόκολο…)

XMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!! KAI ΞΑΝΑ..ΧΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!!
kirikas

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s