Νά πως το ‘ξερε

Posted: May 12, 2007 in Uncategorized

”Πήγα το πρωί να ενημερώσω – ως όφειλα – τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου για την απουσία μου από τη συνεδρίαση της Πέμπτης και ενημερώθηκα για τα εκτός ημερησίας διάταξης θέματα. Γιατί όλα πρέπει να εμπεριέχουν θεωρίες συνομωσίας;” (γιατί…καλάνει το γατί…,τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια? σπινιάρει η γάτα στο γιαούρτι?δεν θυμάμαι άλλα με γάτες..)
Η Λίτσα Γκολφινοπούλου απάντησε στο χθεσινό σχόλιο της στήλης, δίνοντας εξηγήσεις στην ουσία για το πώς η ίδια εγνώριζε τα εκτός ημερησίας διάταξης νωρίτερα από τους συναδέλφους της στην παράταξη Σάπκα.(εεεε τσαπρρρρρρρρ όλοι στο ίδιο καζάνι είμαστε????όχι και συνάδελφοι…οεο?οεο??)
Μάλιστα η Λίτσα πέρασε και στην αντεπίθεση:(σσσ….δυναμισμός..) “Κανονικά, όλοι θα έπρεπε να ενημερωνόμαστε με τον ίδιο τρόπο” έλεγε χθες από το Αίγιο όπου βρίσκεται για τη βάφτιση του εγγονού της.
Πάντως η κ. Γκολφινοπούλου, αν και πληροφορήθηκε το σχόλιο της στήλης από απόσταση (ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΡΦΩΣΕ! ΤΩΡΑ! ΘΑ ΤΑ ΞΕΡΑΣΕΤΕ ΟΛΑ!θα τον βρω εγώ το ρουφιάνο..)δεν έδειξε διάθεση να ασχοληθεί περισσότερο με το θέμα. Το μυαλό της είναι στον Νώντα το νεώτερο…(αμαν..διαιωνίζεται….)

κύρηκας

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s