Τα voodoo του δημάρχου

Posted: June 6, 2007 in δημαρχιακά..μπλιαχ

“Έκανε «βουντού»
* ΣΤΟ «Φρούριο» πραγματοποιήθηκε τελικά η συνέντευξη Τύπου της παράταξης του Γιάννη Σάπκα για το περιβάλλον και όχι στην κοίτη του Πηνειού ποταμού, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.
Η χθεσινή απογευματινή βροχόπτωση ήταν η αιτία να μεταφερθεί το ραντεβού με τους δημοσιογράφους, ενώ κάποιοι άρχισαν να μιλούν για συμμαχία του δημάρχου Κώστα Τζανακούλη με τη «θεά τύχη»- η οποία τον συνοδεύει πάντα- προκειμένου να «ανοίξουν οι ουρανοί» και να χαλάσουν τα όποια σχέδια της αντιπολίτευσης….”

NA!Και να λοιπόν πως μάθαμε γιατί υπάρχει ένα σύννεφο που βρέχει μόνο πάνω στο κεφάλι του κ.Σάπκα
Χτες αποκαλύφτηκε όλο το μυστήριο που κάλυπτε με το μαύρο της μανδύα αυτή την κατάσταση που τόσο καιρό μας ταλαιπωρούσε και δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε από που προέρχεται.Αν και θέλω να σημειώσω εδώ οτι υπήρχαν ήδη κάποιες υποψίες λόγω του ότι ένας αυτόπτης μάρτυρας ισχυρίζεται οτι εθεάθη ο κ.Τζανακούλης (ουγκ) να χορεύει έξαλλα παραποταμίως του Πηνειού,τον χορο της βροχής με φτερά και πούπουλα και ανάλογη ενδυμασία…έτσι όπως του τον δίδαξαν στα μεγάλα πανεπιστήμια οι εκπρόσωποι του μεγάλου Μανιτου. (ουγκ).Πληροφορίες μάλιστα λένε πως εκεί στη μακρινή Αμέρικα πήρε και τον τίτλο Το Στόμα που Τρώει. Καμία φήμη δεν είναι επιβεβαιωμένη και γιαυτό επιφυλασσόμεθα μέχρι να προκύψει φωτογραφικό υλικό.Κάποια από τα αντικείμενα όμως που παραθέτονται παρακάτω και που βρέθηκαν στο σπίτι του δημάρχου κατά την έρευνα μας οδηγούν στο συμπέρασμα πως ίσως να είναι αυτός ή αιτία.. Εμείς το μόνο που έχουμε να του προτείνουμε είναι να συνεχίσει αυτή του την ικανότητα με σκοπό απλά την γενικότερη βροχόπτωση.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s