Στηρίζουμε το Γιώργο

Posted: September 20, 2007 in Uncategorized

THINKANDVOTE.GR

Εμείς οι πολίτες που με συνέπεια και υπομονή επανδρώσαμε τις δομές και στηρίξαμε τις επιλογές της ιεραρχικής δομής ενός συστήματος εξουσίας που είχε αλλά δεν διατήρησε ως το τέλος τις απαραίτητες “περγαμηνές”, συναντιόμαστε σήμερα σε πραγματικές και “διαδικτυακές” πλατείες, συναθροίσεις συλλογικότητας αυτής της εποχής, υλοποιώντας στην πράξη τις δράσεις ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ.

Πιο ώριμοι, έμπειροι, αποφασισμένοι και συνειδητοποιημένοι από ποτέ βρισκόμαστε παντού,

* στην Διοίκηση, στα ΜΜΕ, στην Εκπαίδευση, στις ΜΚΟ, στις Ιδιωτικές επιχειρήσεις.
* πίσω από τα γκισέ των τραπεζών, τα δικαστήρια, τα νοσοκομεία, τα χωράφια
* ανάμεσα σε πολλούς νέους που παρακολουθούν σιωπηλά, σε ηλικιωμένους που έχουν περάσει πολλά, σε όσους “μετά βίας” συγκρατούν ένα δάκρυ που κρύβει ένα παράπονο από μια δημόσια βαρβαρότητα ή άδικη συμπεριφορά,
* ανάμεσα στους “ευνοημένους” και τα “θύματα” μιας γενικευμένης και μοιραίας παρακμής, απότοκο των αντιθέσεων και αδυναμιών μιας κοινωνίας που “προχωρώντας”, υπέστη, μοιραία ίσως, “εκπτώσεις” σε ζητήματα αρχής.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ είναι ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΟΧΗ στην ανεπάρκεια, την ανικανότητα, την διαφθορά. Καμμιά ανοχή στο πισωγύρισμα.

ΓΙΑ όσους θεωρούν ότι μπορούν να υποτιμούν τις ανάγκες ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ στα κοινωνικά αγαθά, για όσους επιμένουν να αγνοούν τις προκλήσεις από τις οποίες εξαρτάται το μέλλον και ίσως ή ίδια η ζωή, για όσους ορέγονται να υπεξαιρέσουν τις προσδοκίες των πολιτών και την ΝΕΑ τους ΕΝΤΟΛΗ, για εκείνους που θα επιχειρήσουν να πλαστογραφήσουν το μήνυμα που καταγράφηκε στις εκλογές ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ από μια ΓΕΝΙΑ που έμαθε και ξέρει πολλά…

ΣΕ ΟΣΟΥΣ είναι αποφασισμένοι και συνυπογράφουν αυτή τη διακήρυξη, στηρίζοντας τον Γιώργο Παπανδρέου, καλή μας ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ και καλή ΔΙΑΔΡΟΜΗ.

Υπογράψτε και εσείς!
Μην αφήνετε άλλους να επιλέξουν για εσάς!

το thinkandvote.gr είναι μία πρωτοβουλία τών Στέφανο Παπανώτα, Στέφανο Παλλαντζά, Παναγιώτη Βρυώνη, Ντίνα Σδράλλη, Γιώργο Κρόγια, Παναγιώτη Τσιρούνη, Φάνη Χατζηγρίβα, Ανδρέα Τριανταφυλλίδη, Γιάννη Μάιπα, Στέφανο Αναστασιάδη, Βαγγέλη Στεφαδούρο, Χρήστο Μυρωνίδη και Κώστα Χουβαρδά

Advertisements
Comments
 1. papaioannou says:

  Ας σταματήσει η υποκρισία Σύντροφοι.
  Στα πλαίσια του διαλόγου για το κόμμα που όπου να είναι θα στηθεί παίρνω θέση

  Ξέρουμε όλοι ότι στο ΠΑΣΟΚ κινήθηκαν οι διαδικασίες με σκοπό να κοπούν κεφάλια.
  Ο ΓΑΠ την βράδια των εκλογών και ενώ όλοι στην Χ. Τρικούπη ήξεραν ότι η ήττα είναι προ των πυλών άνοιξε της διαδικασίες αναβαπτίσματος του από την βάση.
  Ο στόχος ήταν να εκδηλωθεί ο Βαγγέλης και οι συν αυτώ και να πέσουν κεφάλια με συνοπτικές διαδικασίες δημοψηφισματικού χαρακτήρα.
  Η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο από το μέγεθος και την ένταση των γεγονότων.

  Αυτοί που έλεγαν ότι Νικάμε ή ότι πάμε ψήφο-ψήφο ήταν αυτοί που αντέδρασαν στην υποψηφιότητα Βενιζέλου με ανοησίες περί συνομωσιών .
  Ο στόχος τους είναι προφανώς να κρύψουν την ευθύνη τους για την ήττα.

  Βλέπω ακόμα και πολλούς άλλους που τρέχουν για τις θέσεις τους γιατί τελικά αυτός είναι ο στόχος τους

  Και βλέπω και δυο φερελπιδες νέους (για τα μέτρα της πολιτικής) Τον Βαγγέλη Βενιζέλο για την ώρα και τον Ανδρέα Λοβέρδο για το Μέλλον που μπορούν να φέρουν την άνοιξη στο ΠΑΣΟΚ και την χώρα.

  Αναρωτιέμαι λοιπόν αν ο ΓΑΠ δεν λέγονταν Γεώργιος Α. Παπανδρέου και λέγονταν όπως αλλιώς ήθελε αναρωτιέμαι αν θα είχαμε θέμα τώρα.

  Αναρωτιέμαι εάν ήταν κάποιος άλλος με τις ίδιες θέσεις και το ίδιο παρελθόν που εχει ο ΓΑΠ και που το όνομα του θα ήταν Γιάννης Παπαϊωάννου για παράδειγμα, Αναρωτιέμαι αν θα μπορούσε να σταθεί στην ηγεσία του κόμματος μετά από αυτά τα αποτελέσματα..
  Προφανώς όχι. Σαφέστατα Όχι

  Άρα το πρόβλημα δεν είναι το ποιος θα είναι στην ηγεσία. Το πρόβλημα είναι ότι το ΠΑΣΟΚ έγινε 33 ετών και ζει ακόμη στο σπίτι του μπαμπά του.

  Χρειάζεται αυτό το κόμμα να σταθεί στα πόδια του να χειραφετηθεί και να ξεφυγει από την ευνουχιστική αγκαλιά της οικογένειας του.
  Νομίζω ότι κάτι πάει να γίνει με τον Βαγγέλη και τον υποστηρίζω.

 2. divaynne says:

  Γιατί ο Βενιζέλος με το πραγματικό του όνομα θα στεκόταν πουθενα?αλλαγμένο είναι ετσι…?

 3. ΕΝΑΣ ΑΥΘΑΡΤΟΣ ΝΕΟΛΑΙΟΣ says:

  ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ 1,000,000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ”ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΟΛΑ” ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΜΑΝΟ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ. (ΔΕ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΔΑΜΑΝΑΚΗ, ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ)
  ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΜΕ ”ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΟΛΑ” ΕΒΑΛΕ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ, ΑΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΞΑΝΑ.
  ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 16 ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΑΡΟΕΣ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΔΙΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ 2 ΘΕΣΕΙΣ.
  ΑΝ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΡΑ, ΛΙΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΑ ΒΑΓΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ. ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.
  ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΙΓΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΑ!
  ΜΕΤΑ ΑΠ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΑΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ”ΓΙΩΡΓΟ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΟΛΑ”

  ΕΝΑΣ ΑΥΘΑΡΤΟΣ ΝΕΟΛΑΙΟΣ

 4. papaioannou says:

  Απορώ div διαδίδεις κάθε παπαριά που ακούς ή τις επιλεγείς;

  Και ποιο είναι το όνομα του αν έχεις την καλοσύνη.

 5. divaynne says:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Evangelos_Venizelos

  δες και μόνος σου και μετά τα ξαναλέμε αν λέω παπαριές και περιμένω και μια συγνώμη μετά.

 6. divaynne says:

  kai edw
  ‘This point was made once again by Pasok’s Evangelos Venizelos, a man who named himself by deed poll after the famous Greek statesman Elefterios Venizelos believing that his own family name of Tourkoglou would not be much of a vote-catcher. In a recent article published in Eleftherotypia (January 6) he opts for the retention of article 16 and argues, needlessly, in favour of “the emancipation of Greece’s public universities from the ministry of education so that each can shape its own personality by the academic community”.’

  se ayth th selida

  http://zanat0s.typepad.com/brutal_facts/2007/01/educations_and_.html

 7. fanisx says:

  Γιάννη
  τρα λα λα τρα λα λα τρα λα λα

 8. papaioannou says:

  div ηθελα να δω αν ξερεις πραγματικα ή εισαι παπαγαλακι

  αλλα την μεγαλη πλακα τηνεχειο φανης
  εχει μαι μελωδικοτητα αυτο το παιδι…

  χεχε

 9. divaynne says:

  Η ευγένεια όμως είναι άλλο θέμα και δεν έχει σχέση με τον σκοπό για τον οποίο ρωτάμε Γιάννη.

 10. divaynne says:

  Φάνη keep walking keep singing! είσαι μελωδικός!!

 11. Φροσω says:

  Λοιπον papaioannou τα παπαγαλάκια είναι αυτά πόυ δεν διαβάζουν και δεν ενημερώνονται σωστά .Το Θέμα δεν είναι το όνομα (αν και οπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά) αλλά το παρελθον του Μπαμπάκατου στην Ευβοια ρώτα να μάθεις ποιος ήταν και πόσους έστειλε στον τάφο τα χρόνια εκείνα .Καιρός να διαλέγουμε τους πολιτούς που μας εκπροσωπουν με τα προσόντα τους και με την ηθική του ς καιόχι με …..

 12. divaynne says:

  Φρόσω με κάνεις περήφανη κάνε μέρα!!!keep walkin κι εσυ!

 13. Παντελής Μήτσιου says:

  Καταλαβαίνετε τι κάνετε?

  Όταν πετάς λάσπη στον ανεμιστήρα θα επιστρέψει πάνω σου.

  Αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ή εγώ βρίσκομαι σε λάθος χώρο.

  Λίγο αυτοσυγκράτηση ρε παιδιά. Αν έχετε το θεό σας. Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός το κάνατε.

 14. […] 26th, 2007 at 8:59 pm (1) Στηρίζουμε το Γιώργο September 20, […]

 15. divaynne says:

  Παντελή αν θες να βρείς “λάσπη” τότε είσαι σε λάθος blog και είμαι σίγουρη οτι το καταλαβαίνεις αυτο.
  Και κάποιες “χαλαρές” συνομιλίες που βλέπεις εδώ δεν νομίζω οτι βλάπτουν και την εικόνα κανένος, δε δημιουργούμε και κλίμα κιόλας! δεν έχουμε και τόσο μεγάλη αξία πια!και ο διάλογος μεταξύ φίλων είναι αυτονόητο δικαίωμα.αλλά λάσπη??δε νομίζω..

 16. Παντελής Μήτσιου says:

  Υιοθετήθηκε άκριτα από πολλούς μια άποψη περί του ονόματος ενός συντρόφου που παραπέμπει σε μεθόδους άλλων εποχών και άλλων καθεστώτων. Αυτό είναι λάσπη. Την εβδομάδα που ήμουν Αθήνα – αμέσως μετά τις εκλογές – έγινα αυτήκοος μάρτυς δεκάδων τέτοιων λασπολογικών διαδόσεων και φημών που αφορούν και το σ. Βενιζέλο και το σ, Παπανδρέου. Δεν θα τις αναπαράγω. Μόνο κακό μπορεί να κάνουν. Επιτέλους, υπάρχουν ιδεολογικές διαφορές; Υπάρχουν διαφορές στην στρατηγική, στην τακτική, στον τρόπο προσέγγισης της πολιτικής; Αναδείξτε τις. Αν δεν μπορείτε να το κάνετε, τότε τουλάχιστον μην κάνετε κακό. Δεν είμαι από αυτούς που στηρίζουν την ενότητα χωρίς ιδεολογική ή προγραμματική συμφωνία. Δεν είμαι όμως και από αυτούς που όταν το πλοίο μπάζει νερά, μαλώνουν για το ποιός είναι καλός καπετάνιος.

 17. Φροσω says:

  Δεν ανηκω στο κόμμα δεν με ενδιαφέρει η πολική του ΠΑΣΟΚ Με ενδιαφέρει η ΠΟΛΙΤΙΚΗ σαν ιδέα, σαν όραμα σαν θυλικό που είναι . Δεν επιτρέπω σε κανέναν πολιτκό να με κοροϊδευει , να υποτιμά την νοημοσύνη μου να παίζει με τις ηθικές και εργατικές κατακτήσεις των προυγούμενων ετών , των πατεράδων μας και των παπούδων μας , δεν επιτρε΄πω σε κανέναν να το παίζει πατριώτης όταν το παρελθών του βρωμάει και ζεχνει άπό οποιονδήποτε χώρο . >Ειμαι φορολογούμενος πολίτης , έχω δικαιώματα ,μπορώ να εκφράζομαι ,μπορώ να καταγγελνω, μπορώ να διαμαρτύρωμαι .,να αγωνίζομαι.Ο ΤΣΕ έλεγε ότι ο μεγαλύτερος εχθρός των “φιλοδοξων πολιτών ” είναι η ΜΑΘΗΣΗ , είναι ο ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΜΟΣ είναι η ΗΘΙΚΗΗΗ Αυτά για σήμερα . Και έτσι για να απαλύνουμε το κλήμα μπες στη σελίδα της Press.gr έχει ένα ωραίο ποιήμα για τα χθεσινά της Βουλής

 18. Παντελής Μήτσιου says:

  Η πολιτική πέρα από ιδέα και όραμα είναι και πράξη, Φρόσω. Όσο για τα θηλυκά, να σου πω εγώ και άλλα; Η λοβιτούρα, η διαφθορά, η βλακεία, η κουτοπονηριά και άλλα πολλά αμέτρητα. Η ηθική ΔΕΝ είναι κατάκτηση παπούδων, πατεράδων και τέκνων. Η ηθική είναι μεταβαλλόμενη ανάλογα με την εποχή και δεν έχει να κάνει με “κατακτήσεις”, “απεργίες” και “κινήματα”. Το παρελθόν του καθενός είναι παρελθόν. Όλοι έχουν το δικαίωμα να αλλάζουν. Από τον Παύλο του χριστιανισμού μέχρι τον Γκύντερ Γκράς των SS και του Νόμπελ. Επιπλέον, το παρελθόν του μπαμπά δεν καθορίζει και την πορεία του γιού. Αυτό ακόμα και ο ΤΣΕ και ο Φιντέλ το ξέρανε. Κατά τα άλλα, συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σου: το ΗΘΟΣ (και όχι η ΗΘΙΚΗ) είναι εχθρός των φιλόδοξων πολιτών. Όλα μπορεί να τα κάνει ο πολίτης είτε φορολογείτε είτε όχι. Το πως τα κάνει δεν επιβάλλεται πάντα με νόμους. Εξαρτάται και από το ΉΘΟΣ του.

  Κι όλα τα παραπάνω ΠΑΝΤΑ με ονοματεπώνυμο:

  Παντελής Μήτσιου

 19. divaynne says:

  Ντάξει μην αρχσουμε να απαριθμούμε όλες τις λέξεις γένους θηλυκού καταλαβαίνουμε οτι δεν έχει πολύ νόημα έτσι..?
  και να πώ το εξής απλούστατο….
  Είναι δημόσιο πρόσωπο θα δεχτεί ΚΑΙ τις επιθέσεις ΚΑΙ τη λάσπη ΚΑΙ φυσικά τη σάτυρα όπως όλα τα δημόσια πρόσωπα σε όλους τους τομείς και επαγγέλματα αυτά έχει η ζωή.Απο τη στιγμή που επιλέγεις να εκτεθείς έτσι και να προκαλέσεις με δηλώσεις του τύπου “Εγώ σαν μελλοντικός αρχηγός του πασοκ” (!!!!) υπάρχουν πολλοί καλοθελητές.. και ειδικά από τη στιγμή που εκτίθεσαι και στο διαδίκτυο που ξέρεις απο πριν την ελευθερία πoυ υπάρχει εκεί μέσα! και είναι απόλυτα υγειές να δέχεται και τέτοιου είδους κριτική.και στο θέμα του ονόματος με το να αναπαράγουμε το γεγονός δεν προσθετουμε τίποτα ίσα ίσα αυτός ήταν που έκανε το τεράστιο φάουλ (μαζί με την αποδεδειγμένη λογοκρισία) να εκθέσει δημόσια εθελοντή του πασοκ μόνο και μόνο γιατι υποστήριζει τον Γιώργο.ενώ απλά μπορούσε να παραθέσει στοιχεία ..(όχι οτι είναι και πολύ σοβαρό το θέμα με το όνομα αλλά σοβαρό είναι ένας πολιτικός να έχει αλλάξει το όνομά του σε Βενιζέλος ώστε στο μυαλό του ψηφοφόρου αμέσως να δημιουργείται μια αντιστοιχία,και όταν το ανακαλύπτει κάποιος τον απειλέις με μήνυση ενώ υποθετικά μιλώντας έχεις αλλάξει το όνομά σου τότε τίθεται μεγάλο ζήτημα!) .η απόλυτη επιπολαιότητα δηλαδή σε όλο της το μεγαλείο!αυτός ήταν που έκανε σαν την τρελή και κατηγορούσε τον Γιώργο χτες για υφαρπαγή ψήφων!Σε ψηφοφορία ανοικτή κανείς δεν θα πει όχι, γιατί χαρακτηρίζεται στιγματίζεται και αυτόματα βγάζει
  τον εαυτό του εκτός Κ.O αλλά με μυστική ψηφοφορία αν ένας ρίξει αρνητική αυτόματα θέτει ζήτημα διχασμού για το κόμμα.τώρα όπως έγινε συνεχίζουνε μαζί..απλά και δεν πρόκειται φυσικά για υφαρπαγή αλλά απλά για ανανέωση και επιβεβαίωση εμπιστοσύνης!
  μ αυτά και με πολλά άλλα πολύ συνειδητά τον θεωρώ επικίνδυνα φιλόδοξο υστερόβουλο και απόλυτα ακατάλληλο για πρόεδρο ενός κινήματος,ίσως για τη ΝΔ να ήταν πιο κατάλληλος…και για τέλος,ένα τέτοιο πρωτοκλασάτο όνομα και στέλεχος όπως θεωρείται και θεωρεί τον εαυτό του φέρει εξίσου μεγάλη ευθύνη για την ήττα.Ηταν ΑΠΩΝ στην προώθηση του προγράμματος ΑΠΩΝ προεκλογικά ΔΕΝ βοήθησε καθόλου το κίνημα και 3 χρόνια τώρα ήταν απλά ΑΠΩΝ το μόνο που έκανε σποραδικά ήταν αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση!.οπότε πες μου ένα λόγο γιατί να τον προτιμήσω και όχι για παράδειγμα την Αννα..

 20. Παντελής Μήτσιου says:

  Μια απάντηση:

  ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΣ.

  Ούτε τίποτα άλλο.

  Όλα τα άλλα χωρίς νόημα.

  (Αλήθεια, τη ΜΑΛΑΚΙΑ με το όνομα που δήθεν άλλαξε, ΠΟΙΟΣ την έκανε? Πρόκειται για ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ενέργεια κι αυτός που την έκανε θέλει …. άπλωμα στον ήλιο)

  Τέλος, όποιος “εκτίθεται” δεν είναι αυτόματα και αποδέκτης κάθε μαλακίας του κάθε πικραμένου.

  Άλλο σάτιρα και κριτική και άλλο ΛΑΣΠΗ με τον κουβά.

 21. divaynne says:

  Τώρα το λιγότερο είναι ποιον και τι στηρίζεις οκ αλλά το θέμα με το όνομα έχει ξεκινήσει πολύ πιο πριν με ένα άρθρο στην Athens News σε πολύ παρελθόνκαι το χω δεί σε πάρα πολλές ιστοσελίδες να σου πω την αλήθεια και ξένες και ελληνικές.Και για να πούμε την αλήθεια γιατί δηλαδή να μην το χει αλλάξει?τι στοιχεία υπάρχουν?δε μας νοιάζει αν το άλλαξε αυτό δικό του θέμα,για μένα έτσι κι αλλιώς αυτός ο άνθρωπος δεν έχει καμία σημαντικότητα,αυτό που κρίνουμε είναι οτι στο ενδεχόμενο που όντως το άλλαξε δε μπορεί να απειλεί με μηνύσεις έναν τυχαίο από τους πολλούς που το επανέφεραν.

 22. Παντελής Μήτσιου says:

  Είναι πιό παλιά η ιστορία με το όνομα. Είχε κυκλοφορήσει προπολεμικά για τον άλλον Βενιζέλο, τον Ελευθέριο. Κάποιοι ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ την αναπαράγουν. Και πριν και τώρα. Σκέψου λίγο πονηρά. Αμέσως μετά την εκδήλωση πρόθεσης για διεκδίκηση αρχηγίας του ΠΑΣΟΚ από τον Βενιζέλο, η οποία ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ, κάποιοι φρόντισαν να διαδώσουν μαλακίες μέσω Ιντερνετ. Ηλίθιοι δημοσιογράφοι το αναπαρήγαγαν ως είδηση (τυχαία?). Τώρα, κάποιοι ΗΛΙΘΙΟΙ μπλόγκερ το ξαναέφεραν στην επιφάνεια (τυχαία?). Οι θεωρίες συνωμοσίας δεν έχουν τέλος. Ε, η μαλακία έχει όρια. Αν τιμωρηθεί ΕΝΑΣ ΤΥΧΑΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ τότε οι άλλοι θα συνετισθούν. Σου στέλνω μεϊλ.

 23. divaynne says:

  δεν έχει όρια η μαλακία…

  “Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία δεν έχουν όριο,και για το σύμπαν δεν είμαι και εντελώς βέβαιος….” Αινστάιν!!!

 24. Ειχα σκοπό να υπογράψω αλλά όταν στον καταλόγοσας είδα να φιγουράρουν ονόματα συνεργατών εμμίσθων αν δεν λανθάνω του κ προέδρου,λέγω ευχαριστώ δεν θα πάρω

 25. divaynne says:

  αν ψήφιζες θα υπέγραφες για τον Γιώργο και μόνο ανεξάρτητα από το ποιοί πήραν μέρος στην πρωτοβουλία, και όχι αυτούς που εργάζονται και βοηθούν το κόμμα που στην τελική καλά κάνουν και τον στηρίζουν.τι σχέση έχει αυτο δεν μπορώ να καταλάβω?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s