Benny VS BLOGGERS

Posted: September 22, 2007 in αηδία

Όλα αυτά που γράφω είναι προφανές ότι αφορούν τους πραγματικούς μπλόγκερς και όχι την προσπάθεια ορισμένων κύκλων να φτιάξουν στημένες καταστάσεις και να αξιοποιήσουν την τεχνολογία του διαδικτύου προς όφελος μιας σκληρής παλαιοκομματικής αντίληψης και πρακτικής, δηλαδή μιας όψης της πολιτικής που απεχθάνεται η κοινωνία των πολιτών. Θα μπορούσα να αναφερθώ και σε τεχνικές λεπτομέρειες, αλλά δεν το κάνω γιατί με ενδιαφέρει η ουσία. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να μεταφέρεται στο πιο σύγχρονο και ζωντανό μέσο που είναι το διαδίκτυο η λογική ενός φοβικού ΠΑΣΟΚ, ενός μικρού δηλαδή οργανισμού που δεν υπηρετεί το βασικό του στόχο: να εκφράσει τη μεγάλη πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας και να σέβεται τον πολίτη.

Πόσοι απο σας ξέρετε ακριβώς σε τι αναφέρεται; πόσοι από σας bloggers μου νιώσατε οτι απευθύνεται σε σας προσωπικα; πόσοι από σας μπορείτε να είστε σίγουροι οτι δεν λέει για σας;πόσοι από μας πιστεύουμε οτι μας κοροιδεύει στα μούτρα μας;Γιαυτό μας κόβατε τα σχόλια στην αρχή; υπηρετούμε το φοβικό πασοκ;και τώρα που μας τα αφήνετε σημαίνει τι εμείς ήμασταν το φοβικό πασοκ και μας κάνετε χάρη;

παραδεχτείτε το….κάθε σας φραση πλέον είναι απλα…φάουλ..και δε σώζεται.

ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Advertisements
Comments
 1. deni says:

  Έλεος…………..

 2. Γειά σας bloggers..
  Το αισχρό παιχνίδι που γίνεται αυτή τη στιγμή ενάντια σε έναν πανέξυπνο και με αρχηγικές ικανότητες άνθρωπο τον Βενιζέλο είναι άνευ προηγουμένου…. Δυστηχώς πλέον φαίνεται καθαρά πως όλα αυτά που καθημερινά γράφονται, δεν είναι απλά κρίσεις ή επικρίσεις του τύπου να ορθοποδήσει και πάλι το ΠΑΣΟΚ, αλλά ένα ύπουλο παιχνίδι που στόχο έχει την σπείλωση του ονόματος Βενιζέλου… εξυπηρετώντας κάποιους ανθρώπους που αυτή τη στιγμή κινούν τα νήματα στην οργάνωση…. καταλαβαίνεις τι ενοώ!!! Ο Γιωργάκης δοκιμάστικε και δυστηχώς απέτυχε… Πάντως όλοι στηρίξαμε την προσπάθεια που έκανε πράγμα που δεν γίνεται σήμερα με την υποψηφιότητα Βενιζέλου… Τελικά ο Γιωργάκης μετέτρεψε το ΠΑΣΟΚ σε έναν εκσυχρονησμένο Σταλινισμό!!!! Κι εκεί απέτυχε…. Τον κυνηγάει το παρελθόν και το παρόν… ας τα παρατήσει για να μην τον κυνηγάει και το μέλλον!!!! Ο αρχηγός που θα βγεί από τη βάση των ψηφοφόρων θα πρέπει να στηριχτεί από όλους γιατί πάνω απο όλα μας ενδειαφέρει το ΠΑΣΟΚ και όχι οι προσωπικές φιλοδοξίες!!!! Πιστέυω πως αυτή τη στιγμή ο πλέον κατάλληλος για τη θέση αυτή είναι ο Βενιζέλος!!!!
  Αυτά προς το παρόν…
  Γιώργος

 3. divaynne says:

  αν ήξερες αυτά που έχουμε δεί τόσο καιρό στο διαδίκτυο πίστεψέ με θα άλλαζες γνώμη.. και μόνο αυτό που έκανε χτές με το θέμα της wiki και το όνομά του και το να βγεί το mega να εκθέσει έναν άγνωστο του οποίου το όνομα απλά είδε έτσι μέσα στα πολλά αυτών που κάνουν edit στην wikipedia το διανοείσαι? προτού κάνει τον κόπο ένός δευτερολέπτου να δει ποιός έκανε την αρχική καταχώριση που έγινε πριν μια βδομάδα από κάποιον άλλον! είμαστε σοβαροί?το 50% των σχολίων του στη σελίδα του Πλεον έιναι οτι δεν έπρεπε με τίποτα να αντιδράσει έτσι και οτι ασχολείται με μικρότητες..και ακόμα πιστεύεις ότι ένας τόσο επιπόλαιος άνθρωπος που βλέπει κάτι στο Internet γιαυτον και βγαίνει που?ΣΤΟ MEGA να εκθέσει καποιον άλλον τι καταλαβαίνεις για την αξιοπιστία του?καλά 15χρονο είναι ?έλεος!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s