Δίκτυο Αυτο-οργάνωσης Υποστηρικτών Γ. Παπανδρέου

Posted: October 9, 2007 in 1

Μετά από τις μεμονωμένες πρωτοβουλίες χρηστών του διαδικτύου και τα κείμενα στήριξης του Γ. Παπανδρέου από διάφορους bloggers, άρχισαν σιγά-σιγά και οι μαζικές πρωτοβουλίες, όπως τα www.thinkandvote.gr, www.4gap.org, forumgap.new-forum.net. Σειρά έχει τώρα και το “Δίκτυο Αυτο-οργάνωσης και Συμμετοχικής Δημοκρατίας, Υποστηρικτών Γιώργου Παπανδρέου” (www.daygap.gr).

Από οργανωτικής άποψης είναι πολύ θετικό το ότι υπάρχουν και τηλέφωνα επικοινωνίας. Τους ευχόμαστε καλή δύναμη και καλό αγώνα! Θα είμαστε και σε αυτό το δίκτυο και μετά τις 11/11.

Διαβάστε την αρχική διακήρυξη του Δικτύου:

 

ΔΙΚΤΥΟ ΑΥΤΟ-ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

 

Συμμετοχικής Δημοκρατίας

 

Υποστηρικτών Γιώργου Α. Παπανδρέου

 

Σκοπός του δικτύου είναι ο συντονισμός των φίλων και υποστηρικτών του Γιώργου Παπανδρέου, σε πανελλήνια κλίμακα, σε ιδεολογική και πολιτική βάση με στόχο την αυτό-οργάνωση, την κινητοποίηση και τον αγώνα για την επανεκλογή του στις 11 Νοεμβρίου αλλά και για τη μακροπρόθεσμη προοπτική της Συμμετοχικής Δημοκρατίας.

 

Για τον σκοπό αυτό προτείνεται η δημιουργία μιας οριζόντιας οργανωτικής δομής αμφίδρομης επικοινωνίας με την κοινωνική βάση – συμμετοχής των πολιτών και εθελοντών στην ενεργό πολιτική ζωή.

 

Στις ιστορικά κρίσιμες μέρες που διέρχεται το ΠΑΣΟΚ αλλά και η γενικότερη πολιτική ζωή του τόπου, είναι ανάγκη να ενεργοποιηθούν τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ με τη δημιουργία ομάδων πρωτοβουλίας βάσης με σκοπό:

 

* Την ανάδειξη και την προβολή της ιδεολογικοπολιτικής ταυτότητας του ΠΑΣΟΚ στην ευρύτερη κοινωνία,
* την επιβεβαίωση του κοινωνικού της χαρακτήρα,
* τη διασφάλιση της ουσιαστικής ενότητας και συνοχής του κινήματος που θα βασίζεται σε πολιτικούς όρους, και
* την υποστήριξη της υποψηφιότητας του Γιώργου Α. Παπανδρέου ο οποίος με συνέπεια υπηρετεί και υπερασπίζεται αυτές τις αρχές και αξίες.

 

Το δίκτυο αυτό δεν έχει ιεραρχική δομή και αξιωματούχους αλλά είναι μια δομή στήριξης σε υπάρχουσες ομάδες πρωτοβουλίας και σε αυτές που πρόκειται να δημιουργηθούν.

 

Ανοικτό σε όλους του πολίτες, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς εκπροσώπους και αντιπροσώπευση στις κομματικές λειτουργίες, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στο πνεύμα της συμμετοχικής δημοκρατίας.

 

Ας εργαστούμε με ενότητα και ομοψυχία, με ανανεωμένη την εμπιστοσύνη μας στον ηγέτη μας Γιώργο A. Παπανδρέου για να οδηγήσουμε το ΠΑΣΟΚ σε μια νέα πορεία που θα διασφαλίζει την ιστορική του συνέχεια, τη δημοκρατική του ταυτότητα, την αυτόνομη λειτουργία και την αξιοπρέπειά του και θα οδηγήσει στη νέα νίκη ενάντια στις δυνάμεις της συντήρησης και του νεοφιλελευθερισμού.

Το Δίκτυο το οποίο ξεκινάει τώρα, θα συνεχίσει και μετά τις 11 Νοεμβρίου.

Aθήνα 5 Οκτωβρίου 2007

O Συντονιστής του Δικτύου
Νίκος Ε. Σκουλάς

Επικοινωνία με το Δίκτυο:

Τηλ. 210 36 16 996, 210 36 16 906, Fax & τηλέφωνο : 210 36 16 909

Email: daygap@gmail.comΑυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε , ηλεκτρονική διεύθυνση: www.daygap.gr

Advertisements
Comments
 1. Η πλάκα είναι, ότι το GAP σημαίνει “τρύπα”, “κενό” στα άγγλικα.

  (σσστ, μήν μαθευτεί)

 2. divaynne says:

  εεεεεεεε καλά..παλιό….

  καθώς και οι μπλούζες mind the gap που κυκλοφορούν και μπορούν να μεταφραστούν οχι σαν ΅μην πέσεις μέσα στην τρύπα-κενό-wateva..΅ αλλά σαν….
  πρόσεχε τον ΓΑΠ….. WATCH OUT…

 3. δεν ξέρω, καλό το χαβαλέ, αλλά μάλλον το παρατραβάτε όλοι σας. Χάνετε η αξία σε αυτό που κάνετε.

  Ούτε “Γιώργος” ούτε “Γιωργάκης”

 4. divaynne says:

  το blog αυτό που βρίσκεσαι ΔΕΝ ειναι πολιτικό … είναι αναλαφρο αν δεις είναι στην κατηγορία entertainment… απλά προς το παρόν ασχολούμαστε με αυτά.και χαβαλέ θα κάνουμε γιατί να μην κάνουμε έλεος πια με τη σοβαροφάνεια..οοοχου.. δεν έχω και καμια μα ΚΑΜΙΑ υποχρέωση να βάζω τέτοιου είδους πλαίσια.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s