kosmetsas-divaynne στο ΣΚΑΙ (ετεροχρονισμένο ποστ…)

Posted: October 17, 2007 in και που λες Νώντα,Τσιμπίδα...κτ

Όχι δεν είναι προσεχώς έγινε χτές.Στις 10-11 το πρωι.Βγήκαμε λοιπόν μετά από πρόσκληση και μιλήσαμε για τα blogs την ανωνυμία το πασοκ την ελευθερία λόγου τον benny και άλλα πολλά.Μιλήσαμε για τον Γιώργο και γιατί τον στηρίζουμε γιατί μας εκφράζει,για την διαφορά των blogs από τους δημοσιογράφους και τις εφημερίδες,για το τι ζητάμε με την διατήρηση ενός ημερολογίου και αν αποδεχόμαστε και την αρνητική κριτική,απαντήσαμε στο γιατί το να βγούμε σε ένα κανάλι η παράθυρο προσφέρει λιγότερα από την καθημερινή επαφή με τον κόσμο και κλείσαμε με την ευχή να χρησιμοποιούν όλοι με σύνεση την ελευθερία και το βήμα που μας προσφέρει το διαδίκτυο να είμαστε αντικειμενικοί να μην προκαλούμε και κυρίως να μην κατασκευάζουμε ειδήσεις και γεγονότα..φυσικά κάποια “τεχνάσματα” γίνοται για να προσελκύσουμε τους αναγνώστες όπως γίνεται παντού άλλωστε,μέσα στο μέτρο.
δεν ξέρω αν καλύψαμε τον κόσμο γιατί δεν μιλήσαμε εκ μέρους κανενός πάντως σίγουρα μιλούσαμε εκ μέρους του εαυτού μας..

αυτά.

Advertisements
Comments
 1. papaioannou says:

  Μπραβο παιδια ακι κατι για να χαλαρωσουμε
  Υπονομευτής.

 2. K. Mpastas says:

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  ΘΕΜΑ: «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ»

  Η «Πρωτοβουλία για την επανίδρυση του ΠΑΣΟΚ και την αναγέννηση της πολιτικής» έχει σκοπό το διάλογο σε επίπεδο κοινωνικής βάσης (Νεολαία, ενεργοί πολίτες, μέλη και φίλοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ) για το παρόν και μέλλον του Κινήματος ( και την ανάκτηση του χώρου της πολιτικής από τους πολίτες ) και της πολιτικής στην πατρίδα μας. Η δράση της έχει διττό στόχο:
  Α) την υποστήριξη της υποψηφιότητας του σ. Προέδρου Γιώργου Παπανδρέου, όχι μόνο στο θέμα της εκλογής του αλλά και στην υποστήριξη του κυρίαρχου αιτήματος της επανίδρυσης του κινήματος και της αναγέννησης της πολιτικής στο πλαίσιο ( των αρχών που διέπουν) της διακήρυξης της πρωτοβουλίας μας
  Β) την ενεργό υποστήριξη για τον πολλαπλασιασμό αλλά και το συντονισμό των υφιστάμενων ομάδων πρωτοβουλίας που ενδιαφέρονται και αγωνιούν ειλικρινά για την πορεία του Κινήματος και το μέλλον της πατρίδας μας έτσι ώστε ( διαμορφώνοντας μία νέα συλλογικότητα ) η συμμετοχική δημοκρατία να αποκτήσει ουσιαστικό περιεχόμενο και ρόλο.
  Τα ιδρυτικά μέλη της «Πρωτοβουλίας για την Επανίδρυση του ΠΑΣΟΚ και την αναγέννηση της πολιτικής» προέρχονται κυρίως από το χώρο της ( κοινωνικής βάσης του κινήματος ) νεολαίας αλλά και της παραγωγής. Έχουν πορεία και διαδρομή στο χώρο του Κινήματος και φιλοδοξούν με τη δράση τους να συμβάλλουν στο ξεπέρασμα της κρίσης και στην αναγέννησή του έτσι ώστε να επιτελέσει τον ιστορικό του ρόλο και καθήκον που είναι η διαμόρφωση μιας δίκαιης κοινωνίας ( προσδιοριζόμενη από τις διαχρονικές αρχές της αλληλεγγύης, της δικαιοσύνης και της ισότητας ) με συνοχή, συλλογικότητα, αλληλεγγύη, ισότητα, δημιουργία. Μια κοινωνία των ( ενεργών και χειραφετημένων ) πολιτών.
  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

  “Η Πρωτοβουλία για την Επανίδρυση του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

  & την Αναγέννηση της Πολιτικής” σας καλεί στην ανοιχτή εκδήλωση

  με θέμα: “Το παρόν και το μέλλον του Κινήματος”.

  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22/10 στις 6:30 μ.μ

  Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Νομού Αττικής – 3ης Σεπτεμβρίου 110, Αθήνα.

  (τηλέφωνα επικοινωνίας 210 8215984 – e mail: k.mpastas@googlemail.com

  ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.pasok-polites.blogspot.com)

  * Στην ανοιχτή εκδήλωση έχουν κληθεί και θα συμμετέχουν κι άλλες πρωτοβουλίες, και δίκτυα αυτοοργάνωσης όπως: Πρωτοβουλία 10 για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ της γενιάς μας, Δίκτυο Αυτοοργάνωσης – Συμμετοχικής Δημοκρατίας Υποστηρικτών Γιώργου Παπανδρέου , Αυτόνομη πρωτοβουλία φίλων, μελών και στελεχών του ΠΑ.ΣΟ.Κ για την στήριξη του Γ. Παπανδρέου και την επανίδρυση του ΠΑ.ΣΟ.Κ κ.α.

  Με εκτίμηση
  Μπάστας Κων/νος

 3. kitsosmitsos says:

  Ναι, αλλά χάσαμε την ευκαιρία να σας δούμε. Ενημερώστε βρε παιδιά άλλη φορά!

 4. papaioannou says:

  Επανυδρυση ΠΑΣΟΚ χωρις την αδεια του ιδρυτη του δεν γινεται.

  Αυτή την φορά σύντροφοι η ευθύνη για την πορεία της παράταξης είναι όλη δική μας. Για την ακρίβεια είναι μόνο δική μας. Αν κάνουμε λάθος επιλογή η ιστορία θα γράψει ότι η γενιά μας απέτυχε να βγάλει το ΠΑΣΟΚ από την πορεία συρρίκνωσης που ακολούθησε μετά τον θάνατο του Ανδρεα!

  Αν αποτύχουμε σύντροφοι η ιστορία δεν θα γράψει για την Μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη αλλά για το κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου και που δεν μπόρεσε ποτέ να σταθεί στα πόδια του αφότου αυτός έφυγε.

  Ο Ανδρέας δεν είναι μαζί μας σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές αλλά η ιστορία συνεχίζει να γράφει αμείλικτα!

 5. Stelios says:

  Ego, sa protaris blogger (leme twra!), pws mporw na balw ta banners gia tin ypostiriksi to gap sto blog mou?

 6. Alma Libre says:

  Ε, τα λένε βρε παιδιά αυτά πιο νωρίς, να σας βλέπαμε κιόλας!

 7. divaynne says:

  ε δε θα μας βλέπατε μόνο θα μας ακούγατε….εντάξει άλλη φορά θα το λέω και θα βάζω και banner με διαφήμιση!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s