Αυτα λέει ο άνθρωπος όταν προσπαθεί να χάσει…

Posted: November 4, 2007 in αηδία, και που λες Νώντα,Τσιμπίδα...κτ

Αυτά είπε και ο Βενιζέλος σήμερα…

“Πιστεύω λοιπόν ότι πράγματι αυτές τις τρεις μέρες, αποτυπώθηκαν οι δυο προτάσεις.
Η μια επιλέγει να δώσει παράταση στο πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ. Κατά την γνώμη μου, η άποψη αυτή επενδύει στην ήττα. Προεξοφλεί την μελλοντική ήττα και θέτει υπό ομηρία έναν πρόεδρο αδύναμο, όμηρο παραγόντων, παραγοντισμών και μελλοντικών φιλοδοξιών που προφανώς δεν ωρίμασαν.
Γερά με όλο το ΠΑΣΟΚ (και με τους όμηρους παραγόντων και με αυτούς που χάνουν ξανά και ξανά..αιντε άιντεεε…)
ο γεγονός ότι τολμήσαμε, ότι τόλμησα μαζί με τον Κώστα Σκανδαλίδη, να είμαστε κι εμείς υποψήφιοι για τη θέση του προέδρου του κινήματος. Τους σοκάρει, τους καταπλήσσει το γεγονός αυτό.(Σιγά ρε φίλε είσαι τρομαχτικός αλλά δε σε φοβόμαστε κιόλας…)
Και από την άλλη το ΠΑΣΟΚ του αύριο (πόσων χρόνων είσαι είπαμε?α ναι βρέφος…απαξιώνει όλο του το παρελθόν δηλαδή..οκ.)
Επαναλαμβάνω την πρότασή μου για ένα ΠΑΣΟΚ συλλογικό, δημοκρατικό, βαθιά δεμένο με το λαό, που τιμά και δίνει πολιτικό λόγο στο μέλος και το φίλο.(τρομερή διαφορά με τους άλλους 2 υποψηφίους…τώρα ναι θα σε ψηφίσω αυτό δεν το χα ξανακούσει ποτέ..ωραίο επιχείρημα…)
Σηκώνουμε κεφάλι, είναι αναπόφευκτο, είναι μέσα στη φύση του ανθρώπου να σηκώνει το κεφάλι.(φύση του ανθρώπου είναι και το χέσιμο.που θες να καταλήξεις?)
είμαι ένας από σας.(όχι.δεν είσαι.)
Κάποιοι που μου αναγνώριζαν με πολύ μεγάλη γενναιοδωρία την ιδιότητα του κορυφαίου στελέχους που αντιμάχεται τη Δεξιά στη Βουλή και στην κοινωνία,(δεν ξέρω αν έχει καταλάβει σε ποιό κόμμα είναι.Ε είσαι και εσύ σε αυτό που έχασε..ως κορυφαίο στέλεχος λοιπόν οι ευθύνες για την ήττα πολλαπλασιάζονται έτσι?)
Θα μου επιτρέψετε να πω ότι από δικής μου πλευράς δόθηκαν τα πιο συγκεκριμένα δείγματα και νομοθετικά και συνταγματικά. Όταν δεχόμουν σκληρές προσωπικές επιθέσεις από συμφέροντα, δεν είδα να έχω συμπαράσταση. Έμεινα μόνος(μπουχουουουουοου)
Αλλά ξέρετε, τις εκλογές ούτε τις χάνουν ούτε τις κερδίζουν τα κείμενα. Τις εκλογές δεν τις έχασε ούτε το κείμενο της διακήρυξης, ούτε το άρτιο κείμενο του προγράμματός μας. Τις εκλογές τις χάνουν πρόσωπα.(remember that…για μετά..)
Ο δεύτερος λόγος που ζητώ την εμπιστοσύνη σας είναι γιατί πιστεύω ότι μπορώ με επιτυχία, πάντως καλύτερα από ότι είδαμε ως τώρα, να διασφαλίσω την καθαρότητα της ιδεολογικής φυσιογνωμίας και της προγραμματικής και πολιτικής πρότασης του ΠΑΣΟΚ, χωρίς θαμπώματα. Χωρίς θολούρες, χωρίς παλινωδίες, χωρίς ασάφειες, χωρίς ξύλινο λόγο. Δεν μιλούν τα κείμενα, μιλούν οι καρδιές, μιλούν τα μάτια.(καλό ε????)
Ο τρίτος λόγος για τον οποίον ζητώ την εμπιστοσύνη σας, συντρόφισσες και σύντροφοι, είναι γιατί πιστεύω ότι μπορώ να λειτουργήσω ως επικεφαλής μιας δυναμικής αντιπολίτευσης(εγώ)
Και αφού τα κάνουμε όλα αυτά μαζ(μαζί τώρα.)
και η πρόταση που δεν υπάρχει στο απομαγνητοφωνημένο κείμενο…για τους ανίκανους και άχρηστους αρχηγούς που χάνουν ξανά και ξανά….

Advertisements
Comments
 1. THEODORE says:

  Σύντροφοι,στις 11/11 κρίνονται πολύ περισότερα πράγματα από την αρχηγία.
  Κρίνεται η ίδια η ύπαρξη του ΠΑΣΟΚ ως κόμμα εξουσίας,ως κόμμα σοσιαλιστικό,ως κόμμα πατριωτικό.
  Ο ΓΑΠ έχει προαποφασίσει να μας οδηγήσει σταδιακά σε απομόνωση,συρρίκνωση,καταποντισμό.
  Οι νεωτερικές του ιδέες,εκπορευόμενες πάντα από ξένα κέντρα περί “Κοινωνίας των πολιτών” και “Συμμετοχικής δημοκρατίας”,δεν έχουν πέραση στον Ελληνικό λαό.
  Σιγά,σιγά όλοι καταλαβαίνουν τον σκοπό για τον οποίον δημιουργήθηκε όλο αυτό το πλέγμα οργανώσεων και μηχανισμών.
  Οι λαοί αντιδρούν παντού.Το παραμύθι αργά,αλλά σταθερά,ξεθωριάζει.
  Αν αφήσουμε τον ΓΑΠ,τον Ρόντο,τον Γερουλάνο,την Λάμψα,την Καραμάνου να ολοκληρώσουν το καταστροφικό τους έργο,θα είμαστε υπέυθυνοι εμείς και μόνο εμείς για το ζοφερό μέλλον που επιφυλάσσουν όλοι αυτοί στην πατρίδα μας.
  Μην πέφτετε στην παγίδα που στήνουν.Το παραμυθάκι τους ότι μόνο οι γραφικοί,οι φασίστες και οι αναρχικοί αντιστέκονται στα κελεύσματα της “νεας εποχής” καταρρέει σε όλον τον κόσμο.Οι φωνές αντίστασης πυκνώνουν παντού.

  Αυτό που πρέπει όλοι μας να κανουμε είναι να πείσουμε τις πλατιές μάζες των συμπολιτών μας για την κρισιμότητα των εκλογών.

  Ετσι κι αλλιώς τα κέντρα αποφάσεων έχουν προαποφασίσει ήδη την…διάδοχο του ΓΑΠ,αν αυτός αποτύχει ξανά.(Λέγε με Αννούλα).

  Σύντροφοι,μην τους αφήσετε.

  Η κληρονομιά που μας άφησε ο Ανδρέας είναι βαριά.

  Ας μην επιτρέψουμε στους τυχάρπαστους να πετύχουν ότι δεν πέτυχε ο Αβέρωφ,ο Μητσοτάκης,ο Εβερτ,η CIA κι άλλοι πολλοί.
  Να διαλύσουν το ΠΑΣΟΚ όπως το γνωρίσαμε και το αγαπήσαμε.Ενα ΠΑΣΟΚ αγαπητό στους φίλους και φόβητρο στους εχθρούς.
  Ενα ΠΑΣΟΚ που έμενε σταθερό στις βασικές αρχές της λαϊκής κυριαρχίας,της εθνικής ανεξαρτησίας,της συμπαράταξης με τους μη προνομιούχους.

  Πρέπει να νοιώσουμε ξανά περήφανοι.

  Να σηκώσουμε ψηλά τις σημαίες του αγώνα,της αμφισβήτησης,της παλης,της ιδεολογίας.

  Αρκετά έχουμε απογοητευτεί.

  Το θέμα δεν είναι λοιπόν ποιός θα είναι ο αρχηγός στις 12/11.

  Το κρίσιμο είναι ποιός δεν πρέπει να είναι.

 2. divaynne says:

  έκανες ακριβώς το ίδιο σχόλιο και στο παραπανω post

 3. maniaouri says:

  Φίλε theodore, το θέμα είναι να αποφασίζει ο λαός για τον λαό και όχι ο ηγέτης γι’ αυτόν.Πάρε παράδειγμα το ’96 με το 2004. Εγώ λέω ναι στην κοινωνία των πολιτών, λέω ναι στην συμμετοχική δημοκρατία.Λέω ναι στα δημοψηφίσματα, λέω ναι στο να αποφασίζω εγώ για μένα και όχι κάποιος άλλος.Το θέμα είναι οτι ο αριστερός ψηφοφόρος ”ξύπνησε”αλλά δεν θα περάσει πολύς καιρός να συμβεί και στον δεξιό.Μόλις γίνει αυτό,να ξέρεις οτι τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα.
  Για μένα το μόνο λάθος που έκανε ο Γιώργος στα 3 1/2 αυτά χρόνια,είναι ότι άφησε τον Αλαβάνο να μπεί στα χωράφια μας.Να ”κλέψει” τις ιδέες μας.

  Εμένα με νοιάζει και ποιός θα είναι πρόεδρος στις 12 του Νοέμβρη αλλά και τι πολιτική θα ακολουθήσει.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s