Eπι το έργον..

Posted: November 13, 2007 in 1, και που λες Νώντα,Τσιμπίδα...κτ

Χατζηγιάννειο…ορδές κόσμου….γεμάτη αίθουσα γεμάτος προθάλαμος,γεμάτα σκαλιά μέχρι έξω.

Όπως μπορείτε να διακρίνετε πάνω στον υπολογιστή υπάρχει ο καφές που ανανεώταν σταθερά…και δίπλα τα τσιγάρα και παραδίπλα το τασάκι..

Η καλύτερή μου…να πληκτρολογώ ημερομηνίες γεννήσεως ακόμα και 1922!!!! έγινε και αυτό!

ΚΗΡΥΚΑΣ
“Ουρές
Πολλά τα παράπονα και η γκρίνια από τοπικά στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για το γεγονός ότι σε ένα από τα πλέον κεντρικά εκλογικά τμήματα της πόλης, στο “Χατζηγιάννειο”, υπήρχε μόλις μία κάλπη για την εξυπηρέτηση των 750 και πλέον ψηφοφόρων που έσπευσαν να μετάσχουν στη διαδικασία ανάδειξης προέδρου.
Ο ένας από τους δύο υπολογιστές που είχαν εγκατασταθεί στο χώρο υπέστη ζημιά και τέθηκε εκτός του on-line συστήματος. Δεύτερη κάλπη δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί και έτσι οι ουρές αποτέλεσαν φυσιολογική εξέλιξη στη διαδικασία… “

Τέλος πάντων…όχι ακριβώς έτσι αλλά περίπου….

Comments
  1. mavros says:

    Kalhmeeeraa.
    Vgalate…ton giorgaki sas? Oi ordes kosmou olwn twn hlikwn ews kai 85! milisan. Theloun Papandreou kai afton ton aiwna. Mono etsi tha pame mprosta fhmologeitai.
    Ean einai, thn epomenh fora pou tha exei koura sto mantri, mporei na erthw kai egw. . .
    Kalhmera hlie kalhmera!

  2. divaynne says:

    ναι εμεις τον βγάλαμε μόνοι μας.κάναμε πλύση εγκεφάλου με το βλέμα και μόνο σε όποιον πέρναγε από μας και ψήφιζαν όλοι Γιώργο.
    Και επειδή οτι και να γίνεται ότι και να λέμε βρίσκετε πάλι κάποια κακεντρέχεια μπορούσες απλά να πείς οτι θέλησαν όλοι να διεκδικήσουν το δικαίωμά τους στην επιλογή.αλλά το ακυρώνετε και αυτό.σε ενοχλεί οτι ψήφισαν και 85ρηδες?ωραία για να ησυχάσεις σου λέω οτι ήρθαν και 16 χρονα και πολλοί νέοι (το απόγευμα φυσικα..) και αλλοδαποί και από όλα.αλλά φαντάζομαι όλοι αυτοί είχαν κάποια σκοπιμότητα που ήρθαν ή κάποιος τους έστειλε,είναι τρομερά δύσκολο δηλαδή να ψήφισαν απλά επειδή ήθελαν..λέμε τώρα..έχω βαρεθεί να αντικρούω και να λογικοποιώ και να απλουστεύω τις διαστρεβλωμένες point of views ..ελεος.

  3. JO says:

    Ε, βέβαια….Ξαναείδαν Δημοκρατία στην Ελλάδα την χλευάζουν και την ακυρώνουν κιόλας….
    Νομίζώ ότι δεν αξίζει να ασχολούμαστε μαζί τους…. Αν κάτι δεν μπορείς να το φτάσεις, δεν είναι ανάγκη να το χλευάζεις φίλε μαύρε…Σωστά???

  4. divaynne says:

    είναι απίστευτο πάντως οτι μερικοί ανθρωποι δεν ευχαριστιούνται με τίποτα.έχουν μια μόνιμη καχυποψία και μια απαξίωση ρε παιδι μου…

Leave a comment