Απορία της στιγμής

Posted: November 28, 2007 in και που λες Νώντα,Τσιμπίδα...κτ

Γιατί ο κόσμος βάζει υποψηφιότητα?(εκτός Γιάννη) ενώ θα πρεπε να συμβαίνει το αντίστροφο…να ψηφίζουμε χωρίς ψηφοδέλτια.να μπαίνει ο πολίτης στο παραβάν και να γράφει σε ένα χαρτί το όνομα όποιου θέλει ακόμα και του μπατζανάκη του και μετά να συγκροτείται η ομάδα.από αυτούς που είχαν την πλειοψηφία.αν γινόταν έτσι σίγουρα θα είχε βγεί ο Λάρυ..ε τσιμπίδα?και ο Λάρυ θα είχε πολλά να προσφέρει πιστέψτε με…

τώρα θα με πεις…μπορεί να βγεί δημοτική ομάδα απο κάποιους που δεν θέλουν με τίποτα να είναι….ε….αυτό δεν το υπολόγισα.Γιαυτόν ακριβώς τον λόγο όμως δεν θα …έχουν τάσεις οχι αυτοκτονίας αλλά ηγεσίας…που αυτό είναι κακό…..πολύ κακό….κάκιστο…..

αλλά αν σε μια δημοτική ομάδα ήταν ο μανάβης ο μπακάλης ο ταχυδρόμος ο σουβλατζής ο γιατρός (πάντα υπάρχει ένας γιατρός) ο delivery ο Λάρυ κτλ ..θα είχε αρκετό ενδιαφέρον.

ανέφικτο βέβαια αλλα τι θέ ρε?δικό μου είναι το blog οτι θέλω γράφω!

Advertisements
Comments
  1. Η απορία σου δεν αναφέρεται σε ..ανέφικτο, κάνεις λάθος! Από ό,τι θυμάμαι κάτι τέτοιο ισχύει στην Δημοκρατία της Ισλανδίας, όπου οποιοσδήποτε πολίτης προταθεί από έναν αριθμό άλλων πολιτών τότε κατεβαίνει για υποψήφιος Πρόεδρος Δημοκρατίας! Την δεκαετία του ’80 είχε προταθεί από πολίτες, χωρίς να το γνωρίζει, η Βίγκντις Φινμπογαντότιρ (!), Δντρια αν δεν κάνω λάθος του Κρατικού θεάτρου της χώρας, και έτσι συμπεριλήφθηκε το όνομά της στους υποψήφιους Προέδρους και ψηφίστηκε και βγήκε Πρόεδρος! Αντιγράφω από την Wikipedia:
    Η Βιγκντίς Φιννμπογκαντόττιρ (ισλανδικά: Vigdís Finnbogadóttir), γεννημένη στις 15 Απριλίου 1930, ήταν η 4η πρόεδρος της Ισλανδίας από το 1980 μέχρι το 1996. Ίδρυσε τα πρώτα εκπαιδευτικά προγράμματα για τουριστικούς οδηγούς και την πρώτη θεατρική ομάδα στην Ισλανδία. Μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής για Πολιτιστικές Υποθέσεις των Βορείων χωρών (1976-1980) και πρόεδρος του Συμβουλίου των Γυναικών Ηγετών ανά τον κόσμο στην Σχολή Διακυβέρνησης Τζον Φ. Κέννεντυ στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ (1996-μέχρι σήμερα).
    Κατά την εκλογή της το 1980 ήταν η πρώτη γυναίκα παγκοσμίως που εξελέγη αρχηγός κράτους σε δημοκρατικές εκλογές. Επανεξελέγη χωρίς αντίπαλο το 1984 και το 1992 καθώς και μετά από έντονη μάχη το 1988. Είναι Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της ΟΥΝΕΣΚΟ.

  2. divaynne says:

    ΧΡΗΣΙΜΟΤΑΤΗ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!
    άντε να παίρνουμε σειρά και από δω επιτέλους με όλους άχρηστους που αναγκαστικά τρώμε στη μάπα!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s