Mετά από επιθυμία του κοινού..

Posted: December 1, 2007 in δημαρχιακά..μπλιαχ, και που λες Νώντα,Τσιμπίδα...κτ

Θα εκφράσω τα συχαρήκια μου και δημόσια.

Συγχαρητήηηηηριαααα κύριε Γιάννη Σάπκα!

Βαριέμαι να πω για ποιο πράμα γιατί ξέρουμε όλοι προς τι τα συχαρήκια

 

Kαι μια που το θίξαμε το θέμα john john να αναφέρουμε και τι είπε στο χτεσινό Δου.Σου που από τις φωτογραφίες μάλλον ήταν 3 και ο κούκος (ο κούκος έιναι παντα ο Τζανακ) με θέμα τον (μπρρρρ) προυπολογισμόοοο!

Kαι λέει ο Σάπκας: «Ο προϋπολογισμός φέτος έρχεται στο Δημοτικό Συμβούλιο, πολύ πιο πρόχειρα και σε πολύ χειρότερη μορφή από πέρυσι. Καταστάσεις με αριθμούς που αλλάζουν έως την τελευταία στιγμή, πίνακες με νούμερα και κωδικούς χωρίς εισηγητικές εκθέσεις, που να παρουσιάζουν και να επεξηγούν τη γενικότερη πολιτική και τις πρωτοβουλίες ανά τομέα.
Ακόμα και στους μικρότερους οργανισμούς υπάρχουν πάντοτε εισηγητικές εκθέσεις. Η προχειρότητα με την οποία συντάχθηκε είναι ανεπίτρεπτη…
Πουθενά δεν διακρίνει κανείς αναπτυξιακούς στόχους, κάποιο μακρόπνοο σχεδιασμό για την πόλη. Το ποσοστό υλοποίησης, αναμένεται να είναι το ίδιο απελπιστικά χαμηλό, όπως ακριβώς πέρυσι και πρόπερσι.
Το 2006 από τα 111 εκατ. ευρώ υλοποιήθηκαν τα 78 εκατ. Το 2007 από τα 122 εκατ. ευρώ υλοποιήθηκαν τα 51 εκατ. ευρώ. Αβίαστα καταλήγει ο μέσος πολίτης, ότι και ο φετινός προϋπολογισμός είναι ανειλικρινής και ως εκ τούτου είναι αναξιόπιστος και εικονικός, δηλαδή πολλή φασαρία για το τίποτα. Πολλά λόγια και λίγα έργα! Και πάνω απ’ όλα είναι ένας προϋπολογισμός κοινωνικά ανάλγητος και άδικος. Αγνοεί εντελώς τις «παραγωγικές δαπάνες» και δεν προβλέπει τίποτα για την Παιδεία και για τη νεολαία!
Η σημερινή ηγεσία του Δήμου ξέχασε ότι το 12% της πόλης μας είναι άτομα με αναπηρία και το 30% ζει στα όρια της φτώχειας!
Μετά από τόσα χρόνια στη Δημοτική Αρχή είναι κρίμα σήμερα να διαπιστώνουμε ότι δεν έχετε κανένα στρατηγικό σχέδιο για την πόλη».

Και μετά λέει ο Κούλης:”Να σταματήσουν οι γενικότητες και τα λόγια άααααλλων δεκαετιών και να μην ασκείται ισωπεδωτική πολιτική με γενικούς αφορισμούς!Το πρόγραμμα δείχνει την φιλοσοφία της δημοτικής αρχής!Για να παααει η πόλη εκεί που πρέπει! κατάλαβες??η να κάνω και κακα???Η φελλοσοφία μας έχει γίνει αποδεκτή από τους μισούς Λαρισαίους που την έφεραν για τρίτη φορά στην εξουσία!Εμείς ακούμε τις ανάγκες των πολιτών των μισών που μας έφεραν στην εξουσία γιατί έτσι κι αλλιώς οι άλλοι μισοί ψήφισαν εσένα!Εμείς δεν βάλαμε βαθιά το χέρι στην τσέπη του πολίτη!Πετύχαμε αύξηση εσόδων από τα πάρκινγκ που χρεώναμε 5 ευρά το 2ωρο, από τα μπουρδέλα που παίρναμε το 50% των κερδών για να τα αφήνουμε ανοιχτά από τον Πηνειό που έρχονταν οι τουρίστες για να πάρουνε φωτογραφίες από αυτή την περίεργη γλίτσα και και τα Πόκεμον γιατί ουδέποτε υπήρξε άλλος ποταμός παγκοσμίως που να έχει αυθεντικά Ποκεμον και από άλλες τέτοιες λαμπρές μας ιδέες!!!Η Λάρισα κύριέ μου είναι εργοτάξιο και παντού όπου γυρίσεις το μάτι σου.. (Σάπκας….γυρνάει το μάτι…απορεί..) βρίσκονται σε εξέλιξη έργα εκατομμυρίων ευρωπουλακίων!!…..

To προγραμματάκι του Δήμου είναι ,για το 2008…

-Η απορρόφηση όσο το δυνατόν περισσότερων κονδυλίων από εθνικούς πόρους ή προγράμματα της Ε.Ε.
-Η κατασκευή μικρότερων ή μεγαλύτερων έργων (κυρίως μικρότερων όμως) που στοχεύουν στην καλύτερη ποιότητα ζωής όλων των πολιτών.(γενικότερα…)
-Η αναβάθμιση του περιβάλλοντος (εδώ γελάμε όλοι μαζί)
-Η ανάδειξη της φυσιογνωμίας και ταυτότητας της πόλης μας.(..μας προκαλείς….)
-Η ανάπτυξη της υποδομής των μεταφορών και της κυκλοφορίας(α ,τι?σορυ ρε είχα την εντύπωση οτι το λυσε.αχ α καλό ε! να σε πω ρε Τζανακούλη..πρόσεχε μην αναπτύσσεσαι και τόσο πολύ..θα..τσιτώσεις…)
-Η συνέχιση την δημιουργίας υποδομών για την Παιδεία τον Αθλητισμό, τον Πολιτισμό , την Πρόνοια. (θέλω να προσέξετε το “συνέχιση” )
– Η όσο το δυνατόν αυτοδύναμη και ισσοροπημένη ανάπτυξη των τεσσάρων Διαμερισμάτων της πόλης..

αυτά είναι για το 2008…..γιατί για το 2007 6 5 4 3 2 1 0 δεν ήταν καταλάβατε..?

Θέλω να δείτε και τα ΜΕΓΑΛΑ έργα που προβλέπονται…

Προσκήνιο Πολιτισμού στην Λάρισα Α’φάση (Αρχαίο Θέατρο κλπ) 3.300.000 ευρα..

Διαμορφώσεις στον Πηνειό 1.000.000 ευρά (ξέρετε τώρα,λιμάνια,δρόμοι υπέργειοι,υπόγειοι,αεροδρόμια δίπλα στη γέφυρα ζωολογικός κήπος με βιολογικά μεταλλαγμένα ζώα,παγοδρόμια,πλοίο της αγάπης κτλ)

Διαμόρφωση οδού Καρδίτσης 1.791.000 ευρά (Κάτσε καλά πάλι μην αρχίζεις τις βλακείες στην περιοχή μου γιατί θα σε παρακολουθώ!)

κου του λου

Advertisements
Comments
 1. jack says:

  dustuxos kata pos leei kai pisteuei o Dhmarxos o sapkas exei ena problhma laikismou kai uperpaplousteushs ton pantwn.Opws einai gnosto auto ofeiletai kata ena megalo pososto sthn agnoia tou gia ta problhmata thw polhs.

 2. orestis says:

  @jack
  Είμαι σίγουρος πως έχεις διαβάσει τον προϋπολογισμό…πως έχεις μελετήσει τα αριθμητικά δεδομένα και τα στοιχεία…πως έχεις κάνει τις συγκρίσεις…
  Αφού δεν είσαι λοιπόν εσύ λαϊκιστής και απεχθάνεσαι τις υπεραπλουστεύσεις, αφού καταλαβαίνεις ποιος έχει άγνοια και ποιος δεν έχει και είσαι ένας λαρισαίος που δεν παίζει το παιχνίδι κανενός, μπορείς να μας πεις με ποιο συγκεκριμένο σημείο της κριτικής διαφωνείς? Μπορεί να καλύπτεσαι από την ανωνυμία, αλλά τουλάχιστον διαφύλαξε την αξιοπιστία σου
  Υ.Γ. και επειδή είμαι σίγουρος πως είσαι σοβαρός “κύριος” μπορείς να μας πεις τα αποτελέσματα των τελευταίων μετρήσεων του δημάρχου για την μόλυνση του περιβάλλοντος στη πόλη μας? Μια που θα το αναβαθμίσει και όπως θυμάσαι υποσχέθηκε ότι θα ενημερώνει και τους πολίτες, είμαι σίγουρος πως κάτι θα έχεις ακούσει

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s