Η πρώτη μέρα του eforum

Posted: January 18, 2008 in Γενικότερα...

Πήγε για μένα καλύτερα από κάθε προσδοκία!Πάρα πολλές εγγραφές και με το που δώθηκε το σύνθημα από το πρώτο πρωινό ποστ χτες ακολούθησε ο…διάλογος!Άλλωστε γιαυτό έγινε η προσπάθεια.Δεν είναι το ίδιο να τα λέμε με comments ..πρέπει να υπάρχει ένας χώρος με θεματικές,πρέπει όπως το λέει και η λέξη να υπάρχει ..φόρουμ!

Καμιά πενηνταριά μέλη ήδη έχουν γραφτεί απο χτές και συνεχιζεται σήμερα μέχρι και τώρα γράφονται αφού φτάσαμε αισίως τα 58!Σε μερικές μέρες θέλω να πιστεύω οτι θα έχουν συμμετάσχει στη συζήτηση αρκετοί από τους 58,αφού έγινε όμως καλή αρχή έχω πειστεί οτι θα πάει καλά.Μπράβο μας λοιπόν,και έπεται συνέχεια.Θέλουμε τις απόψεις-προτάσεις σας για οτιδήποτε ακόμα και αν είναι μια σειρά εμάς μας κάνει!Καλό θα ήταν φυσικά να διαβάσετε και τους όρους του φόρουμ.

Πιστεύω πάντως οτι όλες οι ενότητες και οι υποενότητες είναι ξεκάθαρες και συγκεκριμένες ώστε όλοι να μπορούν να καταθέτουν τις απόψεις τους και ας γίνει κατανοητό οτι δεν χρειάζεται να προσπαθεί κανείς να γράψει με.πολιτικό λόγο αν είναι δυνατόν,δεν υπάρχει κανόνας που να επιβάλλει να γράφει κανείς ετσι και ειδικά όταν όταν γράφει για κοινωνικά προβλήματα που είναι κοινά σε όλους και κοινώς όταν γράφει για τον εαυτό του!!Θα έγραφε κανείς σε ημερολόγιο τη λέξη…. “επανιδρύσουμε!!!!”??? Το φόρουμ πιάνει μεγάλη γκάμα ηλικιών και χωρίς να θεωρείται οτι είναι λαικισμός προσωπικά πιστεύω οτι ο λιτός και απέριττος λόγος είναι κατανοητός απο ΟΛΟΥΣ ενώ ο φορτωμένος με άχρηστες λέξεις μόνο και μόνο για να δείξουμε πόσα ρήματα και ουσιαστικά γνωρίζουμε είναι κατανοητός απο μία μερίδα ανθρώπων μόνο..Αυτά γενικά τα λέω οχι για το φόρουμ αφού εκεί ο καθένας επιλέγει τον τρόπο γραφής του,δε θα του κάνουμε υποδείξεις..αλλά πριν γράψει κανείς ας ρίξει μια ματιά και τους όρους χρήσης του φόρουμ..δεν κακό..δεν κακό…Eυχαριστούμε και το papandreou.gr για την αναφορά του!

Advertisements
Comments
  1. theodore says:

    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.
    Το επίσημο portal του ΠΑΣΟΚ,συνεχίζοντας τις αντιδημοκρατικές μεθόδους του,δεν δημοσιεύει τις ομιλίες Βενιζέλου και Σκανδαλίδη στην ΚΟΕΣ.
    Ντροπή και πάλι ντροπή.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s