Κυρ….δήμαρχε Τζανακούλη….

Posted: February 20, 2008 in 1

Το ακούσατε καλύτερα το τραγουδάκι? Για ξανακούστε το να το προσέξετε καλύτερα…Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ!Ως μουσικός το κρίνω τώρα..το πέρασα από…οντισιόν και απεφάνθην….περνάει στην επόμενη φάση.Πολύ εμπνευσμένος ο στιχουργός πάντως αν τον βρείτε να του το πείτε.. αντε να σας το ξαναθυμίσουμε

Γιατί είστε τόσο μουρτζούφλης και δε έχετε καθόλου….χιούμορ…ε?ε?αααα θα σας μαλώσω…..Το τραγούδι το βρήκα εξαίσιο και ….πολύ ποιοτικό και πετυχημένο..μακάρι βρε να μου γράφαν κι εμένα τραγούδι!Αντε πάλι τυχερός είστε κύριε Δήμαρχε θα είστε ο πρώτος στην ιστορία που το γραψαν τραγούδι!Και εσείς αντι να το εκτιμήσετε…. το απαξιώνετε..?Δεν κάνει δήμαρχε….δεν κάνει… Αλλωστε εσείς δεν είστε φιλότεχνος??Τι καλύτερο απο μια σάτιρα με το μέσο της μουσικής….. Τι στενομυαλιά είναι αυτή?Μα είναι τέχνη κύριε δήμαρχε….και εσείς είστε λάτρης της τέχνης ε…?

και οι λάτρεις της τέχνης είναι ανοιχτοί και δεκτικοί σε κάτι τέτοια ε? και στο κάτω κάτω…φανταστείτε πόσο θα το εκτιμήσει ο λαός της Λάρισας αν ..δέχεστε την κριτική και μάλιστα αυτοσαρκάζεστε κιόλας!Και τέλος πάντων θα πρεπει να χαίρεστε από πολλές απόψεις και κυρίως αφού έμμεσα φέρατε την …ευθυμία στους λαρισαίους μπράβο σας!

Αυτό το τραγουδάκι κύριε δήμαρχε είναι το τελευταίο πράγμα που θα πρεπε να σας ανησυχεί πάντως…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s