Εκβιασμός απο….Internet cafe!

Posted: February 28, 2008 in αηδία

.update: Έτοιμο και το press-gr νούμερο 2! Κι όμως έγινε!Press2-gr

Από ίντερνετ καφέ βρήκαν οτι έγινε ο εκβιασμός! Εννοείται! Τι περίμεναν? Μήπως να ψάξουν εκείνη την ώρα που ήταν ο κύριος Χιώτης..?Λέω τώρα τελείως τυχαία….μήπως λέω πέρναγε απο κανένα ιντερνετ καφέ και είπε να κάνει καναδυό λογαριασμούς και να στείλει στον εαυτό του…?

Στις 20 Δεκεμβρίου 2006 οι επιθέσεις που δεχόμουν πήραν άλλη διάσταση, καθώς στο προσωπικό μου e-mail έλαβα μια επιστολή με την οποία κάποιοι μου ζητούσαν χρήματα για να σταματήσουν τα δυσφημιστικά σχόλια.
Δεν απάντησα στο μήνυμα, θεωρώντας αρχικώς ότι πρόκειται για φάρσα.

Αργότερα την ίδια ημέρα (τι αργότερα ρε?3 λεπτά μετά το πήρες 8:40 το ένα 8:43 το άλλο…) όμως, έλαβα ένα δεύτερο μήνυμα από τον ίδιο (ίδιο??) αποστολέα, του οποίου η ηλεκτρονική διεύθυνση εμφανιζόταν ως kill kall@yahoo.gr, που ανέφερε: ….

Εντωμεταξύ είπε (αν…) να κάνει και greeklish με ορθογραφικά…Ρε μπάς και έχει καμία κάμερα αυτό το ιντερνετ καφέ αλλά από το 2006 τρέχα γύρευε…καλά κι αυτός από το 2006 τώρα το θυμήθηκε?και κράτησε και τα μαιλ?οεο…

Kαι σιγά μην είναι από τον ίδιο αποστολέα αφού στο ένα αν δείτε λέει klll και στο άλλο kill ..και τα υπόλοιπα ίδια…

τσ τσ τσ …. να δείτε και μόνοι σας.. εδω

Ρε παιδιά εγώ διάβασα οτι η google στέλνει προειδοποίηση στον χρήστη blogger όταν τους έχει ζητηθεί με δικαστική εντολή να αποκαλυφτεί η ταυτότητά του..Εδω τσάκα τσάκα τα βρήκαν λεν όλα..?

Advertisements
Comments
  1. το πιο υπουλο σκανδαλο στο χωρο του Internet ειναι γεγονος…
    Προσπαθουν να περασουν νομο πλαισιο-φιμωσης και λογοκρισιας με σκοπο και στοχο να περιορισουν το δικαιωμα μας σε ελευθερη εκφραση,γνωμη και ανταλλαγη ιδεων….

  2. divaynne says:

    σε κάτι σχόλια του press-gr είδα κάτι που πραγματικά είναι αλήθεια.ότι δεν ξέρουμε τι ακριβώς έκαναν με τη google και αν όντως έδωσε τα στοιχεία και γενικά αν όντως επικοινώνησαν.Αφού ο Χιώτης ολο προθυμία έβγαλε στο site του βήματος φωτογραφίες από τα μαιλ που έλαβε σχεδόν 2 χρόνια πριν.. ε ας βγάλει και καμία απάντηση της google…

  3. Ντίνα, νομίζω ότι πρέπει να δηλώσουμε όλοι στα μπλογκ μας έναν…υπεύθυνο κατά νόμον ΤΩΡΑ, χρησιμοποιώντας φανταστικούς χαρακτήρες! Για να γελοιοποιήσουμε την επιδίωξή τους. Δες τί εννοώ στο μπλογκ μου!

  4. divaynne says:

    θα βάλω κι εγώ υπέυθυνο!!!τώρα!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s