Kαι ύστερα…ήρθε η Άνοιξη…

Posted: March 6, 2008 in Γιώργος, και που λες Νώντα,Τσιμπίδα...κτ

Πεταλουδίτσες πουλάκια πετάν απο δω κι απο κεί..τα σιχαινεστε όλα αυτά ε?Κι όμως έκανε την εμφάνιση της η άνοιξη και μην το αρνείστε!Το κατάλαβα κι εγώ ακόμα και την ώρα που είδα αυτή την τεράστια μέλισσα έξω απο το παράθυρο να ζουζουνίζει, που αν και χέστηκα με το που την ειδα το κατάλαβα..τό είδα…ήρθε..Το είδατε και το βλέπετε στην διάθεση σας.(εγώ ξερετε δεν είμαι φαν αλλάη διάθεση δε μας ρωτάει έρχεται και φέυγει όποτε θέλει η άτιμη..).Ξεμύτισε σιγά σιγά ο ήλιος μέσα απο τα συννεφάκια… και υπάρχει μια γενικότερη ανάταση διάθεσης και ελαφρής..καρδιάς!Το ξέρετε καλά αυτό κι όπως έλεγε κι ένας φίλος μου “dont fight your mood”Yπάρχουν δύο πραγματικότητες, αυτή που ζείτε και αυτη που θα θέλατε να ζείτε.

Ε πως τα λέω..Θέλετε να βγείτε έξω να κάνετε μια βόλτα έστω και μέσα στην πόλη, η πολλοί ,όπως εγώ, θέλετε να πάτε κάπου έξω από την πόλη, σε μια εξοχή βρε αδερφέ, και δυστυχώς δεν είμαι Λάρισα για να πάω στο εξοχικό μου στην Λέπτοκαρυα..Αλλά δεν πτοούμαστε.

Όπως λοιπόν πετάν οι πεταλουδίτσες έτσι πρέπει κι εμείς να πετάξουμε απο δω και απο κεί και γενικά επιβάλλεται να πετάξουμε όπου μας κάνει κέφι, όπου μας αρέσει και νιώθουμε άνετα.Kι εκεί να στρογγυλοκάτσουμε! Κυρίως άνετα γιατί δεν είμαστε μαζόχες να πετάξουμε εκεί που δεν είναι καλά έτσι?α μπραβο τώρα συνεννοούμαστε.

Άρα, ο κανόνας είναι ο εξής.Οποιος νιώθει καλά με την κακομοιριασμένη διάθεσή που τον αναγκάζει η πραγματικότητα να περιβάλλει στον εαυτό του, καλώς να κάτσει εκεί εμάς καθόλου δε μας πειράζει.Υποτίθεται όμως ότι τα καλά έρχονται όταν δίνουμε ευκαιρίες στον εαυτό μας και τον προκαλούμε να πάρει ρίσκα για καταστάσεις έξω απο τη γυάλα μας.Αυτα είναι τα καλύτερα.give it a try.

Φυσικά κάτι τέτοια δεν γίνονται επίτηδες, αλλά αυθόρμητα.Και ναι σε αυτή την περίπτωση το αυθόρμητο είναι καλό και τουλάχιστον ξέρεις οτι ποτέ δεν θα φας τα μούτρα σου..ε και να τα φας…Άνοιξη είναι μωρέ, ξαναπετάς.Γιατί τι νομίζετε?Οι πεταλούδες και τα τσόνια (οκ …περιστέρι,σπουργίτι,χελιδόνι) όταν κοπανάν το κεφάλι τους στο τζάμι δεν ξαναπετάν?Ε, πάρε παράδειγμα ρε φίλε, εδώ αυτά χωρίς συνείδηση ξέρουν οτι θα ξαναπετάξουν, κι εσύ άνθρωπος πράμα δεν ξέρεις τι να κάνεις?

Αρκετα η αμπελοφιλοσοφία και τα μαθήματα ανοιξιάτικης συμπεριφοράς, θέλω δράση και αποτελέσματα, το σπίτι όσο μεγάλο και να ναι στην ουσία πάντα έχει τέσσερις τοίχους!Έ εκτος αν είναι στρογγυλό τι να σας πω…αν έχετε στρογυλλο σπίτι στείλτε μια φωτο έχω περιέργεια..

Γεια από μένα λοιπόν, κλείνω τον υπολογιστή, αποσυνδέομαι γενικώς, πάω για καφέ και ..shopping(όχι therapy) σκέτο Shopping!

Κι αν το βράδυ σας κόψει το ρεύμα η ΔΕΗ να την ευχαριστήσετε.Τα κεριά κάνουν πολύ καλύτερη ατμόσφαιρα!

Advertisements
Comments
 1. αντωνης says:

  Στη Σκουφα βγαινεις για shopping?

 2. phlou...flis says:

  Κλείνουμε την τηλεόραση και τον υπολογιστή και βγαίνουμε έξω. Η άνοιξη είναι η εποχή του έρωτα. Φυσικά δεν ερωτεύεται κανείς κλεισμένος μέσα! Και τα ιστολόγια, ποιος θα τα διαχειρίζεται; Ουφ, τι πρόβλημα κι αυτό. Θα πάρω φορητό.

 3. egournelou says:

  Τελικά έχεις ταλέντο και, μάλιστα ξέρεις να το προσαρμόζεις;)
  Ελπίζω η φρεσκαδούρα της βόλτας να σου δώσει ένα καλόν υπνάκο το βράδυ και πολλές δυνάμεις για μια ακόμα όμορφη μέρα, πεταλουδίτσα…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s