Εδώ Ζαχό εκεί Ζαχό που είναι ο Ζαχό? ΠΑΝΤΟΥ!

Posted: March 7, 2008 in Κυβερνητικά, και που λες Νώντα,Τσιμπίδα...κτ

“Για να μην κάνω άλλο ποστ…:NAIAIIAI HΡΘΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ! ΔΕΥΤΕ ΛΑΒΕΤΕ ΦΩΣ!Καθόλου δε με πειράζουν πάντως αυτές οι διακοπές.σιγά μωρέ, αν δεν έχετε μαγαζιά τι κάνετε όλοι σαν τρελοί για λίγη ώρα χωρίς ρευμα?Καλομαθημένοι όλοι.ουφ…πάρτε κανα φακο η κανα κερί να τα χετε έτοιμα και μη μας τα πρήζετε.”

Άνευ ουσιαστικού αποτελέσματος έγινε την Τρίτη 29 Μαΐου 2007 στο Υπουργείο Πολιτισμού η συνάντηση της «Επιτροπής για το Κάστρο» με το Γενικό Γραμματέα του ΥΠ.ΠΟ. κ. Χρήστο Ζαχόπουλο.
Στην Επιτροπή συμμετείχαν ο Δήμαρχος Άρτας Πάνος Οικονομίδης,(πασοκ…) ο Νομάρχης Γιώργος Παπαβασιλείου οι βουλευτές Κώστας Καραμπίνας, Γιώργος Παπαγεωργίου και Θόδωρος Κολιοπάνος, η επικεφαλής της Παράταξης «Δημοτική Αλλαγή» Όλγα Γεροβασίλη καθώς και εκπρόσωποι της Ομάδας Πρωτοβουλίας.

Ο Δήμαρχος Άρτας Πάνος Οικονομίδης εκφράζοντας το σύνολο των μελών της «Επιτροπής για το Κάστρο» κατέθεσε υπόμνημα 4 σημείων ζητώντας σαφείς δεσμεύσεις και καθαρά χρονοδιαγράμματα για:

– την άμεση καταβολή 200.000 ευρώ για τον καθαρισμό του εσωτερικού χώρου του Κάστρου,
– την πρόσληψη επιπλέον αριθμού φυλάκων,
– τη λειτουργία αναψυκτηρίου σε σύντομο χρονικό διάστημα και
– την εκπόνηση μελετών για τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου με την πρόβλεψη κατασκευής ανοικτού θεάτρου 1500 θέσεων και την επισκευή του κτηρίου του πρώην «ΞΕΝΙΑ».

Ακολούθως, κατέστησε σαφές ότι τα παραπάνω αιτήματα εντάσσονται στο πλαίσιο της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Άρτας και Υπουργείου Πολιτισμού για την ανάδειξη και ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων και μνημείων της Αρχαίας Αμβρακίας και της Βυζαντινής Άρτας.
Ο Δήμαρχος Άρτας Πάνος Οικονομίδης μετά τη συνάντηση έκανε την ακόλουθη δήλωση: «εγώ και οι συνεργάτες μου κάναμε ότι ήταν δυνατόν για την προστασία, ανάδειξη και αξιοποίηση των ιστορικών μας μνημείων και εν προκειμένω το λειτουργικό άνοιγμα του Κάστρου. Χρόνια τώρα πασχίζαμε μόνοι μας για την προώθηση της Προγραμματικής Σύμβασης που απαντά με τρόπο αποτελεσματικό στο σύνολο των αιτημάτων μας. Δυστυχώς, χρειάστηκαν πάνω από 3 χρόνια ώστε η Κυβέρνηση, έστω και με μισόλογα, να αποκαλύψει τις πραγματικές προθέσεις της για την Άρτα και τα πολιτιστικά της μνημεία. Τώρα πλέον όλοι διαπιστώνουν ότι η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά και μόνο την Κυβέρνηση και τους εκπροσώπους της.
Αναμένουμε…..»

Άρτα 29 Μαΐου 2007

Advertisements
Comments
 1. tsimpidas says:

  Που σαι Λιτσάκι? Λιτσάκι μ’ ακούς? Ο Τσιμπίδας είμαι… Σήμερα θα σε κεκλοφορήσω στην κυρίλα… Τσάρκα στο “Μπουλιώτα” για το καθιερωμένο ραντεβουδάκι με το πατροπαράδοτο τουλουμπάκι ή φονταλάκι (Το λιτσάκι πεθαίνει για φονταλάκια), μετά “Καστέλο” για τηγαμητά κολοκυθάκια και μετά “Πασάγιο” για original ζεμπεκιές… Λιτσάκι μ’ ακούς…

 2. divaynne says:

  NAI! O TSIMPIDAS O ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ! ΑΚΟΥΤΕ? Ο ΤΣΙΜΠΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΕΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΜΠΙΔΑ!!


 3. Επείγουσα προκαταρκτική έρευνα διέταξε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γιώργος Σανιδάς προκειμένου να διερευνηθούν καταγγελίες συνδικαλιστών ότι οι διακοπές ρεύματος γίνονται με σκοπιμότητα […]

  Χθες η ομάδα μας στη Ελλάδα ήταν 3 ώρες με γεννήτρια που ευτυχώς προβλέψαμε να έχουμε.

  Ενα περίεργο πράγμα όμως, μόλις επενέβη ο εισαγγελέας, αμέσως αυξήθηκαν τα αποθέματα ενέργειας και σταμάτησαν οι διακοπές!

  Τι “ανακυκλώσιμες” και αηδίες!

  Εισαγγελέας λέγεται η νέα μέθοδος εξοικονόμησης ενέργειας, η μέθοδος του μέλλοντός μας…

  🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s