Συνέντευξη του προέδρου

Posted: March 7, 2008 in Γιώργος, pasokika

Ιδέα δεν είχα οτι έχει συνέντευξη τύπου ο Γ.Παπανδρέου σήμερα..τελείως τυχαία την έπιασα με ..zapping!Και μόλις το πιασα είπα να μείνω κιόλας.Και έμεινα οχι μόνο γιατί ήταν ο Παπανδρέου αλλά γιατί μου φάνηκε σαν μια φωνή αισιοδοξίας μέσα απο το χάος που ζούμε! Και πραγματικά επιβεβαιώθηκα.Με λίγα λόγια και από όσο πρόλαβα κράτησα μερικά αλλά ουσιώδη.

Δεν ψάχνουμε συνταγές, ψάχνουμε για πολιτικές.Ήταν η απάντηση του σε ερώτηση δημοσιογράφου για τη συνταγή..μοντέλο Τσίπρα.

Αναφέρθηκε στην κυβέρνηση επίσης λέγοντας πως είναι μια κυβέρνηση απουσίας, οτι έχει γονατίσει τη χώρα, οτι βαδίζει προς τον κατήφορο με σκάνδαλα και ανικανότητα.

Το πασοκ , δήλωσε, έχει αίσθημα αυτοπεποίθησης και θα το κρίνει ο λαός. Πρέπει να κάνουμε, συμπλήρωσε, τομή στην αντίληψη μας με τάξη, αξίες και αρχές.Δεν απέκλεισε και μια συνεργασία με τον Σύ.ριζ.α γιατι σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας με το παρον (με ο γιατί είναι ουδέτερο….) εκλογικό σύστημα, το πρώτο κόμμα έιναι αυτο που κάνει τη συνεργασία με κάποιο και οχι το δεύτερο με το τρίτο.Άρα πάμε για αυτοδυναμία δήλωσε.

Υπάρχει επίσης, δήλωσε μετά από ερώτηση, και συζήτηση για εφημερίδα του πασοκ αλλά το κύριο ζήτημα είναι η καθαρή σχέση σεβασμού μεταξύ μμε και των κομμάτων.

Το πασοκ δεν χρειάζεται “δολοφόνους”

Το δαχτυλίδι μου το εδωσε ο ελληνικός λαός και κανένας άλλος.

Σχετικά με τα αρνητικά ποσοστά απο τις δημοσκοπήσεις, σχολίασε οτι τα λαμβάνουμε όλα τα μηνύματα και το πασοκ έχει βγεί απο μια δύσκολη φάση, την εκλογή προέδρου, αλλά παρόλαυτά έχει συγκεκριμένα βήματα και το πρώτο ξεκινάει απο το συνέδριο.

Όσον αφορά το επίκαιρο θέμα για το ασφαλιστικό δήλωσε πως ο λαός βαρέθηκε να συζητάει για το παρελθόν και πως η Ν.Δημοκρατία το χρησιμοποιεί για να κρύψει το δικό της παρόν.

“Ανέλαβα το ΠΑ.ΣΟ.Κ. για το αύριο και οχι για το χθες”

Δείτε όλη τη συνέντευξη απο ΕΔΩ 

Advertisements
Comments
 1. THEODORE says:

  “Ενώ απαντώντας και πάλι σε ερώτηση περί διαρροών στο ΠΑΣΟΚ είπε ότι η πορεία του Κινήματος το οποίο πέρασε εσωτερική δοκιμασία είναι ανοδική και το πρώτο βήμα θα γίνει στο συνέδριο.”

  Συμφωνώ απόλυτα,κι εγώ ανοδική την βλέπω την πορεία.
  Μετά τα πέντε πρώτα ποτήρια!!!

 2. elate says:

  “…1.000.000 δαχτυλίδια την πρώτη φορά, και μερικές εκατοντάδες χιλιάδες τη δεύτερη”!!!!

  …καλοοοο…. :-DDDD

  Αλλά πιο πολύ μου άρεσε η απάντηση στον Βασιλόπουλο:

  “Αν έχετε πρόβλημα με τους συγκεκριμένους εκδότες και παρακαλώ να μας εξηγήσετε ποιο ή αν τελικώς δεν έχετε πρόβλημα και αυτοί οι εκδότες κάνουν απλά τη δουλειά τους, όπως είπατε λίγο νωρίτερα.

  Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Με συγχωρείτε, νομίζετε ότι είναι προσωπικό το πρόβλημα; Δεν έχετε καταλάβει. Εγώ δεν έχω προσωπικές εμπάθειες με κανέναν. Με κανέναν. Έχω, όμως, βαθιά πολιτικές αξίες, τις οποίες υπηρετώ, δημοκρατικές αξίες…

 3. divaynne says:

  Είναι ο μόνος καθαρός, πνευματικά και πολιτικά ανώτερος, άξιος εμπιστοσύνης και σωστος πολιτικός γμτ..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s