Όλοι το καταλάβαμε…

Posted: March 18, 2008 in αηδία, pasokika

“Bρείτε άλλο υπόστεγο για να στεγάσετε τις κοιλάρες σας, εδώ δεν χωράτε.Γίνατε πολύ μεγάλοι σε μέγεθος και σε ηλικία”
εγώ

“τα “μεγαλοστελέχη” μας να φλυαρούν τόσο ανούσια στις ομιλίες τους… Τόσο πολύ εκτός κοινωνίας είναι;
Αφήστε τις αμπελοφιλοσοφίες και μιλήστε καθαρά και σταράτα!
Α! και δουλέψτε λίγο. Φτάνει τόσο που στρογγυλοκαθίσατε…”

krogias και εδώ

“ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΟΡΑΜΑΤΑ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ… ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ… ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!!
chouvi

“Είναι χαρακτηριστικό οτι ενώ η βάση παραληρούσε την ώρα που ο Πρόεδρος πρότεινε τα πραπάνω….την επόμενη ημέρα ψήφιζε με αντίστοιχες γραμμές και υποδείξεις τη πλειοψηφία του Εθνικού Συμβουλίου. “
Gournelou

“αλλά έξω από τα Στάδιο οι λιμουζίνες και τα αστραφτερά 4Χ4 έδιναν την απαιτούμενη γκλαμουριά. Προφανώς δεν απογαλακτίστηκαν στο πράσινο κόμμα από την χλιδή του παρελθόντος ή καλύτερα να θέλετε δεν πήραν το μάθημά τους από τις δημοσκοπήσεις.”
από press-gr

Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν θέλει, δεν χρησιμοποιεί, δεν στηρίζεται σε μηχανισμούς. Κανείς πλέον δεν μπορεί να υποστηρίξει, χωρίς σοβαρό κίνδυνο γελοιοποίησης, ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στηρίζεται σε μηχανισμούς. “
alzap

“όσο η ανθρωπογεωγραφία των συνέδρων , αλλά και το πως αυτή εκφράστηκε στην ψηφοφορία για το ΕΣ, δείχνει ότι το ΠΑΣΟΚ παραμένει ένα κόμμα δημοσίων υπαλλήλων, συνδικαλιστών και αποτυχημένων αυτοδιοικητικών, με επιδόρπιο φαντάσματα του προηγούμενου αιώνα.”
Θέλω να πω…

“Για να είμαι ειλικρινής η εκλογή των μελών του Εθνικού Συμβουλίου μου άφησε μιά κάπως πικρή γεύση για το αποτέλεσμα που δεν δείχνει να αλλάζουν πολλά ως προς τα πρόσωπα και ως προς τις τακτικές και μηχανισμούς.”
τζονακος

“Την πολιτική αθλιότητα μιας άλλης ομάδας περί τον πρόεδρο (τουλάχιστον μέχρι σήμερα το απόγευμα), αυτής των συνδικαλιστών, με επικεφαλής τον ‘πολύ’ κύριο Πολυζωγόπουλο. Είχα την ευκαιρία να επισημάνω σε ιδιωτική ομιλία μου προ μηνός σε μέλος του απερχόμενου πολιτικού συμβουλίου, τον αυτισμό που χαρακτηρίζει τους συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ (και όχι μόνο). Οι άνθρωποι αυτοί έχουν εργαστεί, ζωές ολόκληρες, για να χτίσουν τη δική τους γραφειοκρατία και αυτήν θα υπερασπίζονται εις τον αιώνα των αιώνων”
ο κορίνθιος

Απογοητευση από πολλα λεγομενα «κορυφαια» στελεχη, όπως πχ την Διαμαντοπουλου και τη Γεννηματα (η οποια απορω πως βγηκε 1η σε σταυρους για το Εθνικο Συμβουλιο. ΗΜΑΡΤΟΝ!). Μια σκετη φλυαρια χωρις καμια ουσια.”
giobigr

“Από δω και πέρα, μην τυχόν και ξανακούσω τη λέξη “ανανέωση“, εεεεε?????????
Ουαί κι αλίμονό του όποιου μου την ξαναπεί.
Η λέξη “βάση” παύει να έχει παράγωγα. Θα έχει μόνο χειράγωγα.”

Μαριάννα

“Φυσικά υπήρχαν και αυτοί που το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν τα… ψηφαλάκια! Από την έναρξη του συνεδρίου μέχρι και την λήξη του έδιναν αγώνα για την είσοδο τους στο εθνικό συμβούλιο. Δεν τους ένοιαζε τίποτα άλλο γύρω τους, έγλυφαν, περιφερόμενοι με τις κάρτες τους στα χέρια και μόνο σκοπό να σου αποσπάσουν την ψήφο σου. Εγώ γλύτωσα τον… πονοκέφαλο, ευτυχώς, καθώς το καρτελάκι του παρατηρητή που είχα λειτουργείσε σαν ανθρωποδιώκτης για αυτή την φυλή των συνέδρων.”
Προχειρο Τετράδιο

Άρα…..?

…..

ε?

σκέψου λίγο..

….

Ακόμα????

Μόνος του Κανείς δεν μπορεί

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s