τα “ποιος χέστηκε” ξαναχτυπούν

Posted: April 30, 2008 in Σκατούλες, άνευ λόγου, αηδία

Τα γραφεία του «Η.Κ.» επισκέφθηκε χθες ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Αγοραστός ο οποίος αντάλλαξε ευχές με τη διεύθυνση και το προσωπικό της εφημερίδας. Ο κ. Αγοραστός συναντήθηκε με τη διευθύντρια κ. Κατερίνα Ζησοπούλου με την οποία συζήτησε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

α ρε Καραμήτρο……Αγοραστε εννοώ…νυφίτσα… αλλα…ποιός χέστηκε για σένα?

«Καλή Ανάσταση, καλή ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στα σπίτια σας» ευχήθηκε σε ασθενείς που νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας κατά τη διάρκεια επίσκεψης του ενόψει του Πάσχα ο κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Να τη πάλι η τσουτσού…ποιός χέστηκε για τις ευχές σου?

Νέα όργανα θα εκλέξουν την Κυριακή 18 Μαΐου τα μέλη του ΠΑΣΟΚ σε όλη τη χώρα

τις ίδιες σκατούλες θα βγάλουμε, εγώ προειδοποιώ από τώρα, λέω σε όλους ναι και ψηφίζω ότι θέλω και αμα θέλω.., οπότε αν σου πω ναι..μην το δέσεις κιόλας..Και αν δείτε ένα ψωφοδέλτιο με ζωγραφιές και ζωάκια είναι δικό μου.

εντωμεταξύ σήμερα όσες εφημερίδες και άρθρα απο Λάρισα διαβάζω παντού υπάρχει και ένα επίθετο Αγραφιώτης με διαφορετικό όνομα.Τι σκατά πόσοι είναι πιά αυτοί οι άγραφοι?Εχω βαρεθεί αυτό το όνομα, είναι τόσοι που θα γίνει εισβολή στο τέλος,όπου διαβάζεις τσούπ σου πετάγεται ωσάν την πορδή.αυξάνονται και πληθύνονται.Θα κάνω κίνημα,έλεος όχι άλλους Αγραφιώτηδες.ξούτ! θα σας ρίξω φλίτ….χίλιες φορές Παπαδόπουλος!

Δες ευχή Τζανακούλη να πάθεις….λέει οτι αυτές τις μέρες βλέπουμε οτι ο θάνατος λέει δεν είναι ανίκητος και αυτές τις μέρες λέει όλοι χαιρόμαστε και βλέπουμε γύρω μας χαμόγελα αισιοδοξίας…έλεος…υπογραφή…δήμαρχος Τζανακουλαίων Κώστας Λαρισούλης.(έκανα σαρδάμ?)

Ωραίο θέμα είχε η ελευθερία σήμερα…η απιστία έρχεται μετά τα 45..κάπου στα…50+ ..

ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΕΥΧΕΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ 99,9% ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΝ ΑΥΤΟΙ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΕΞΑΡΧΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΟΕΟ!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s