H μισή (σχεδόν) Ελλάδα γιορτάζει…

Posted: May 21, 2008 in Γενικότερα..., και που λες Νώντα,Τσιμπίδα...κτ

ουφ..γιορτή να σου πετύχει….καμία μοναδικότητα..ξέρεις πως αυτός που σε πήρε για χρόνια πολλά το κανε τσακα τσάκα γιατί εχει να πάρει και άλλους δέκα.στο σόι μας ήδη έχουμε 4 ….αλλά φυσικά μην ξεχάσουμε και την μεγάλη προσωπικότητα της πόλης Κωνσταντίνο Τζανακούλη που γιορτάζει αμε αμε και το αυτί μου έπιασε (πριν λίγο που κατασκόπευα έξω απο το δημαρχείο όπως παντα…) οτι έχει…μπουφέ…να μας ταίσει..προσέξτε γιατί μπορεί να ναι και αποφάγια.επίσης άλλη μια μεγάλη προσωπικότητα της ΝΔ…. ο Καραμανλής οεο και ο τραγοπόδαρος Μητσοτάκης και ο Γιάννούλας!!!!Ελεος! ολη η ΝΔ !!!.Χέσε μέσα δηλαδή..από πασόκους μόνο το Σημίτη μπορώ να σκεφτώ.Οι πασόκοι είναι Γιώργηδες και Γιάννηδες..Η χαρά των ζαχαροπλαστείων είναι αυτή η μέρα.Να πω τα χρόνια μου πολλά σε όποιον θυμηθώ λοιπόν (εκτός απο μένα χοχο) στον ξάδερφο Κωνσταντίνο, στην Πίμα (που έχει και άλλο όνομα ρε, Ελένη, άντε αμέσως να πείτε οτι έκανα μαλακία) στο κολλητάρι Κώστα Καραμπάτσα προσωπικό ιδιωτικό αποκλειστικό δικηγόρο που τον λέω χασοδίκη αλλά το λέω για πλάκα ρε Κώσταααααααααα!!!Στον ξάδερφο τον άλλο Κώστα, στον Χουβαρδά, στα αφεντικά της δουλειάς που λέγονται Κωστάδες και οι δύο και δεν είναι νδ αλλά πασοκ, στον Κώστα κομπόστα, στον Κώστα το σκύλο, καλέ καμία Ελένη δεν έχω μόνο Κωστάδες???τς….τς..τς… καλά άμα θυμηθώ κάτι άλλο θα συμπληρώσω…

και κάτι για τις νομαρχιακές που δεν κολλάει πουθενά αλλά θα το κοτσάρω εδω.Κατ αρχήν συγχαρητήρια στην Άννα Σαρμαντά που εκλέχτηκε γραμματέας και καλή αρχή.Μου είναι αρκετά συμπαθής όσο την γνώρισα, ενώ εννοείται και ο Ραούλης να βγαινε δεν θα χα πρόβλημα.Αυτό που είδα και ολίγον τι έφριξα είναι η σύνθεση και τα ονόματα που εκλέχτηκαν….Προσωπικά εμένα μου είναι άγνωστοι όλοι …Εκλέγονται σου λέει : Κ. Κούτρας, Γ. Βαλάρης, Δ. Γκούνος, Ν. Λιάκος, Ελ. Αγραφιώτη, Στ. Λιόντης, Ιωάν. Μπαρλαγιάννης, Κ. Αργυρακούλης, Γ. Γκουντής, Κ. Σοφός, Μ. Προσμίτη, Αθ. Ξεσφίγγη, Β. Τσουκαλά, Κ. Σιουποτίνα. ποιοί είναι αυτοί καλέ? εγώ άλλους ήθελα ρε.Να πω την μαύρη αλήθεια δεν περίμενα να μην εκλεγούν ο Στέφανος και ο Νίκος όπως στην Π.Ε ήθελα ενα Φάνη αλλά τι να πείς..

άσχετο ν.2: άρχισαν οι πανελλαδικές και πόσο ΔΕΝ συμπάσχω δε λέγεται!!!!Μα να μη με νοιάζει…άντε! όπως διαβάσαμε κι εμείς να διαβάσετε κι εσείς!!!!

Advertisements
Comments
 1. bloopers says:


  Σε δηλώσεις προέβη ο κ. Φώλιας (zoom zoom).

  του SNB
  Σε δηλώσεις προέβη ο κ. Φώλιας. Σύμφωνα με αυτές «θα έτρωγε πολύ ηλιέλαιο». Αυτό απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου του οποίου η ερώτηση ήταν «αν εσείς θα τρώγατε από αυτό το ηλιέλαιο».

  Οι φήμες λένε, ότι παρότι βρισκόταν στην Βουλή όρθιος και σταματημένος, όλη την ώρα που έκανε δηλώσεις μαρσάριζε και τα παπούτσια του κάπνιζαν, ενώ αμέσως μετά το πέρας των δηλώσεών του δεν μπόρεσε να απαντήσει σε ερωτήσεις καθώς κόντευε να κάψει δίσκο και λέγεται ότι γι αυτό έφυγε σπινιάροντας.

  Στον Υπουργό ορυκτών Ηλιελαίων μάλλον θα επιβληθεί πρόστιμο για ρύπανση του περιβάλλοντος.

  Ο κ. Φώλιας πάντως, απολαμβάνει της στήριξης και της επιβράδυνσης της Κυβέρνησης (με αλεξίπτωτο αεροσκάφους) και μάλλον θα παραμείνει στο υπουργείο υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι θα αντέξουν τις υψηλές θερμοκρασίες της τριβής τα αεροπορικού τύπου διπλά αεριζόμενα δισκόφρενα ινών άνθρακος που του εγκατέστησαν πρόσφατα. Οι πολιτικές ευθύνες είναι δύσκολο να εντοπιστούν, καθώς λόγω του ότι έχει παρέλθει πολύς χρόνος και με δεδομένη την επιτάχυνση που ξεπερνούσε τα 12G, αυτές έχουν πλέον αναπτύξει υπερηχητική ταχύτητα και ταξιδεύουν στο διάστημα, ως συνήθως.

  Σε ότι αφορά την γη μας τώρα, είναι ακόμα άγνωστο τόσο στον Υπουργό όσο και στα μέσα αν και πότε θα περάσει έλεγχο καυσαερίων. Πάντως, λέγεται, ότι όσοι έφαγαν εν αγνοία τους από αυτό το υπέροχο λάδι που προτιμάει να καταναλώνει ο κ. Υπουργός Ανάπτυξης Ασυγκράτητης Ταχύτητας, προσφέρονται στον έλεγχο καυσαερίων που ίσως τελικά του γίνει, να χειριστούν εκείνοι, εθελοντικά, το γνωστό, μακρύ, χονδρό, μεταλλικό μαρκούτσι!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s