Ο ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΛΗ ΣΠΙΤΙΟΥ!!!!!!

Posted: June 9, 2008 in Τζανακούλης ο ταμ ταμ ταμ, αηδία, δημαρχιακά..μπλιαχ

Σήμερα το απόγευμα στην περιοχή της Νέας Πολιτείας ο κύριος Τζανακούλης έβαλε τα συνεργεία του να ορμήσουν και να κόψουν δέντρα άνευ λόγου απο το δρόμο και από την ιδιωτική αυλή σπιτιού παρακαλώ με την δικαιολογία ότι…ενοχλούσαν!

Αυτό που δεν υπολόγισε όμως ο δήμαρχος ήταν οτι το σπίτι που πήγαν να κάνουν την μαλακία ήταν φίλων μας και ξέρουμε τι ακριβώς έγινε.Βγήκαν οι φίλοι μας απο το σπίτι τους και κοινώς πλακώθηκαν με το συνεργείο λέγοντας οτι για να κόψουν δέντρο θα περάσουν πάνω απο το πτώμα τους!! έγινε ένας σχετικός χαμός και τα μάζεψαν κακήν κακώς και έφυγαν.

Την επόμενη φορά όμως που θα φέρεις τα τσιράκια σου Τζανακούλη στην ίδια περιοχή στο ίδιο σπίτι απο του οποίου ΤΗΝ ΑΥΛΗ πήγες να κόψεις δέντρο τότε θα περιμένουμε με φωτογραφική μηχανή και κάμερα να αποθανατίσουμε το έργο σου να το δεί ο κόσμος όλος.Και βγήκες σήμερα με συνέντευξη στον Κήρυκα να καυχιέσαι πάλι για τα δημαρχιακά σου προσόντα…

Τράβα κάνε κάτι πιο χρήσιμο όπως να ανάψετε επιτέλους τα φώτα στο δρόμο στην αρχή της Καρδίτσης που είναι σβηστές ΚΑΙ οι δύο λάμπες πάνω ΚΑΙ από τις δύο στάσεις του αστικού ΚΑΙ στις δύο μεριές του δρόμου….μεγαλοδήμαρχε..

Advertisements
Comments
 1. phlou...flis says:

  Αγαπητή μου, το πρόβλημα της Λάρισας δεν λέγεται Κώστας (Τζανακούλης) αλλά Γιάννης+Αγις+Απόστολος. Αν θελήσουν ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥΣ, το άλλο όνομα διαγράφεται διαπαντός.
  Περισσότερα εδώ</a

 2. bloopers says:


  Πήρε το γράμμα…

  από τον:
  the bloopers team Narrator

  Πήρε το γράμμα και κάθισε να το διαβάσει. Στο γραφείο του…
  «η πρακτική των κυβερνήσεων τόσο του πατέρα σου όσο και των δικών μου», έγραφε το γράμμα, «ήταν η κύρωση των Συνθηκών από τη Βουλή. Μακρόσυρτες διαδικασίες κύρωσης, όπως ένα δημοψήφισμα, η έκβαση του οποίου θα εξαρτάται από την πολιτική συγκυρία, αποδυναμώνουν τη θέση της και την επιρροή της. Υπάρχει ο κίνδυνος να αποτελέσουμε σε έναν ακόμη τομέα πρόβλημα. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν γιατί να αλλάξουμε την πάγια πρακτική των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ»

  «Ναι…», σκέφτηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, «αλλά ο πατέρας μου, δεν είναι πλέον βουλευτής…
  Όπως σε λίγο… ούτε κι εσύ!»

 3. divaynne says:

  φίλε φλούφλη με το να καταργήσουμε την πολυφωνία στο δημοτικό συμβούλιο και να ενώσουμε αναγκαστικά άτομα απο εντελώς διαφορετικούς προσανατολισμούς ενώ εδώ στο ίδιο κόμμα ή στην ίδια παράταξη πλακώνονται τότε συγνώμη αλλά τέτοια δημοτική αρχή αχταρμάς μόνο καλό δεν θα μας κάνει.το “πολλοί και διαφορετικοί” δε σημαίνει πάντα καλοί.και σκέψου τους οπαδούς κάθε παράταξης, σκέψου πως σε μία και μόνο παράταξη φανερώνουν τάσεις..ηγετικές τουλάχιστον οι άλλοι 3..με μια τέτοια εννιαία παράταξη θες να πείς οτι δεν θα γίνει απλά ο μαύρος χαμός???Και στο κάτω κάτω γιατί θα μου κάνει καλό εμένα να συνεργαστώ με τον κουκουέ ή με τον σύριζα αφού εκ των προτέρων ξέρω πως για κάθε θέμα θα υπάρχουν σίγουρα 3 διαφορετικές απόψεις…προτιμώ Γιάννη και με λίγους και καλούς.

 4. aganaktismenos_politis says:

  ante re pousti tzanakouli fasistako tou kerata erxomaste re

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s