Τώρα συγνώμη αλλά αυτό είναι παράνοια…

Posted: July 1, 2008 in Γενικότερα..., Σκατούλες

διαβάζω στον κήρυκα

“Τέλος στην ταλαιπωρία εκατοντάδων κατοίκων στις συνοικίες της Ν. Πολιτείας και Χαραυγής βάζει η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Λάρισας η οποία απέρριψε την αίτηση αναστολής των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας και στην ουσία άνοιξε το δρόμο για την κατεδάφιση των κεραιών στις οδούς Θεοφράστου και Καστοριάς αντίστοιχα.
Μάλιστα, στην οδό Θεοφράστου τα πράγματα είχαν πάρει επικίνδυνη τροπή, με τους κατοίκους να έχουν αναρτήσει μέχρι και πανό διαμαρτυρίας για τον συμπολίτη τους ο οποίος είχε δεχθεί την κεραία στην ταράτσα του και το θέμα είχε φτάσει στα δικαστήρια.
Ο δήμος διαβεβαιώνει ότι θα ακολουθήσει άμεσα τις διαδικασίες κατεδάφισης, μόλις του κοινοποιηθεί η απόφαση. Όμως το θέμα παραμένει, αφού είναι πλέον φανερό ότι χρειάζεται τακτοποίηση το θέμα, συνολικά.”

Ρε δε μας χέζετε? Σε κάθε σπίτι έχετε ο καθενας απο 2 κινητά , μια σύνδεση άντε και από μια whats’up! μια οικογένεια μπορεί να έχει και μέχρι 5 κινητά σε ένα σπίτι και τους πειράζει η κεραία????? Μα καλά έχει ιδέα αυτός ο κόσμος γιατί διαμαρτύρεται τις περισσότερες φορές ή απλά κάνει ότι κάνουν οι άλλοι?Ε ναι λοιπόν η κεραία είναι επικίνδυνη έρχεται το βράδυ μπαίνει στα σπίτια και σας ρουφάει τον εγκέφαλο.Έχουν ήδη σημειωθεί 3 επιθέσεις.Ρε δεν πάτε καλά όλοι,που κοιμάστε με το κινητό δίπλα απο το κεφάλι και σας μάραναν οι κεραίες. αει ουστ.Να υποθέσω οτι ο ..συμπολίτης που διαμαρτύρεται για την κεραία στην ταράτσα του έχει παρενέργειες ε?έγινε…μπλέ?έβγαλε ουρά?

ΡΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s