Μετά τα Χελωνονιτζάκια έρχονται τα μεταλλαγμένα καλαμπόκια

Posted: July 5, 2008 in Γενικότερα..., Σκατούλες, αηδία

2 εταιρίες….

μια αμερικάνικη και μια ελληνική δικιά μας εδώ…

η μια αποφάσισε οτι είναι πιο επικερδές γιαυτήν και για όσους συνδέονται με αυτή να..αποχωρήσουν απο το να καθίσουν..

2 εργοστάσια…Ξάνθη Λάρισα

ενας διαγωνισμός….

και αρχίζει το reality…και ο Αλέκος Κοντός σχετικά με το θέμα να λέει :” τα προϊόντα θα είναι απολύτως ασφαλή και συμβατά με το περιβάλλον, καθώς το υπουργείο ήταν κάθετο και διασφάλισε ότι τα ενεργειακά φυτά δεν θα προέρχονται από μεταλλαγμένα προϊόντα.”

Διαβάστε λίγο και τι είναι τα ενεργειακά φυτά :ΕΔΩ

Αρα λοιπόν που πάει ο πρόξενος κάθε λίγο και λιγάκι?Είναι φαν του greek souvlaki?

αν διαβάσουμε όλο το άρθρο του πασοκ Ξάνθης μαζί με τις δηλώσεις του κ.ε. του Λάος Αστ.Ροντούλη οδηγούμαστε σε ένα εύλογο και εύκολο συμπέρασμα…τι σχέση μπορει να έχει το μεταλλαγμενο με τους αμερικάνους στις περιοχές μας.

ο πρόξενος των ΗΠΑ είναι φαν της βόρειας Ελλάδας….γενικότερα εκεί δεξιά και φαν της Θεσσαλίας γιατί έχουμε πολλά αξιοθέατα εργοστάσια πρώην ζαχάρεως.Και τα θαυμάζει ο τσιγκ τσανγκ τσου σαν.

Γιαυτό και απο δέος δεν ήρθε στη Λάρισα παρα συναντήθηκε στη Θεσσαλονίκη προσφάτως με λαρισαίους παραγωγούς και τις διοικήσεις του Συνδέσμου Θεσσαλικών Βιομηχανιών και του Επιμελητηρίου Λάρισας….Για να μιλήσουν για ένα θέμα που πολύ καίει τον τσινγκ τσανκγ ντανιέλ σαν, την..ενέργεια και τα μεταλλ..εεεε, και τα τρόφιμα..το πως δηλαδή μπορούν να χωθούν οι αμερικάνικες εταιρίες ονόματα δε λέμε με τις ευλογίες όλων και της κυβερνησης και των υπουργών Κοινώς, θα μας κάνει καλό..

Όλα αυτά αναφορικά με τις αγροτικές καλλιέργειες της περιοχής μας γιατί πολύ μας θαυμάζουν οι αμερικλάνοι και ενδιαφέρονται για μας και θέλουν να γίνουμε σαν αυτούς.

Σε παλίότερη συνέντευξή του ένας υπουργός της Βρετανίας σχετικά με τα μεταλλαγμένα είχε πει τα εξής

“Νομίζω ότι οι Ευρωπαίοι, που επιλέγουν να το βλέπουν με καχυποψία, έχουν απόλυτο δίκιο, καθώς η γενετική μετάλλαξη των τροφίμων, κατά τη γνώμη μου, δεν έχει ποτέ εξεταστεί σωστά. Γενετικά Τροποποιημένα Τρόφιμα καταναλώνονται στις ΗΠΑ, από το 1997, δηλαδή εδώ και 9 χρόνια. Και είτε μας αρέσει είτε όχι, αρχίζουμε να τρώμε τροφές που περιέχουν GM. Είτε εισαγμένο στις ζωοτροφές και εν συνεχεία, μέσα από την τροφική αλυσίδα, εισέρχεται στο ανθρώπινο σώμα με αυτόν τον τρόπο.

Προσπαθούμε να αντισταθούμε, καθώς στις δύο εξετάσεις στις οποίες τα υποβάλαμε, δεν ξέρουμε τι προξενεί στο ανοσοποιητικό μας σύστημα, αν προξενεί αλλαγές στα κύτταρα, που ενδεχόμενα οδηγούν σε καρκίνο, ή άλλες παθήσεις. Δεν γνωρίζουμε! Το ανησυχητικό είναι ότι οι κυβερνήσεις, κατά παραγγελία των εταιρειών, δεν προβαίνουν σε αυτούς τους ελέγχους. Σε αυτή τη χώρα, το τεστ που έγινε στο Νιουκάσλ, το δείγμα GM σόγιας που δόθηκε ήταν πολύ μικρό, καθώς θεωρήθηκε ότι δεν περνά στο ανθρώπινο σύστημα. Και να που πέρασε! Και μάλιστα με πολύ παράδοξα αποτελέσματα.
Δε διαλύθηκε στα εσωτερικά όργανα, αντίθετα παρέμεινε άθικτη μέσα στο σώμα. Αυτό ήταν πολύ ανησυχητικό. Οι μοριακοί βιολόγοι εξεπλάγησαν με αυτό το αποτέλεσμα. Ο Aλπεν Μπουστάιν, Ούγγρος επιστήμονας, ορίστηκε από τη βρετανική κυβέρνηση να διενεργήσει ελέγχους στο Βασιλικό Ινστιτούτο στο Αμπερντήν κι αυτός, πριν από 7, 8 χρόνια, είδε ότι παρουσιάζονταν αλλαγές στα ποντίκια του εργαστηρίου, στα οποία χορηγήθηκαν πατάτες με στοιχεία GM. Κατέληξε σε ανησυχητικά και ύποπτα αποτελέσματα.

Όταν τα ανακοίνωσε δημόσια, μάλιστα, αντί να τον επαινέσουν για τη ρηξικέλευθη έρευνά του, έγινε ένα τηλεφώνημα, λέγεται από τη Ντάουνινγκ Στρητ, κι απολύθηκε. Η ως τότε έρευνά του, την οποία είχε πληρώσει η βρετανική κυβέρνηση, καταστράφηκε και δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Αυτό που θα έπρεπε να είχε συμβεί, αν θεωρείς ότι η δουλειά δεν έγινε σωστά, είναι να επισημανθούν οι ανεπάρκειες και να αναλάβει την ολοκλήρωση της έρευνας άλλος επιστήμονας, σύμφωνα με τα επιστημονικά δεδομένα. Αυτό δε συνέβη. Είπαν ότι ο άνθρωπος είναι τσαρλατάνος”

επίσης για να ενημερωθείτε κι άλλο διαβάστε ΕΔΩ

Advertisements
Comments
 1. phlou...flis says:

  Πάρα πολύ ενδιαφέρουσα η ανάρτησή σου. Νάσαι καλά

 2. Frosso says:

  Αντε βρε με το καλό και καβουροντομάτες…..

 3. divaynne says:

  να σου πώ….αν έβγαινε η σουβλακοπατάτα δε θα με χάλαγε..

 4. gia says:

  Μόνιμος Κάτοικος Εξωτερικού.
  Ποιοι θεωρούνται μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού;

  Τι ορίζει ο Νόμος 3421/2005 περί Στρατολογίας;

  Οι μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού μπορούν να επισκέπτονται την Ελλάδα έως έξι μήνες εντός του ιδίου ημερολογιακού έτους χωρίς να χάνουν την ιδιότητά τους αυτή.

  Η Απόφαση 3973/2005 του Συμβουλίου της Επικρατείας ορίζει ότι το βάρος της απόδειξης ότι ο αιτών το πιστοποιητικό έχει μείνει πέραν των έξι (6) μηνών στην Ελλάδα, έχουν οι Προξενικές Αρχές και τα Στρατολογικά Γραφεία, ενώ οι Αρχές αυτές έχουν διαφορετική άποψη.

  Ένδικα βοηθήματα που έχει στη διάθεσή του ο ενδιαφερόμενος;

  Διαβάστε περισσότερα…. http://www.equal-rights-greece.com

  Θέματα ελληνικής ιθαγένειας, έκδοσης διαβατηρίου – ταυτότητας.

  Θεσμικά και λειτουργικά προβλήματα που εμποδίζουν πολλούς Έλληνες μόνιμους κατοίκους εξωτερικού, από το να αποκτήσουν ελληνικό διαβατήριο ή/και ελληνική ταυτότητα. Διαβάστε περισσότερα…

  Γιατί είναι παράνομη η απαίτηση της Ελληνικής Αστυνομίας για προσκόμιση πιστοποιητικού Δημάρχου ή Προέδρου Κοινότητας περί εγγραφής σε Δημοτολόγιο του αιτούντος τη χορήγηση διαβατηρίου ή έκδοση ταυτότητας. Διαβάστε περισσότερα…

  Μη αναγνώριση ελληνικής ιθαγένειας των ομογενών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης (ΕΣΣΔ). Διαβάστε περισσότερα…

  Ένδικα βοηθήματα στη διάθεση του πολίτη στον οποίο:

  Η Ελληνική Αστυνομία αρνείται παράνομα τη χορήγηση διαβατηρίου,
  Ο Προξενικός υπάλληλος (προκειμένου περί μονίμου κατοίκου εξωτερικού) αρνείται να παραλάβει την αίτηση για έκδοση διαβατηρίου, υποβάλλοντας πιστοποιητικά, με το αιτιολογικό ότι «δεν έχει προσκομίσει πιστοποιητικό εγγραφής σε δημοτολόγιο Δήμου ή Κοινότητας».

  Διαβάστε περισσότερα… http://www.equal-rights-greece.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s