Κάτι μου θυμίζει η τακτική του ΚΚΕ…….

Posted: July 17, 2008 in Γενικότερα..., Σκατούλες

Τι κακό πια με αυτο το κκε! λες και είναι άβατο μη χέσω.οοοχι κυρία μου δεν είμαστε ίσα κι όμοια..θα είμαστε ίσοι στη μεταχείρηση όμως κι ότι κάνω εγώ το κάνεις κι εσύ.Και πόσο μάλλον αν πρόκειται να βάλεις τέλος σε “φήμες” .

Δεν διαφέρει καθόλου η τακτική του κκε απο της νδ.Προτιμούν να ακούγονται φήμες και να βγαίνουν στα παράθυρα μέχρι να εξαντλήσουν όλους τους βουλευτές τους και μετά να τους ξαναματαβγάλουν απο την αρχή και να απλωθούν και στα τοπικά και στο ραδιόφωνο και παντού προκειμένου  να μπούν στο ψητό να κάνουν ό,τι πρέπει να κάνουν και τέλος πάντων κάνε τον ρημαδοέλεγχο μόνο και μόνο για να έχεις να μας λές μετά οτι για άλλη μια φορά το κκε ήταν ξεκάθαρο και καμία σχέση δεν έχει με σας τα άλλα τα “κακά” κόμματα της εξουσίας.Κάνε εσύ τον έλεγχο και μπορείς να μας το κοπανάς για όσο θες.όμως όοοοοχι εκεί! μουλαρώσαν! εμ να ακούγεται η φήμη εμ να διαμαρτύρεσαι αλλά και να μην κάνεις κάτι γιαυτό.σας θυμίζει κάτι?μήπως την τακτική της νδ να τα παραπέμπει όλα σε βάθος…χρόνου κι αν…. προκειμένου να μην πάρει κανένα μέτρο και να μην γίνει κανένας έλεγχος προτιμώντας να πλανώνται φήμες με την ελπίδα φυσικά κάααποτε να ξεχαστούν…?

λέω..μήπως θυμίζει….

Advertisements
Comments
  1. ΒΡε συ ντίνα εσύ είσαι μικρή και δεντους πρόλαβες στο “βρώμικο” ’89! εκεί να δεις πώς εκαναν όταν ο μητσοτάκης τους πέταξε ενα κομμάτι εξουσίας και νόμισαν οι γύφτοι ότι έγιναν αμέσως κυβέρνηση. ήταν τόση η τύφλα τους που δεν έβλεπαν ούτε τα ιστορικά στελέχη τους και τους απλούς οπαδούς τους που έφευγαν σωρρηδόν από το κόμμα. Πιους να πρωτοθυμηθώ? ο Μπριλλάκης , ο Ρέγκας, ο ίδιος ο Μάρκος Βαφειάδης, ο Γλέζος, όλοι φύγανε και στήριξαν Ανδρέα. Βέβαια η ιστορία τελικά στάθηκε σκληρή με τους κυρκοφλωράκηδες: αναγκάστηκαν οι περισσότεροι να παραδεχτούν μετά από χρόνια ότι τότε έκαναν λάθος και να ζητήσουν συγγνώμη από τον κόσμο του πασόκ.

  2. divaynne says:

    μα τόση ευθυξία κι αυτοί πια…?αγγίζει τα όρια της..ενοχής….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s