Δυο πόρτες έχει η ΝουΔου…..

Posted: July 30, 2008 in Κυβερνητικά, Νουδου ούστ

Δύο! Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε πως ακόμα και τα ίδια της τα….παιδιά τα πετάει στον δρόμο αφού δεν του χρειαζονται του κ.Καραμανλή.Του αρκεί να έχει δίπλα του τα αγαπημένα του αρκουδάκια (Σκουφί,Βουλγαράκη,Ρουσσώ κοκ) και να κοιμάται ήσυχος τη νύχτα.Αυτοι είναι που έχουν περάσει απο την πόρτα της εισόδου στην..καρδιά του Πορδηπουργού ενώ η΄πόρτα της εξόδου οδηγεί στην αίθουσα αναμονής (καμουφλαρισμένου κλασσίματος) .Σε αυτή την αίθουσα έχουν πετάξει όσους βουλευτές ΝΔ ή τοπικά στελέχη της περιφέρειας συγκεκριμένα, τους είναι άχρηστα.Ίσως και δημάρχους..Τους πέταξαν και τους αφήνουν να αντιμετωπίζουν μόνοι τους την οργή των πολιτών της ανάλογης πόλης..Μετά το πρόσφατο κρούσμα της ηρωικής εξόδου του κ.Σιδερόπουλου έρχονται να προστεθούν στη γενικότερη δυσφορία και οι 3 βουλευτές Λάρισας με επικεφαλής τον (ιχ…)Μάχιμ..εε Μάξιμο Χαρακόπουλο που έπαθε κρίση συνειδήσεως κάλλιο αργά παρά ποτέ, έστειλε επιστολή στον Αλογοσκούφη για το ζήτημα της επιστροφής φόρου για το αγροτικό πετρέλαιο.

Οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, Γιώργος Κασαπίδης (Κοζάνης), και Αντώνης Καρπούζας (Πιερίας) αναφέρουν στην επιστολή τους τα εξής:

«Αγαπητέ κ. Υπουργέ,
Σε μια δύσκολη οικονομικά συγκυρία, με τις επιπτώσεις από τη διεθνή κούρσα των τιμών του πετρελαίου να επηρεάζουν την παγκόσμια οικονομία, η κυβέρνηση αντιλαμβανόμενη τις συνέπειες από την εκτίναξη των τιμών των καυσίμων στο κόστος παραγωγής των αγροτών, προχώρησε στην επιστροφή του φόρου για το λεγόμενο αγροτικό πετρέλαιο. Μάλιστα, η επιστροφή αυτή επεκτάθηκε, όπως από καιρό επισημαίναμε και στους κτηνοτρόφους, αίροντας μια αδικία χρόνων.
Ωστόσο, δεν αποφεύχθηκαν άλλες αδικίες -που επίσης είχαμε επισημάνει- όπως είναι ο ενιαίος συντελεστής επιστροφής φόρου: α) για τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες με τους ετεροαπασχολούμενους και β) για όσους αρδεύουν με ρεύμα με εκείνους που κάνουν χρήση ντιζελομηχανής.
Ελπίζουμε ότι έστω και τώρα θα γίνει αντιληπτό το δίκαιο των επιχειρημάτων μας και θα αποκατασταθεί η αδικία που υφίστανται χιλιάδες παραγωγοί με αναπροσαρμογή της επιστροφής φόρου στους κατά κύριο και αποκλειστικό επάγγελμα αγρότες, αλλά και όσους ποτίζουν τα κτήματά τους με ντιζελομηχανές».
απο την Ελευθερία
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s