Ο Αγοραστός σου λέει τι να λες?

Posted: October 1, 2008 in Κυβερνητικά, Νουδου ούστ, Σκατούλες

Όλα τα φιντάνια της παραπολιτικής στη Λάρισα μαζεύτηκαν…
Είναι αυτό που λέγαμε με τον θειό χτές στο msn. Δυστυχώς διαμορφώνει γνώμες αυτό το άτομο.Και όχι τη γνώμη του γύφτου που βλέπει γιατί αμφιβάλλω αν ταυτίζεται κανένας μαζί του (έτσι SarbeloΘανάση??) αλλά η γιαγιά μπροστά στην τηλεόραση με το πλεχτό..Αυτή που γελάει λέει καλο παιδί και πάει και το ρίχνει (πάλι ) στον Καραμανλή και πιάνουμε πάτο…Όταν έχεις μια δημοσκοπική πορεία και στέκεσαι και ερμηνεύεις για άλλη μια φορά τον κανένα τότε είναι κατα παραγγελίαν fake.
Αν θέλεις να γίνεις εκπρόσωπος της νδ μην μας το φέρνεις λάου λάου και χωρίς επιτυχία.Άντε βάλε υποψηφιότητα αφού δεν κρατιέσαι.
Γιαυτό έχει πιάσει τόσο η ελληνοφρένεια και δεν την συγκρίνω καν με αυτό το πλέον καταθλιπτικό Show του οποίου τα ποσοστά φαντάζομαι θα ναι ανάλογα της κυβέρνησης μια που και τα δύο προσπαθούν να κρατηθούν απο κάτι που δεν υπάρχει.η νδ προσπαθεί να μας πείσει για το έργο της και το τσαντίρι απο την δήθεν αντικειμενικότητα και σάτιρα.
άντε γειά ρε άντε γεια ρεεε
btw για τη νδ και τις παραιτήσεις βαριέμαι να γράψω οτιδήποτε.Είναι φανερό ότι έχουν τελειώσει και πέεεεεφτουν

Θα τους αφιερώσω λοιπον το III KEEP ON FALLINNNNNN!!!!

Και για να τονίσουμε κι άλλο την διαφορά πασοκ νδ διαβάστε την δήλωση του ΝT. ΡΟΒΛΙΑ στην Πρόταση Νόμου του ΠΑΣΟΚ για την επιστροφή των ανταλλαχθέντων δημοσίων εκτάσεων της Βιστωνίδας από την Μονή Βατοπαιδίου από τη Συνεντευξη Τύπου..

“ΝT. ΡΟΒΛΙΑΣ: Να προσθέσω κάτι, το οποίο φοβάμαι ότι δεν είναι γνωστό και καταδεικνύει την προσπάθεια της κυβέρνησης για συγκάλυψη αυτού του σκανδάλου.
Παρότι το ΠΑΣΟΚ έχει ζητήσει να κατατεθούν στη Βουλή όλα τα συμβόλαια μεταβίβασης ακινήτων προς τη Μονή Βατοπεδίου, έτσι ώστε να γνωρίζουμε ποια ακίνητα του ελληνικού Δημοσίου μεταβιβάστηκαν στη Μονή, η κυβέρνηση αρνείται να καταθέσει αυτά τα στοιχεία στη Βουλή, διότι προφανώς θέλει να αποκρύψει το μέγεθος των μεταβιβάσεων και, περαιτέρω, να αποκρύψει ενδεχομένως τους τρίτους, οι οποίοι αγόρασαν αυτά τα ακίνητα, ή τμήματα αυτών των ακινήτων.
Το τονίζω, γιατί δεν είναι γνωστό. Δεν είναι γνωστή αυτή η προσπάθεια της κυβέρνησης να συγκαλύψει το σκάνδαλο, παραβιάζοντας ακόμη και το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής, αφού αρνείται να καταθέσει αυτά τα στοιχεία στη Βουλή.
και συμπληρώνει ..ο
ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Αυτό που είπε ο κ. Ρόβλιας, θυμίζω ότι αντιβαίνει στα όσα είπε ο κ. Καραμανλής στην περιβόητη συνέντευξη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, όταν ακόμη βρισκόταν στην πρώτη, αφελή φάση της επιχείρησης συγκάλυψης, γιατί τότε είπε «θα στείλουμε όλα τα στοιχεία στη Βουλή», απαντώντας σε σχετική ερώτηση βουλευτών της Αντιπολίτευσης. Δεν ήρθαν ποτέ αυτά τα στοιχεία.”

Advertisements
Comments
  1. “Τώρα κλαιιιιιις, γιατί κλαιιιιιις, συ δεν ήσουν που γέλαγες χθες…” : αφιερωμένο εξαιρετικά!

  2. kokos says:

    Μου τη δίνει ο Λαζόπουλος ο δήθεν λέει αντικειμενικός και καφτός στη σάτιρα!! Μακριά βρέ!! Αυτός και αν είναι επικίνδυνος! Φίδι κωλοβό!! Νεροκουβαλητής της Ν.Δ. Και μας κάνει τον Δημοκρατικό!! . Μη χέσω!!Το καλοκαίρι με μια σκαφάρα να!!!! του φίλου του του Κοντομηνά άραξε στο Πολυδένδρι για να πάρει τη μάνα του να την κάνει βόλτα!! Χάθηκαν οι βαρκούλες που πάει κόσμο και ο λαουτζίκος τον οποίο υπερασπίζεται!! λέω τώρα!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s