Τόσο μέσα στα σκατά?

Posted: October 24, 2008 in Νουδου ούστ, Σκατούλες, αηδία

ναι.τόσο μέσα στα σκατά.ακούω τις δηλώσεις του λατρεμένου μου Γ.Παπακωνσταντίνου και μόλις έμαθα οτι οι βρωμοαρουραίοι την κοπανησαν απο την προανακριτική….άρα οι άλλοι 3 ψήφοι που χρειαζόμαστε απο που θα ρθούν? Ίσως να ψήφιζε ο νερουλάς και οι επιστάτης και ένας πορτιέρης?
Ρε χαμένοι χέστες νεοδημοκράτες, αφού μυστική θα ήταν η ψωφοφορία! σκατα αντάρτες μας το παίζατε.ουξω απο δώ…μια κουβέντα σας είπε ο καταλληλότερος και το βάλατε στα πόδια.α να χαθείτε υποβρύχιες κουραδομηχανές.ε δεν πάει άλλο πλέον, όπως έλεγε και ένας χτες στη Ζούγκλα ένας γιατρός που τον λέγαν Φρενοβλαβή, υπάρχουν φορές που δεν έχεις επιχείρημα και απλά βρίζεις.Βέβαια μόνο για μένα ισχύει αυτό, αυτός όταν έβριζε ήταν γελοίος.αλλά άλλο είναι το θέμα, πάλι παρασύρθηκα….και ερωτάται ο ποιητής..τι έγινε και άλλαξαν γνώμη?Είπαν ότι ξεφορτώθηκαν το βαρύ πυροβολικό και ας τα πάρει όλα πάνω του?Μη βγουν κι άλλα στη φόρα και μας παραιτήσουν όλους…και μείνουμε να κυβερνάμε (λέμε τώρα) …. 3.
Ο χοντρός βέβαια σε άλλο σύμπαν….μας ακούει..μας καταλαβαίνει…από μακριά μπουκωμένος στο σουβλάκι…ένας άνθρωπος να μου πει γιατί ψήφισε ΝΔ 2 φορές.ΈΝΑΣ!Με επιχείρημα!Και χωρίς σε αυτή την απάντηση να υπάρχει η λέξη πασοκ μέσα.Να μας πει οχι γιατί ψήφισε νδ σε σχέση με πασοκ γιατί κι αυτοί φάγαν και μπλά μπλά μπλά,…άσε που πλέον δεν υπάρχει σύγκριση..να μας πει γιατί συγκεκριμένα το ριξε στην ΝΔ.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s