Δεν ήξερες?Δε ρώταγες?

Posted: November 17, 2008 in Κυβερνητικά, Νουδου ούστ, αηδία

Δεν ήξερε που έμπλεκε η κυρία Κάνου είπε και μετάνοιωσε που πήγε στη συνάντηση.

Μετά όμως ηχογράφησε την τηλεφωνική συνομιλία της με την κ.Σωτηροπούλου (έπαθε και έμαθε δηλαδή..) η οποία της εκμυστηρευόταν οτι δεν αναφέρθηκε το όνομα του Καραμανλή στο “ραντεβού”

Θα το ακούσουμε άραγε το ηχητικό..ντοκουμέντο?Γιατι συμπλήρωσε πως απειλείται επίσης αρα να υποθέσω ο λόγος που δεν θα βγεί στη δημοσιότητα το ντοκουμέντο είναι επειδή πως φρόντισε να πει πως απειλείται?

Προφανώς στη συνέχεια μας ορκίζεται πως είναι αξιόπιστη και πάντα στη ζωή της ήταν ειλικρινής και να την πιστέψουμε πως στο διαβόητο “ραντεβού” ο κ.Ψωμιάδης ζορο υπερασπιστής και καρναβαλιστής δήλωσε “αναρμόδιος” και την παρέπεμψε στο υπουργείο Αγροτικής ανάπτυξης…αναρμόδιος μέν, καθόλα αρμόδιος δε ώστε να εμπλακεί στην ουσία και να παραπέμψει…

Εντελώς τυχαία όλοι αυτοί ανήκουν στο κόμμα της νδ..ως τοπικά στελέχη.

Και για άλλη μια φορά να υποθέσω οτι μεγάλες συνομωσίες και ούφο και ασύμμετρες απειλές είναι αυτές που θέλουν να πλήξουν τον Καραμανλή και την Κυβέρνηση.

Και απορώ.Γιατί?

Θέλουν να μας πούν πως όλα αυτά απο την αρχή έγιναν απλά για να πλήξουν τον Καραμανλή?

Advertisements
Comments
 1. 18/11, ώρα 8 και κάτι, η Σωτηροπούλου λέει πράγματα και θάματα για την Κάνου στον Αλφα!

 2. phlou...flis says:

  Καταχρώμαι τη φιλοξενία σας για να σας ενημερώσω για ένα άλλο έγκλημα που σχεδιάζεται να γίνει στην πόλη, εκεί στο οικόπεδο που κάποτε φιλοξενούνταν το ορφανοτροφείο. Περιμένω τη συμπαράστασή σας.
  Φαίνεται, για άλλη μια φορά πως κάποιοι έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους να κόψουν όλα τα δέντρα που βρίσκονται μέσα στον ιστό τη πόλης για να κτίσουν, να τσιμεντάρουν, να δημιουργήσουν …ανθρώπινα επιτεύγματα. Κόβουν τα δέντρα μέσα στην πόλη και τα αντικαθιστούν με άλλα, ως περιαστικό πράσινο (βλέπε Μεζούρλο). Ξεχνούν πως οι πόλεις και οι πολίτες έχουν ανάγκη από πνεύμονες πρασίνου και προτιμούν το μουντό γκρι των κτιρίων, αυτό που προκαλεί θλίψη, κατάθλιψη, αυτό που κάνει τον πολίτη να αργοπεθαίνει.
  Έτσι λοιπόν, κάποιοι βάλθηκαν να καταστρέψουν ακόμα ένα κομμάτι πράσινου στην πόλη, θυσιάζοντάς το για την κατασκευή ενός τσιμεντένιου κτιρίου. Σχεδιάζουν να κόψουν τα πεύκα που βρίσκονται στο οικόπεδο εκεί που κάποτε φιλοξενούνταν το ορφανοτροφείο. Τριάντα τέσσερα (34) περίπου πεύκα θα θυσιαστούν για να κτιστεί ένας χώρος πολλαπλών χρήσεων, ένα αμφιθέατρο για τις ανάγκες των εκδηλώσεων των σχολείων που γειτνιάζουν, του 2ου γυμνασίου και γενικού Λυκείου. Ο σκοπός ευάρεστος αλλά δε θα πρέπει να αγιάζει τα μέσα. Αν κρίνεται απαραίτητος αυτός ο χώρος, ας κτιστεί κάπου αλλού, π.χ. γωνία Πολυτεχνείου και 23ης Οκτωβρίου. Αν όντως δεν υπάρχει άλλη λύση, τότε θα πρέπει να αντικατασταθούν άμεσα τα δέντρα αυτά με πολλαπλάσιο αριθμό, στην ίδια περιοχή, σε συνεργασία με τους μαθητές των σχολείων. Οι αρμόδιοι να υποδείξουν χώρους και να γίνει δεντροφύτευση. Και αυτό να γίνει κανόνας• κάθε δέντρο που χάνεται, να αντικαθίσταται -στην ίδια περιοχή- με πολλαπλάσιο αριθμό δέντρων. Γιατί, όταν οι πνεύμονες της πόλης καταστρέφονται, θα πρέπει να αντικαθίστανται, να συντηρούνται και να πολλαπλασιάζονται. Αυτό να γίνει νομοτέλεια.
  Φωτογραφίες και σχετικά, μπορείτε να δείτε εδώ

 3. divaynne says:

  καταχράσου τον παιδί μου τι λες τώρα…
  ελήφθη…

 4. divaynne says:

  Στέλιο το είδα..την είχα στον αέρα στο ραδιόφωνο από την εκπομή…χιιχιχι

 5. belarisa says:

  ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  ΑΒΛΕΨΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥ!Αυτό έμαθα σήμερα…. Οπατέρας μου είχε ένα όγκο εμφανή εξωτερικά, στο κεφάλι. Ένας χειρούργος είχε εκτιμήσει ότι είναι αιμάτωμα, ενώ ήταν όγκος! Συνέστησε δε να μην γίνει αξονική τομογραφία!

  Νοιώθα ξεκρέμαστος, γιατί ήδη του χει φάει το κόκκαλο, έκανε μετάσταση στα πνευμόνια και στα επινεφρίδια και απ ότι λένε το επόμενο βήμα είναι ο εγκέφαλος!

  Μπορεί κάποιος να μου πεί τι ξέρει για το συγκεκριμένο; έχει κάποιο γνωστό με τα συγκεκριμένα που να χει σωθεί;
  Ξέρει κανείς αν επιδέχεται ακτινοβολία ή κάτι σχετικό το κρανίο;

  Όποια γνωση σας θα είναι σημντικό όπλο για μένα! Γιατί μετα με βλέπω να παίρνω κανονικό όπλο!

  info.belarisa@gmail.com
  http://belarisa.wordpress.com

  όποιος μπορεί να βοηθήσει….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s