Έλεος κ.Αγοραστέ πια!!!!

Posted: November 21, 2008 in Κυβερνητικά, αηδία

Τον ακούω αυτή τη στιγμή στον River στην πρωινή εκπομή με τον Β.Βουλάγκα και τον Β.Μηνά.
Μόλις βγήκε απο την συνέντευξη τύπου.Αφού μας απαρίθμησε μέτρα μετά είπε να πει και τις απόψεις του..Κρατάω την φράση που άκουσα και έφριξα
“Ο Κ.Καραμανλής κάνει λίγες αλλαγές αλλά αλλαγές ουσίας” Ελάτε τώρα έλεος δηλαδή! Αν εννοείτε τις παραιτήσεις προφανώς είναι αλλαγές/ παραιτήσεις ουσίας!!!

Στο θέμα για το Βατοπαίδι που ερωτήθηκε η μόνη απάντηση που έδωσε από την αρχή είναι οτι εδώ, λέει, εμπλέκονται και άτομα του πασοκ.Δεν άντεξες. Θα έσκαγες.. “Ο κ.Παπακωνσταντίνου ήξερε πριν 2 μήνες και δεν είπε τίποτα” .Αυτό του ρθε να πει για όλα όσα ακούμε για το θέμα!!!
Άλλη κουβέντα που άκουσα και έφριξα είναι το εξής
“Η κυβέρνηση μένει στην πραγματικότητα η αντιπολίτευση στα dvd.”
Αυτό ποιός το λέει, ένας κύριος που “Τη γλύτωσε” κανονικά με τις γεμάτες “ραβασάκια” τσέπες…θυμάστε όλοι το βίντεο απο τη βουλή έτσι?Τι έγινε μετά απο αυτό?Τίποτα….Το μόνο που μας έμεινε είναι κάθε φορά που τον βλέπουμε να τον κοιτάμε στις τσέπες και στα μανίκια….Και αν δεν κάνω λάθος κύριε Αγοραστέ που το παίζετε εσείς και η κυβέρνηση υπεράνω dvd…την κυβέρνησή σας έκαιγε το dvd του Ζαχό αν δεν κάνω λάθος…Τι?Οταν δεν μας συμφέρει το …περιεχόμενο το θεωρούμε ανευ σημασίας και όταν μας συμφέρει στην “αντιπολίτευσή” μας , το υπολογίζουμε?Που στην ουσία το ένα προέρχεται απευθείας απο στελέχη της ΝΔ και το άλλο είναι κάτι που αναφέρθηκε απλά στον κ.Παπακωνσταντίνου και το περιεχόμενό του αφορά πάλι αποκλειστικά στελέχη της νδ?
Μήν διατρεβλώνετε κ.Αγοραστέ και οι γύρω σας γιατί δεν είμαστε ηλίθιοι σας το ξανάπα…Το κάθε θέμα έχει διαφορές και δυστυχώς όλα είναι εναντίον σας..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s