Δεν παρεμβαίνουν…..(Λάρισα)

Posted: December 9, 2008 in Κυβερνητικά, Νουδου ούστ

Το in.gr λέει Στο έλεος ομάδας νεαρών έχει παραδοθεί και το κέντρο της Λάρισας τις τελευταίες ώρες. Όλες σχεδόν οι τράπεζες που βρίσκονται στο κέντρο της πόλης και πέριξ της κεντρικής πλατείας έχουν υποστεί σοβαρές ζημίες.
Ενώ την ώρα που με λοστούς, ξύλα, πέτρες, οι κουκουλοφόροι επιδίδονται σε βανδαλισμούς, πετώντας και δυναμιτάκια ή χειροβομβίδες κρότου-λάμψης, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις «παρακολουθούν» την κατάσταση, χωρίς να παρεμβαίνουν έχοντας κάνει μόνο χρήση δακρυγόνων.

Η αστυνομία δεν έκανε βήμα απο το αστυνομικό τμήμα της Παπαναστασίου (βίντεο αύριο) .Περιμέναν εκεί 5 τετράγωνα μακριά απο το κέντρο παραταγμένοι με τις κλούβες έτοιμες…στην κεντρική πλατεία που γίναν τα επεισόδια δεν είδα αστυνομικό για δείγμα ενώ καταστρέφονταν όλες οι τράπεζες γύρω απο αυτήν, ενώ φήμες λέγαν πως ήταν εκεί φορώντας πολιτικά ανάμεσα στους διαδηλωτές..
Δεν ξέρω γιατί άφησαν το κέντρο να καταστραφεί…αυτό ήταν το σχέδιο..?Δε γνωρίζω..πολλά όμως είναι τα συμπεράσματα…το αποτέλεσμα είναι οτι όλο το κέντρο πλεόν είναι διαλυμένο και οι γύρω περιοχές και φωτιές καιν ακόμα και τώρα στην Παναγούλη και την Ηρώων Πολυτεχνείου ενώ οι σειρήνες δεν παύουν να ακούγονται μέχρι τώρα ώρα 12.56…
Η μέρα θα δείξει το μέγεθος της καταστροφής αν και υπάρχει κι άλλη προγραμματισμένη πορεία για το πρωί στις 10….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s