Κύριε Αντώναρε ξυπνήστε επιτέλους

Posted: December 17, 2008 in Νουδου ούστ

Η δήλωση του εκπροσώπου των απανταχού υπνωτισμενων τηλεορασάκηδων είναι η εξής

«Καταδικάζω με τον πιο έντονο τρόπο την προσπάθεια κάποιων ακραίων στοιχείων να καταλύσουν σήμερα την εύρυθμη και ανεξάρτητη λειτουργία ενός Μέσου Μαζικής Ενημέρωσης και μάλιστα με δημόσιο χαρακτήρα.
Τέτοιες ενέργειες αποδεικνύουν την περιφρόνηση που έχουν αυτά τα στοιχεία για τους κανόνες βάσει των οποίων λειτουργεί η Δημοκρατία μας.
Γι` αυτό, κάθε τέτοια ενέργεια είναι από την πλευρά εκείνων που τη σχεδιάζουν, την πραγματοποιούν ή ακόμα και μόνο τη στηρίζουν, μια συνειδητή απόπειρα κατάλυσης της Δημοκρατίας».

Λόγια που θα βγαιναν απο το στόμα μόνο ενός δικτάτορα..

“ακραίων στοιχείων” Ακραία στοιχεία ονομάζει απλούς μαθητές χωρίς κουκούλες (οχι οτι δεν αρχίζω να συμπαθώ τις κουκούλες…) που δεν δίστασαν να φανερώσουν τα πρόσωπά τους και να κάνουν μια πράξη που θα θυμόμαστε για πάντα.Μπράβο τους.Πόσοι δε θα θέλαμε να είμαστε στη θέση τους?Πόσοι δεν τους θαυμάσαμε?Θυμίζει έντονα το “ταραξίες” του πρωθυπουργού στο debate αυτή η πετυχημένη (πάλι) έκφραση της πρωθυπουργάρας.
Ακραίο στοιχείο με ακραίες δηλώσεις και επικίνδυνες είναι ο κ.Παναγόπουλος που τόλμησε να απολογηθεί για αυτή την πράξη.Δείγμα του πόσο μαλάκες μας θεωρούν και άλλη μια προσπάθεια καθοδήγησης και αποπροσανατολισμού.Εξω απο το μαντρί!

“Να καταλύσουν την ανεξάρτητη λειτουργία των ΜΜΕ”Αυτό είναι ανέκδοτο απο μόνο του..Ανεξάρτητη και κρατική δεν πάει…οχι οτι η ιδιωτική πάει πίσω αλλά τουλάχιστον δεν την πληρώνουμε. Τρανταχτό παράδειγμα του τεράστιου χάσματος μεταξύ πολιτών και κράτους.Ημέρα τρίτη μεσημέρι στην κηδεία του Αλέξη όλο το μεσημέρι η νετ έδειχνε το νηστικό αρκούδι και η ετ1 ουράνιο τόξο….

“Δείχνουν περιφρόνηση για τη δημοκρατία μας“Καλά το είπες.Μας δηλαδή σας.Γιατί εμείς έχουμε άλλη δημοκρατία και εσείς άλλη..Εσείς έχετε τη δημοκρατία της απάθειας της δεκτικότητας της φίμωσης και της απόκρυψης κι εμείς την δημοκρατία της ελεύθερης έκφρασης ειδικά όταν καταπιεζόμαστε απο τη δική σας “δημοκρατία”…Τι σκατά δημόσια τηλεόραση είναι αν δεν την χρησιμοποιούμε?Εμείς δεν την πληρώνουμε?

Ηλίθιε καθυστερημένε..μαλάκα, ε μαλάκα.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s