Ρε Πάγκαλε θα μας τρελάνεις?

Posted: December 21, 2008 in άνευ λόγου, pasokika

Κύριε Πάγκαλε, γιατί σπεύσατε σε αυτή τη συγκυρία να υποβάλετε μια τέτοια πρόταση;
Γιατί υπάρχει ένα γενικευμένο αίτημα για την απομάκρυνση αυτής της κυβέρνησης και γιατί αυτή η κυβέρνηση απαντά με μια ύποπτη και παράταιρη –σε σχέση με την προηγούμενη συμπεριφορά της– πρόταση για γενικευμένη συναίνεση.
Ε, άρα????Το άιτημα για απομάκρυνση αυτής της άχρηστης κυβέρνησης θα πρεπει να συνεπαγεται με δουλειά με στόχο την αυτοδυναμία και όχι άλλες παράπλευρες παπαριές γκέγκε?
Ποιοι θα μπορούσαν να είναι οι υπουργοί που προτείνετε;
Μη μου ζητάτε ονόματα. Αλλά είναι προφανές ότι εννοώ πρόσωπα κοινής εμπιστοσύνης. Υπάρχουν πολλές τέτοιες προσωπικότητες.
Πλάκα μας κάνεις ρε μεγάλε.Εδώ εσύ ο ίδιος μας αποδεικνύεις οτι δεν μπορεί να υπάρχει σύμπνοια απόψεων ούτε μέσα σε ένα κόμμα.Δεν κρατιέσαι, θες να κακαρίσεις,θα σκάσεις αν δεν κάνεις τη διαφορά και θες να μας πείσεις οτι θα βρεθεί άτομο κοινής αποδοχής.ρε δεν πάμε καλά ρε σεις…
Και βάσει ποιας πολιτικής θα κινούνταν αυτά τα πρόσωπα στην οικονομία για παράδειγμα;
Βάσει της κοινής λογικής από την οποία έχει απομακρυνθεί η Ν.Δ.
Δηλαδή ρε Πάγκαλε χρειάζεται υπερυπουργός κοινής αποδοχής για να παν τα πράγματα σύμφωνα με την κοινή λογική??????
Το να λες συνεχώς ΠΑ.ΣΟ.Κ., ΠΑ.ΣΟ.Κ., ΠΑ.ΣΟ.Κ. σαν παπαγάλος είναι εύκολος τρόπος για να πάρεις ψήφους την τοπική, στην νομαρχιακή, στο συνέδριο του κόμματος» υπογράμμισε ο Θόδωρος Πάγκαλος
Ενώ ας πούμε πρέπει να λέμε ΝΔ ΝΔ ε?Μη λες τίποτα ρε, τίποτα.Μπορειτε να το κάνετε αυτό?
Τωρα που βαδίζουμε σε ένα αρκετά καλό δρόμο, που ο κόσμος δείχνει να εμπιστεύεται τον Γιώργο Παπανδρέου, Πάγκαλε και λοιποί το καταλαβαίνω, σας ήρθε μεγάλη η χαρά και δεν μπορείτε να κρατηθείτε,θα σκάσετε αν δε μιλήσετε, έτσι να δηλώσετε το παρον, μόνο που στην χαρά σας βγαίνουν και βλακείες (σαν τον Κλούβγια) οπότε σκάσε και κολύμπα και αν δε σ’αρέσει, τα κουβαδάκια σου και σ΄αλλη παραλία.Αντε γιατί πολύ υπομονή κάναμε με τις παραφωνίες εκεί μέσα ε?

Advertisements
Comments
  1. STERGIOS says:

    Μα γιατί ο Παγκαλος σαν γνήσιος εκπρόσωποςτης κυριαρχης τάξης ΔΕΝ θέλει με τίποτα να αλλάξει την υπάρχουσα κατάσταση έτσι προετοιμάζει τον κόσμο ώστε σε περίπτωση διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ να είναι έτοιμος για καμία αλλαγή στην παρούσα κατάσταση.
    Απόδειξη και όσα λέει σε σχέση με την Αριστερά που βασικά στοχοποιεί .Μην ξεχνάμε παλαιοτερα τις δηλώσεις του για το ΚΚΕ και σήμερα για τον ΣΥΡΙΖΑ.

  2. divaynne says:

    Φαντάζομαι οτι όσο οδεύουμε προς…εκλογάς…και ανεβαίνει το ποσοστό του πασοκ θα πεταχτούν κι άλλα φυντάνια.Το θέμα είναι να δούμε σε ενδεχόμενη-πιθανή εκλογή του Γιώργου τι θα κάνει με αυτού του τύπου τους…δεινόσαυρους.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s