Αλληλέγγυοι στους Παλαιστινίους οι Λαρισαίοι

Posted: December 31, 2008 in Γενικότερα..., και που λες Νώντα,Τσιμπίδα...κτ

Την αλληλεγγύη τους στο δοκιμαζόμενο παλαιστινιακό λαό εξέφρασαν χθες οι Λαρισαίοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της τοπικής Επιτροπής Ειρήνης (ΕΕΔΥΕ) και συγκεντρώθηκαν μπροστά από το χώρο του Αρχαίου Θεάτρου προκειμένου να καταγγείλουν το νέο μαζικό έγκλημα του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας.
Σύντομη ομιλία στους συγκεντρωμένους εκφώνησε ο πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης κ. Βασίλης Ζωγράφος, ο οποίος τόνισε ότι “οι βομβαρδισμοί που εξαπέλυσαν κατά των δημοσίων κτιρίων στη Γάζα οδήγησαν σε μια νέα μαζική σφαγή. Έχουμε την πλέον αιματηρή στρατιωτική επιχείρηση κατά της λωρίδας της Γάζας από το 1967, ένα μακελειό άνευ προηγουμένου. Από το περασμένο Σάββατο ανελέητοι βομβαρδισμοί από τα “F-16” που συνεχίζονται και σήμερα με ελικόπτερα τύπου “Απάτσι” που συγκλονίζουν τη μικρή πυκνοκατοικημένη λωρίδα γης ακατάπαυστα, ενώ από τη Δευτέρα το πρωί η πόλη βάλλεται και από θαλάσσης. Αυτό το λουτρό αίματος λαμβάνει χώρα σε μια περιοχή που τους τελευταίους 18 μήνες βρίσκεται σχεδόν διαρκώς υπό αυστηρό αποκλεισμό, χωρίς τρόφιμα και φάρμακα, με αποτέλεσμα ήδη το 1,5 εκατομμύριο του πληθυσμού να είναι καταδικασμένο σε αργό θάνατο και λιμοκτονία.

Συνέχεια στον Κήρυκα Λάρισας

Div: Θα διαφωνήσω όμως με ένα σημείο στην συνέχεια της ομιλίας που λέει πως το πασοκ εξισώνει τις 2 πλευρές..Άλλοι μίλησαν για “δυσανάλογα” προσπαθώντας να διατηρήσουν ισσοροπίες και…εξαρτήσεις ενώ άλλοι στέλνουν πίσω δωράκια!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s