Προς τα αγύρτικα τσιράκια του γελοίου της Ραφήνας: Άντε, να το πάρει το ποτάμι.

Posted: January 5, 2009 in αηδία

Αναδημοσιεύω απο τον Γιώργο Κρόγια είναι μια πιο περιεκτική απάντηση συμπλήρωμα σε αυτά που σκεφτόμουν να γράψω αλλά με πρόλαβε.
Κάποιοι αγύρτες ξεχνάνε εύκολα…

– Ξεχνάνε τους αγώνες του ΠΑΣΟΚ για τα δικαιώματα του Παλαιστινιακού λαού, όταν η εγχώρια και η διεθνής δεξιά μας κατηγορούσε για “συνεργασία με τρομοκράτες”.

– Ξεχνάνε τις αδελφικές σχέσεις και του Αντρέα και του Γιώργου Παπανδρέου με τον ιστορικό ηγέτη των Παλαιστινίων Γιασέρ Αραφάτ!

– Ξεχνάνε τις δηλώσεις του Παπανδρέου ως Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς για τα αίσχη στη Γάζα. Διαβάστε εδώ κι εδώ:

Κάποιο αγύρτες είναι τόσο τυφλοί από το αντιπαπανδρεϊκό μένος τους που κατηγορούν τον Παπανδρέου επειδή ο Υπουργός Άμυνας του Ισραήλ και ηγέτης του Εργατικού Κόμματος, Εχούντ Μπάρακ, είναι ένας από τους 35 αντιπροέδρους της Σοσιαλιστικής Διεθνούς!

Και μάλιστα παραθέτουν φωτογραφίες με τον Γιώργο Παπανδρέου, τον Μπάρακ και έναν άλλο μυστακιοφόρο και διοπτροφόρο κύριο που δεν κατονομάζουν.
Ξέρετε ποιος είναι αυτός ρε αγύρτες; Είναι ο Πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούντ Αμπάς, προσωπικός φίλος του Γιώργου, τον οποίο κάλεσε σε συνάντηση με τον Μπάρακ πέρσι τον Ιούλιο στην Αθήνα. Διαβάστε αγύρτες εδώ κι εδώ!

Βλέπετε, αγύρτες, ο Γιώργος ο Παπανδρέου έχει ένα κώλυμα, τελείως άγνωστο για τον γελοίο της Ραφήνας: θέλει να βοηθάει στην επίλυση συγκρούσεων με διάλογο, και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για αυτό. Δεν εξαφανίζεται, δεν κάνει τον κινέζο.
Για αυτό και εκλέχθηκε Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.
Καταλάβετε αγύρτες;
Βάλτε μυαλό επιτέλους! Η λάσπη επιστρέφει πάνω σας!

Div:Περιμένω πάντως να δω μια απάντηση στην αψυχολόγητη και επιπόλαια αυτή επίθεση κάποιων προς τον Γιωργο Παπανδρέου.Εχουμε μια τάση ο,τι βλέπουμε, μεσα στη μανία του αποκλειστικού, να μην το διασταυρώνουμε.Ας μην γινόμαστε σαν τους δημοσιοκαφρους κι εμείς.Υποτίθεται κάνουμε τη διαφορά.

Advertisements
Comments
  1. kitsosmitsos says:

    Αυτά τα τελευταία δεν τα είχα ακούσει. Σοβαρά κυκλοφορήσανε τέτοια;

  2. Επειδή κάποιοι είχαν επικρίνει τον Πρόεδρο, για τη φωτογραφία του στα πλαίσια της Σοσιαλιστικής Διεθνούς με τον ισραηλινό υπουργό Ολμέρτ και τον παλαιστίνιο πρόεδρο Αμπάς, κι έπεσαν θύματα διαφόρων κακοπροαίρετων, σου κάνω γνωστή τη σημερινή είδηση της Ελευθεροτυπίας:

    “Το όνομα: Από χθες το όνομα του Γιώργου Παπανδρέου είναι γραμμένο στο νοσοκομείο της Ράφα, στη Λωρίδα της Γάζας. Δόθηκε σε μια πτέρυγα σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται εκεί και βοηθάει τους τραυματίες Παλαιστινίους ομάδα γιατρών του ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής τον πρώην βουλευτή Αρη Μουσιώνη και με τη συμμετοχή του συναδέλφου του Ηλία Καρανίκα. Η ομάδα του ΠΑΣΟΚ, πέρα από τις χειρουργικές επεμβάσεις που πραγματοποιεί, παρέδωσε νοσοκομειακό και υγειονομικό υλικό”.

    Νομίζω του χρωστάνε μία συγγνώμη…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s