Καραμανλάκο, πες αλεύρι το Βατοπέδι σε γυρεύει!

Posted: January 12, 2009 in pasokika

Απο ΤΑ ΝΕΑ
Προσπάθεια να επανατοποθετήσει την πολιτική ατζέντα επιχειρεί το ΠΑΣΟΚ με την κατάθεση πρότασης για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου.

Η πρόταση, που θα κατατεθεί αύριο ή το πολύ μεθαύριο Τετάρτη, θα στρέφεται κατά πέντε πολιτικών προσώπων, όλων πρώην μελών του Υπουργικού Συμβουλίου και συγκεκριμένα κατά των: Θ. Ρουσόπουλου, Γ. Βουλγαράκη, Αλ. Κοντού, Ε. Μπασιάκου και Π. Δούκα.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, η πρόταση θα τονίζει ότι από τις εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής, που ολοκληρώθηκαν στις 15 Δεκεμβρίου 2008, προέκυψαν σοβαρά και αναμφισβήτητα στοιχεία, τα οποία τεκμηριώνουν σοβαρές ενδείξεις για τις ευθύνες των προαναφερομένων προσώπων στο σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου, εξαιτίας των οποίων υπέστησαν βλάβη τα συμφέροντα του Δημοσίου προς όφελος τρίτων.

Με βάση το γεγονός ότι η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να μη μετάσχει στη συζήτηση της πρότασης, και προφανώς και στην ψηφοφορία που θα ακολουθήσει, το ενδιαφέρον πλέον εστιάζεται στο τι θα κάνουν τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης. Το ΠΑΣΟΚ είναι αποφασισμένο να προχωρήσει πάντως, ανεξάρτητα από τη στάση που θα κρατήσουν τα κόμματα αυτά. Από την πλευρά της κυβέρνησης, κυβερνητική πηγή δήλωσε στα «ΝΕΑ» ότι «για μας πολιτικά το θέμα έχει λήξει με την έκδοση του πορίσματος και δεν πρόκειται να συμπράξουμε στα σχέδια του ΠΑΣΟΚ για την άσκηση πολιτικών διώξεων κατά αντιπάλων του».
ΣΤΗ Χ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΘΕΩΡΟΥΝ
ότι προέκυψαν στοιχεία που τεκμηριώνουν σοβαρές ενδείξεις για ευθύνες μελών του Υπουργικού Συμβουλίου

Div:Τι νομίζατε?Θα σας σύρουμε σε εκλογές χωρίς να πληρώσετε?οχι αγάπη μου…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s