Πτέρυγα :Γιώργος Παπανδρέου

Posted: January 14, 2009 in Γιώργος

Αν και το άκουσα χτες στις ειδήσεις δεν το είδα γραμμένο κάπου και μου το επιβεβαίωσε ο φίλος Στέλιος με αυτό το σχόλιο που δημοσιεύω.

“Επειδή κάποιοι είχαν επικρίνει τον Πρόεδρο, για τη φωτογραφία του στα πλαίσια της Σοσιαλιστικής Διεθνούς με τον ισραηλινό υπουργό Ολμέρτ και τον παλαιστίνιο πρόεδρο Αμπάς, κι έπεσαν θύματα διαφόρων κακοπροαίρετων, σου κάνω γνωστή τη σημερινή είδηση της Ελευθεροτυπίας:
“Το όνομα: Από χθες το όνομα του Γιώργου Παπανδρέου είναι γραμμένο στο νοσοκομείο της Ράφα, στη Λωρίδα της Γάζας. Δόθηκε σε μια πτέρυγα σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται εκεί και βοηθάει τους τραυματίες Παλαιστινίους ομάδα γιατρών του ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής τον πρώην βουλευτή Αρη Μουσιώνη και με τη συμμετοχή του συναδέλφου του Ηλία Καρανίκα. Η ομάδα του ΠΑΣΟΚ, πέρα από τις χειρουργικές επεμβάσεις που πραγματοποιεί, παρέδωσε νοσοκομειακό και υγειονομικό υλικό”.
Νομίζω του χρωστάνε μία συγγνώμη…”

DIV:Και έρχομαι να συμφωνήσω οτι όχι μόνο χρωστάνε μια συγνώμη για την παραπληροφορία με προεκτάσεις προπαγάνδας αλλά οφείλουν να το αναγνωρίσουν και οι της κυβέρνησης. Με μία απλή αυτονόητη ανθρώπινη πράξη κατάφερε ο Γιώργος Παπανδρέου όσα δεν κατάφερε το υπουργείο Εξωτερικών απο την αρχή αυτού του πολέμου.Γιατι το ΥΠ.ΕΞ είχε δουλειά να κρατάει απο τη μια και την άλλη μεριά τις ισσοροπίες και ξέχασε τον άνθρωπο…

Advertisements
Comments
 1. Ντίνα ξεκινήσαμε μία προσπάθεια να μεταδίδουμε την είδηση της Ελευθεροτυπίας (γιατί να την δεις γραμμένη?) σε όσες αναρτήσεις βρίσκουμε στο δίκτυο με το αρχικό συκοφαντικό σχόλιο.

 2. nikos says:

  Nai, nai megalos agonistis o GAP. Agonizetai gia ta dikaiomata ton “eklekton” tou planiti. To kapelaki kai grigora sto teixos ton dakryon! Na ton xaireste!!!!!!

  In Greek
  http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

  In English
  http://www.dccam.org/Projects/Affinity/SIF/DATA/2000/page982.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s