ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ RIVER 103,1 Ο Α.ΡΟΝΤΟΎΛΗΣ

Posted: January 20, 2009 in Γενικότερα...

O Aστέριος Ροντούλης λέει σε τηλεφωνική σύνδεση στον Β.Βουλάγκα του River
ο Τριανταφυλλόπουλος δε με έβγαζε στον αέρα με είχαν στην αναμονή μια ώρα και μου λέγαν δικαιολογίες! και ούτε με πήραν τηλέφωνο μετά!Μιλάμε για 6 οχι 9 υπαλλήλους που έβαζαν τα χρήματά τους σε λογαριασμό στην Αθήνα για να μαζευτούν τα χρήματα.το ποσό που συγκεντρώθηκε ήταν 47,000 περίπου.Αυτό το ποσό δεν μπορούσε να κρυφτεί απο κανέναν διότι παίρνοντας τα χρήματα ο κάθε υπάλληλος έπαιρνε και απόκομα τραπέζης με δικιά μου παρότρυνση για να ξέρουμε τι βάζει ο καθένας. Αφού μαζεύτηκε το ποσό με την πάροδο του χρόνου ήθελα να δώσω έναν επετειακό χαρακτήρα στο δόσιμο των χρημάτων.Πήγα μετά απο ένα χρόνο και είπα οτι αυτό το ποσό είναι συγκεντρωμένο απο άτομα του γραφείου μου για να βοηθήσουν το κόμμα.Το ποσό επεστράφη στον καθένα μετά απο προεδρική εντολή.Έχω στα χέρια μου όλες τις αποδείξεις απο την τράπεζα.Το ποσό που αντιστοιχεί στην κυρία που έκανε την καταγγελία είναι 4.000 ευρώ.Γιατί δεν κατήγγειλε αυτή η κυρία ένα χρόνο τώρα?Αν ο Μάκης με καλέσει την Πέμπτη στην εκπομή δε μασάω, θα πάω και θα πω τα ίδια!Με τον Ροντούλη θα χει να κάνει ο Τριανταφυλλόπουλος οχι με τον Καρατζαφέρη!Μετάνοιωσα μόνο για τον αυθορμητισμό μου, θα το έκανα κάθε χρόνο αλλά δεν θα το ξανακάνω.Θα είναι ντροπή να μην συνεχιστεί το θέμα γιατί με ενδιαφέρει η ουσία και οχι οι εντυπώσεις.Μάλλον πλησιάζουν εκλογές και αρχίζουν τα νταούλια!Φανταστείτε ένα δημοσιογράφο που κάνει αξιολογικές κρίσεις για έναν άνθρωπο που δεν έχει ακούσει”

ps. Σας το πα δεν είμαστε τυχαίοι! Και επειδή ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει στον Riverfm συντονιστείτε στις 8 το απόγευμα στη …Divaynne!

Advertisements
Comments
  1. […] “O Aστέριος Ροντούλης λέει σε τηλεφωνική σύνδεση στον Β.Βουλάγκα του River“ο Τριανταφυλλόπουλος δε με έβγαζε στον αέρα με είχαν στην αναμονή μια ώρα και μου λέγαν δικαιολογίες! και ούτε με πήραν τηλέφωνο μετά!Μιλάμε για 6 οχι 9 υπαλλήλους που έβαζαν τα χρήματά τους σε λογαριασμό στην Αθήνα για να μαζευτούν τα χρήματα.το ποσό που συγκεντρώθηκε ήταν 47,000 περίπου.Αυτό το ποσό δεν μπορούσε να κρυφτεί απο κανέναν διότι παίρνοντας τα χρήματα ο κάθε υπάλληλος έπαιρνε και απόκομα τραπέζης με δικιά μου παρότρυνση για να ξέρουμε τι βάζει ο καθένας. Αφού μαζεύτηκε το ποσό με την πάροδο του χρόνου ήθελα να δώσω έναν επετειακό χαρακτήρα στο δόσιμο των χρημάτων.Πήγα μετά απο ένα χρόνο και είπα οτι…”Για τη συνέχεια πατήστε εδώ:https://divaynne.wordpress.com/2009/01/20/%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%B7-%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B9%CE… […]

  2. τρυφωνας says:

    οπως λεει ευστοχα ο σεξολογος μου,οσο πιο μεγαλη(η δικαιολογια),τοσο μεγαλυτερη η απολαυση(του ψεματος).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s