Τα μόνα σχόλια που έχω αν και τα έκανα live απο το facebook που το κάναμε λίγο twitter, είναι τα εξής. Οι δημοσιογράφοι μου φάνηκαν ΅στημένα΅ επιθετικοί ολίγον τι έτσι για να ικανοποιήσουν τον τηλεθεατή. Ξεχωρίζω παρόλαυτά τις μη φίρμες (προς τιμήν τους) Σία Κοσιώνη και Αντώνη Σροιτερ. Εννοείται και η Τρέμη θα είχε τον τελευταίο λόγο στον Καραμανλή..οχι καθόλου συννενοημένο..Όσον αφορά τους αρχηγούς όντως Αλαβάνος, το οργισμένο νιάτο, ο teenager…μέσης ηλικίας, το μόνο που του έλειπε είναι μια μπαντάνα στο κεφάλι και μια Harley. Στα ίδια.Οργή και η κ.Παπαρήγα όμως που δεν της άρεσε που στη στρίμωχναν που και που. Αποτέλεσμα, επιθετικότητα εκ της ενοχής όμως..ο Καρατζαφέρης πάλι είναι όπου φυσάει ο άνεμος πάω. Δεν είμαι των άκρων, θέλω διάλογο συνεργασία που σημαίνει οτι θα γίνει τσιράκι του καθένα.Ήρεμος και χαλαρός..Ο Πρόεδρος Παπανδρέου σωστότατος επικεντρωμένος, χωρίς φανφάρες, προσπάθησε να δείξει πάλι πως είναι ένα νέο πασοκ ή τουλάχιστον είναι στην πορεία αυτή, να κόψει δεσμούς με το παρελθόν αφού η επιστροφή σε αυτό είναι μόνιμο επιχείρημα της Κυβέρνησης, και να δώσει ελπίδα για το μέλλον. Κάτι που δεν κατάφερε ο Καραμανλής όσες πρόβες και να κανε το βλέμμα και τις κινήσεις στον καθρέφτη..Υπερκινητικός μάλλον για να ισσοροπίσει την απουσία του λόγου του αφού σε τίποτα δεν απάντησε συγκεκριμένα και απο την αρχή ώς το τέλος έλεγε το ποιηματάκι ΅εγώ φταίω, αναλαμβάνω, ναι οκ δεν τα κάναμε όλα τέλεια, μπλα μπλα..΅ μόνο κύριε Καραμανλή η θυματοποίηση και το γεγονός οτι κάποιος κάνει το αυτονόητο, να αναλάβει τις ευθύνες των πράξεών του ή των μη πράξεων δεν είναι κριτήριο για ψήφο. Θέλει και κάτι παραπάνω πέρα απο ταρζανικές κινήσεις με χέρια.. Θα θελα σε επόμενο debate πάντως για τις εθνικές εκλογές τις ερωτήσεις να τις καθορίσουν απλοί πολίτες και να γίνει άμεσος διάλογος..αν τολμάν οι αρχηγοί φυσικά…και όταν λέω πολίτες δεν εννοώ τα μικρομέγαλα απο τις νεολαίες, γιατί υπάρχουν και τέτοια φιντάνια..

Πάντως δε μπορώ να μη σχολιάσω το τραγικό σκηνικό και το στήσιμο όλων ο ένας απέναντι απο τον άλλον λες και σιγά τι γίνεται…έως και εμετικό το δήθεν στήσιμο..

Ωραία λοιπόν, αν αυτός σας κάνει για πρωθυπουργός να τον χαίρεστε..Θα σας ψωμολυσάει θα μας βουλιάξει όλους και εσείς θα χαίρεστε όταν θα λεει ΅οκ έφταιξα…αναλαμβάνω την ευθύνη΅και το χειρότερο είναι οτι θα σας αρκεί κιόλας. Εμείς οι υπόλοιποι όμως δε φταίμε τίποτα γκέγκε;

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s