Γ. Παπανδρέου στη Λάρισα

Posted: June 1, 2009 in Γιώργος, ΛΑΡΙΣΑ

Επανήλθα λίγο αργά! Με βιντεάκι ο,τι να ναι πήρα…το πριν, τον κόσμο που μαζευόταν, το ενδιάμεσο, το μετά. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το κλίμα.Από τις 7 παρά πηγαίνοντας προς το κέντρο έβλεπα χαρούμενα πρόσωπα με σημαίες να πηγαίνουν ποτάμια προς την κεντρική. Από καφενεία που πέρναγα υπήρχε αισιοδοξία και χαρά. Ένα απίστευτα ζωντανό κλίμα. Αν το συγκρίνω με την ομιλία Καραμανλή και τη μιζέρια που έβλεπα όπως πήγαινα στο κέντρο αντίστοιχα που δεν καταλάβαινες κατ αρχήν οτι μιλάει ο Πρωθυπουργός παρά μόνο όταν έφτανες στην κεντρική πλατεία και άκουγες. Πιο πριν..ησυχία..ερημιά. Χτές φαινόταν πως πήγαινε στην κεντρική από τους γύρω δρόμους ένα πάρτυ! Ο Πρόεδρος πολύ καλός, άμεσος, καθόλου στημένος, και κυρίως όχι ψεύτικα άμεσος και φιλικός. Φάνηκε στο λόγο του.  Διαβασμένος πολύ καλά για τα προβλήματα της Λάρισας έκανε τον Λαρισαίο να ταυτιστεί αμέσως. Προβλήματα όπως αρχαίο θέατρο, μεσογειάδα, εργοστάσιο ζαχάρεως και η εγκατάλειψή του, Πηνειός, Νοσοκομεία και κυρίως για τους αγρότες.  Μετά το τέλος μείναμε λίγο μέχρι να αδειάσει ο χώρος και φεύγοντας είδα το πάρτυ να συνεχίζεται και στους δρόμους. Κόρναρε ο ένας τον άλλον, σημαίες στα αυτοκίνητα, ταμπούρλα στο δρόμο (!) σαν εθνικές εκλογές. Δε θα μπώ καν στον κόπο να συγκρίνω πάλι με ομιλία Καραμανλή ο οποίος Καραμανλής φάνηκε οτι ήρθε στη Λάρισα να μιλήσει μισή ώρα να επικεντρωθεί στο κακό παλαιό πασοκ (έλεος πια) και να την κοπανήσει νύχτα. Ο Γιώργος πάλι είπε να κάνει το αυτονόητο. Να μιλήσει για το προβλήματα της περιοχής, να αναλύσει συγκεκριμένες θέσεις και να δεσμευτεί προσωπικά..και αν δεσμεύεσαι προσωπικά σε γεμάτη κεντρική πλατεία Λάρισας το βάρος είναι μεγάλο..

Το βιντεάκι είναι ένα σκορπιοχώρι απο πριν, ενδιάμεσα και μετά. Θα θελα πολύ στη μέση της ομιλίας να τραβήξω εκτός πλατείας όμως εκεί που ήμασταν κάτω με το ..crew… αν έφευγα είχε τόσο χαμό που δε θα ξαναγύρναγα ποτέ. Νομίζω όμως οι εικόνες που δημοσιεύτηκαν τα λεν όλα. Χαρακτηριστικό είναι πως φεύγοντας άκουσα απο ένα περίπτερο  άλλου κόματος οτι ο Γιώργος ήταν.. ΅σαφώς καλύτερος..΅

Παπαχατζή γαμώ το bluetooth σου.

Μπορείτε να δείτε όλη την ομιλία απο τη σελίδα του πασοκ ΕΕΕΕΕΕΕΔΩ!

Advertisements
Comments
 1. xwris koma says:

  Ενταξει , κι εγω γουσταρω τον παπανδρεου περισσοτερο απο οτι τον καραμανλη, αλλα μην τα παραλεμε και λιγο, αναλογα με το τι κομμα ειμαστε.
  Κυριακη 31-5-2009 19.20 ξεφορτωσαν τα λεοφωρεια σε παρκο Αγ. Αντωνιου , Ηρώων πολυτεχνειου, κλπ.
  Το αυθόρμητο πλήθος ( Λαρισαιων??) κατεβηκε εφοδιασμενο με σημαιες και πηγε στην κεντρικη πλατεια στις 19.30
  Μετα την ομιλία ξαναμαζευτηκαν πάλι για να γυρίσουν στην πόλη τους.

  Ασε, μην μιλαμε για αυθόρμητο πλήθος , γιατι οποιος πολιτικος και ναρθει να μιλησει στη Λαρισα, μονο κάτι περιεργους και παπουδες θα βρει στην συγκέντρωση.

  Απλα οι συγκεντρωσεις γινονται για να ψαρωνει ο κόσμος και να επηρεαστει και κανας αναποφασιστος.

 2. xwris koma says:

  reretismous sthn ANTA kai ston Argyrh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s