Πέεεεεεεφτει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted: June 8, 2009 in Γιώργος, Τα καλά, pasokika

Τι πέφτει που έπεσε. Ελεύθερη πτώση για τη ΝΔ και δεν τη σταματάει τίποτα. Και οχι δεν ευθύνεται η αποχή για το εκλογικό αποτέλεσμα, και το καταλάβαμε οτι θα το χρησιμοποιούσαν σαν δικαιολογία τα στρουμφάκια. Γιατί δεν καταλαβαίνουν πως και αυτό συνιστά άλλη μια αποτυχία τους. Απέτυχαν να πείσουν απέτυχαν να καλέσουν στις κάλπες τους οπαδούς τους. Το μόνο που κατάφεραν είναι με την αλαζονική συμπεριφορά τους και τον απαράδεκτο προεκλογικό τους αγώνα να τους διώξουν είτε για μπάνιο είτε για άλλα κόμματα. Αυτά παθαίνεις όταν δε σέβεσαι τον κόσμο κύριε Καραμανλή, και όταν τον κοροιδεύεις μπροστά στα μούτρα του αυτό το καταλαβαίνει κ.Καραμανλή και λοιποί.Και το χτεσινό του μήνυμα ήταν ακριβώς το ίδιο. Δεν κατάλαβε τίποτα ή κάνει σαν να μην κατάλαβει γιατί έχει πάρει απόφαση πως τελείωσε.. Ποιό μύνημα πήρε;Κανένα, θα συνεχίσουμε λέει..Μα σας καταδίκασε ο κόσμος κύριε Καραμανλή.Ο κόσμος περιμένει απο μας να κινηθούμε πιο γρήγορα είπε..Οχι κ.Καραμανλή ο κόσμος δεν σας καταψηφισε επειδή έχει την προσδοκία να είστε πιο γρήγοροι και να προσπαθήσετε περισσότερο.Σας καταψήφισε γιατί δεν σας εμπιστεύεται και δεν σας θέλει άλλο…ουφ, σταματήστε επιτέλους τις φτηνές δικαιολογίες, δεν βλέπετε πως πλέον όλοι ξέρουν να διαβάζουν πίσω απο τις λέξεις σας; Και δεν είναι και τίποτα δύσκολο..
Χαρακτηριστική απο τη χτεσινή μου μέρα ήταν μια εκλογική αντιπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας η οποία πέρα απο σκατόψυχη ήταν πραγματικά ελεινή και θα το πω. Δύο περιστατικά μου μειναν. Ήρθε μια κοπέλα που προφανώς θα ψήφιζε πρώτη φορά γιατί ήταν μικρή και ζήτησε στυλό.Της λέμε πως δε χρειάζεται σταυρός και αυτή ζήτησε παρόλαυτά..Οκ λέμε, άκυρο, προφανώς κάτι θα γράψει στο λευκό.Και έτσι κι έγινε, στην καταμέτρηση αποδείχτηκε πως είχε γράψει ένα “χα!”. !Με το που βγήκε η κοπέλα απο το παραβάν και έριξε την ψήφο και έφυγε φωνάζει η σκατόψυχη το εξής “Ε βέβαια, τέτοια ανατροφή έχει πάρει απο τους γονείς της, άμα έχεις μεγαλώσει με τέτοιες βάσεις και τέτοιους γονείς τι να περιμένεις απο αυτη;” !!! Κοινώς ανήγαγε την όποια κοροιδία ήθελε να βγάλει η κοπέλα προς τους πολιτικούς και το άκυρο που ήθελε να ρίξει, στην..κακή της ανατροφή! Το γεγονός όταν ένα νέο άτομο έχει απογοητευτεί έχει σιχαθει και κυρίως έχει καταλάβει πως την κοροιδεύουν οι περισσότεροι πολιτικοί, γιατί έτσι το έχει εκλάβει και που μεταφράστηκε σε ένα “Xα!” η κυρία της ΝΔ έκανε τη γνωμάτευση οτι έχει κακούς γονείς αντί να κάτσει να κάνει αυτοκριτική στο κόμμα της. Δευτερο σκηνικό καθώς ανοίγαμε τα ψηφαλάκια πέφτουμε σε άλλο ένα άκυρο που ήταν το εξής. Στο λευκό κάποιος έχει γράψει “450 ευρώ σύνταξη δε μου φτάνει για φάρμακα, για να ζήσω για..για..” με το που το διάβασε ο έφορος το βόδι, σκατόψυχη ξέσπασε σε γέλια, τόσο που έχασκε το στόμα ανοιχτό και φωνάζει “καλά, εκεί το γραψε;;;χαχαχα τι περιμένει και το λέει σε μας;; αχαχα” ε με τσάτισε και την λέω πως για να το γράψει εκεί πάει να πει πως ίσως, λέω, ίσως ήταν ο μόνος τρόπος να εκφραστεί και να τον-την ακούσει κάποιος και πως θα πρεπει να μας προβληματίσει γιατί το μόνο μέσο που βρήκε ήταν μέσω ενός λευκού ψηφοδελτίου και πως είναι η αγωνία ενός πολίτη και το τελευταίο που θα πρεπει να κάνουμε κι εμείς ως εκπρόσωποι κομμάτων είναι να γελάμε με αυτό. Εκεί έσκασε φυσικά και έκανε μόκο.. τέλος πάντων λίγη σημασία έχει γιατί μπορεί να ταν τυχαίο αυτό το ζώον και να μην είναι όλοι έτσι. Δε μπορώ όμως να μην το αναφέρω δημόσια γιατί είμαι κουτσομπόλα
Το θέμα είναι πως η Θεσσαλία πρασίνισε, ο κόσμος κατάλαβε και αντέδρασε. Το μήνυμα ελήφθη απο τον Πρόεδρο Γιώργο και έτσι συνεπης όπως ήταν έτσι θα συνεχίσει, γιατί ο Γιώργος δεν χρειάζεται μήνυμα για να πράξει και να πει τα αυτονόητα.. Συνεχιζουμε, αυτό ήταν μόνο η αρχή και φαντάζομαι όλοι που δούλεψαν χτες χάρηκαν που τον άκουσαν να ευχαριστεί τα μέλη του πασοκ που εργάστηκαν όλη μέρα εθελοντικά. Άντε και εις ανώτερα και βουρ για εθνικές.-!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s