ΟΟΟΟΚ λοιπόν “Φανταστικοί 4″…

Posted: August 4, 2009 in Γενικότερα..., Σκατούλες, αηδία

Έκλέψα το χαρακτηρισμό απο τον κύριο που “μας βλέπει” να συμπληρώσω όμως οτι με τον χαρακτηρισμό “Φανταστικοί 4” εννοώ είναι της φαντασίας. Γιατί οι συγκεκριμένοι 4 απλά θεωρώ οτι είναι της φαντασίας και δεν υπάρχουν!
Κύριοι ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ δε θα μακρυγορήσω. Θα πω τα αυτονόητα γιατί βαριέμαι να μιλάω πολύ για άτομα “φανταστικά”.  Θα θυμηθώ το γνωστό άσμα σε όλους αμα θες να φύγεις φύγε αμαθες να κάτσεις κάτσε, και να συμπληρώσω, αλλιώς μη μας τα πρήζεις και το παίζεις Βασιλάκης Καιλας απ ό δω κι απο κεί.  Get a grip get a life Που λεν οι φίλοι μας οι αμερικάνοι.
Τελικά  στοχοποιηθήκαμε  εμείς οι τέσσερις όχι γιατί έχουμε συστήσει καμιά παραομάδα” Όχι αγαπητοί μου, ούτε παραομάδα δεν μπορείτε να συστήσετε μεταξύ σας…Γιατί ακόμα και αυτό θέλει ένα είδος συνύπαρξης και συνεργασίας.

Και με λίγα απλά λόγια να τελειώσω γιατί βαρέθηκα ήδη. Τα ανούσια δελτία τύπου για εσωτερικά θέματα είναι θέματα για τα οποία το κοινό ενδιαφέρεται τόσο όσο  για το πότε απλώσατε ρούχα στην ταράτσα.Αμα θέλουμε κουτσομπολιό και να λυπηθούμε κάποιον ώστε να τον συμπαθήσουμε θα δούμε Τατιάνα Στεφανίδου. Αποχωρήστε αν δεν συμφωνείτε, που μας δηλώσατε οτι δεν συμφωνείτε να ξεμπερδεύουμε. Δε χρειάζετε να κάνετε τόση φασαρία πια. Και φεύγοντας κλείστε και την πόρτα.  Και αμα θέλετε τόσο να τιμήσετε το κοινό που σας ψήφισε κάντε ένα Live στο Ελλάδα έχεις ταλέντο.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΖΩΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ” ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ?? ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΙΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΣΤΕΡΗΣΑΝ??? ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΙΑ!!! ΕΛΕΟΣ!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s