Πρώτη φορά μπήκα στο Indymedia και έπαθα φρίκη-Δε ξαναμπαίνω..

Posted: July 24, 2010 in Γενικότερα...

Καλά τι βλακείες γράφουν εκεί μέσα? Είναι απο άλλο πλανήτη τα άτομα. Εμπάθεια και γενικεύση σε όλο της το μεγαλείο. Γράφει τώρα ένας το εξής.

“Ξεκίνησαν και στην Καρδίτσα οι περιπόλιες των ομάδων ΔΙ.ΑΣ.Συγκεκριμένα, 12 μηχανές (24 αναβάτες) θα περιπολούν την πόλη.Ξεκίνησαν με 3 συλλήψεις από την πρώτη κιόλας μέρα δείχνοντας τις διαθέσεις τους και πόλυ, μα πολύ ψαχτήρι σε εντελώς άκυρο κόσμο.Δεν θα αργήσουν τα πρώτα γιουχαρίσματα από τους ντόπιους αφού την τελευταία φορά οι δημοτικόμπατσοι υποδέχονταν αυγά στα κεφαλιά τους από πολυκατοικιές μόλις εγράφαν κόσμο για “παράνομη” στάθμευση……

Στις γειτονιές μας οι ΔΙ.ΑΣ. δεν έχουν θέση….
ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ, ΤΟΣΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΠΟΛΕΙ”

Άκυρο παντελώς? Εμπάθεια?Μπα, απλά βλακεία και ανεγκεφαλίαση δεν εξηγήται αλλιώς. Η ομάδα ΔΙΑΣ εμφανίστηκε και στη Λάρισα και είναι παντού, εδώ γύρω τους βλέπουμε συχνά και καλά κάνουν. Μακάρι να κατασκηνώναν και στον Πρ. Ηλία μια χαρά. Τότε θα γύρναγα απέξω με τα πόδια στις 4 και 5 το πρωί. Γιατί αρκετές φορές όταν φτάνω σπίτι δεν έχω πρόβλημα να πω πως κοιτάω περίεργα γύρω γύρω και μετά κατεβαίνω. Όχι πάντα δεν είμαι και ψυχοπαθής αλλά καμιά φορά το κάνω γιατί υπάρχουν και περίεργες νύχτες και περίεργους…που ουκ ολίγες φορές έχουμε δεί…Όλες οι βλακώδεις αναρτήσεις είναι ΕΔΩ . Έχουν αρκετή πλάκα…βέβαια μόνο μια φορά τα διάβασα κι εγώ μετά βαρέθηκα.Μου αρέσει πολύ όμως η έγκυρη ενημέρωση στο κοινό με την εξής φράση “πολύ ψαχτήρι σε εντελώς άκυρο κόσμο” .ΕΕΕ???Μιλάμε για πληροφορία τώρα όχι αστεία. Πόσο στοίχημα πάτε οτι το έβγαλε απο την γκλάβα του χωρίς να καταλαβαίνει τι λέει?? Μια που τους ήξερε όλους ο εν λόγω κύριος που γράφει ή ακόμα πιο  pathetic καθόταν και τους παρατηρούσε όλη μέρα τι κάναν για να κάνει το ακόμα πιο pathetic να μπει να το γράψει στο indymedia..

ΟΥΟΥΟΥ ΡΕ!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s