Ο σκύλος μου ο Λάρι σχολιάζει την προκύρηξη της Χέστρας

Posted: July 28, 2010 in Σκατούλες
Tags: ,


Επειδή εγώ βαριόμουν έδωσα στον Λάρι να χρησιμοποιήσει τη σελιδα απο τα ΝΕΑ με την προκύρηξη, για κωλόχαρτο και εκεί που έχεζε τη διάβασε και έχει κάποια σχόλια.

“Η Σέχτα Επαναστατών οπλίζεται ξανά Στο σημερινό κόσμο το πιο βίαιο πράγμα είναι να μένεις απαθής. Όλη μας η ζωή κατακλύζεται από τη βία. Και όταν δεν είναι η βία των μπάτσων, των κρατητηρίων, των φυλακών, τότε τα πράγματα είναι ακόμα πιο ύπουλα. Μιλάμε για μία βία χωρίς αίμα…Μουσική υπόκρουση βιολιά..


Εμείς κουραστήκαμε από αυτό το κενό ζωής. Είπαμε φτάνει πι… όχι άλλες ξοφλημένες μέρες… όχι άλλες ταπεινώσεις στη δουλειά… όχι άλλες δανεικές προσευχές για καληνύχτα…Και δεν είναι πιο κουραστικό να είσαι δολοφόνος? Παρακολουθήσεις, σχεδιασμοί, περπάτημα, τρέξιμο κτλ… τράβα στα βουνά καλύτερα.


Έτσι πριν 1,5 χρόνο φτιάξαμε τη Σέχτα Επαναστατών, που έγινε το όχημα διαφυγής μας από τη γ… ησυχία του κόσμου-φυλακή που ζούσαμε” Μα γιατί είστε φυλακισμένοι? Όπως προείπα μπορείτε πάντα να ξεκουμπιστείτε να πάρετε τα βουνά, δε θα σας παρεξηγήσουμε..Μπορείτε και να αυτοκτονήσετε επίσης, αφού βαρεθήκατε να ζείτε. Αλήθεια, γιατί δεν αυτοκτονείτε?

“Επιζητούσαμε το άλμα για την έφοδο στον ουρανόΟρίστε! Για τον “ουρανό” λέτε, ε μην το σκέφτεσαι κάντο δε θα παρεξηγηθούμε αλήθεια!

“Σε αυτό το διάστημα αρκετοί από εμάς εκπαιδευτήκαμε στα όπλα, μάθαμε νέες τεχνικές, διαβάσαμε, ενημερωθήκαμε για άγνωστες μέχρι τότε καταστάσεις αγώνα, ανταλλάξαμε εμπειρίες και σκεπτικά με άλλους μαχητές και ανεφοδιαστήκαμε στον υλικοτεχνικό τομέα.” Θα τα βγάλετε και σε βιβλίο? Όπως οι συνταγές της Βέφας?


“Η ανθρώπινη ζωή είναι μια μεταβλητή, ένα εμπόρευμα στον κόσμο του θεάματος ..” Έλα τώρα, λίγο φίρμα που γίνατε σας άρεσε..αμα σας καλέσει η Τατιάνα θα πάτε στάνταρ..

“Αυτός επέλεξε να ζήσει σαν τρωκτικό στο βασίλειο της λάσπης του άθλιου κύκλου του κι εμείς ως λύκοι έξω από την αγέλη” Τι λες μωρέ, αφού και οι λύκοι σε αγέλες πάνε, δεν έχετε δει καθόλου ντοκυμανταίρ ΣΚΑΙ? Πάλι βλακεία δηλαδή. Πάντως με τα τρωκτικά δεν έχουμε πρόβλημα ίσα ίσα, κάτι παπούτσια που δεν τα θελα πήγαν και τα μασούλησαν ολόκληρα και βγήκα απο το δίλημμα που είχα, να τα κρατησω ή όχι. Συμπερασμα, τα τρωκτικά είναι πιο χρήσιμα.


“Από κει και πέρα ο βασικός λόγος της επίσκεψής μας στο σπίτι του ήταν η κυρίαρχη θέση που κατείχε στην ηλεκτρονική μορφή της νέας δημοσιογραφίας” Φονταλάκια δε φέρατε όμως..

“Το ίδιο το αφεντικό του troktikou είχε ορίσει τον εαυτό του δικαστή και απένειμε ποινές σε συλληφθέντες μέσα από το blog του” Καλά, παπαρολογείς ρε πάλι? Δε σου χω πει να μην παπαρολογείς? Το ποιός έχει ορίσει τον εαυτό του δικαστή εδώ μάλλον είναι εμφανές..


Ο δημοσιογραφικός κόσμος είναι ένας κουβάς γεμάτος σκατά που με την κίνηση μας απλώς τον ελαφρύνουμε” Πάλι βλακεία ρε πούστη μου. Γιατί δεν κάνετε το εξής… την ώρα των ειδήσεων να παρεμβάλετε σε όλα τα κανάλια ταυτόχρονα επεισόδια του Μπομπ Σφουγγαράκη. Απο τις 8 έως τις 9. Αυτό είναι επανάσταση όχι αστεία..ειδικά το επεισόδιο με το παιδί που έκανε με τον Πάτρικ..(μήπως δεν έχετε τα ηλεκτρονικά μέσα να το κάνετε? Ε τότε κλάιν οργάνωση..)


“Πιο συγκεκριμένα ο Γκιόλιας ξεκινούσε καθημερινά από το σπίτι του στην οδό Δαιδάλου 21 μεταξύ 12:10-12:25 για να μεταβεί στη ραδιοφωνική εκπομπή του πάντα αργοπορημένος” Αργοπορημένος????Ε όχι! και μόνο αυτό είναι αρκετό! Ντροπή του!


“Γρήγορα όμως απορρίψαμε αυτό το σενάριο γιατί ο συγκεκριμένος δρόμος που ήταν ιδανικός για τέτοιο καρτέρι έχει μέτρια προς πυκνή ροή αυτοκινήτων, περαστικών, και δύο ρεύματα κυκλοφορίας με συνέπεια να υπήρχε κίνδυνος για άλλους ανθρώπους, γεγονός που δεν επιδιώκουμε ποτέ” Μουσική υπόκρουση βιολιά…η ανθρωπιά της Χέστρας…μην ξεράσουμε (μέσα στην Χέστρα πάντα).

“Ήταν βασικό μας μέλημα να μην πάθει το παραμικρό η σύζυγός του και φυσικά το μικρό παιδί. “ Η ανθρωπιά της Χέστρας επεισόδιο ν.2. (μην ξαναξεράσουμε, στη χέστρα πάντα).

“Η Ελλάδα εδώ και μήνες βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα με την προσφυγή στο ΔΝΤ και το οικονομικό της έλλειμμα. Μία από τις πιο προσοδοφόρες πηγές εισροής χρήματος είναι ο τουρισμός της καλοκαιρινής περιόδου. Η εκτέλεση του συγκεκριμένου δημοσιογράφου σε συνδυασμό με τις αντάρτικες ενέργειες του τελευταίου χρόνου πιστεύουμε ότι διαμορφώνει μια αρνητική εικόνα στο εξωτερικό για την ασφάλεια της ελληνικής επικράτειας και χτυπάει την εθνική βιομηχανία του τουρισμού.” Προτιμώ την ανάλυση της Τζούλιας περί του ΔΝΤ.

“Όσον αφορά την οικονομική κρίση και το μοιρολόι της κοινωνίας για το δυσοίωνο μέλλον της, δεν δίνουμε δεκάρα τσακιστή” Μα δεν έχετε δεκάρα για να δώσετε έτσι κι αλλιώς… γιαυτό επιλέξατε το περιθώριο και  όλα τα άλλα είναι σάλτσες.


“Η ανθρώπινη επικοινωνία πρέπει να απελευθερωθεί από τις τηλεφωνικές γραμμές και τις επίπεδες οθόνες, οι ανθρώπινες χειρονομίες να αποκτήσουν ξανά τη ζεστασιά τους και να απαλλαχθούν από τις τυπικότητες και την επαναληψιμότητα, η ζωή να αποκτήσει μια περιπετειώδη περιπλάνηση και να απαγκιστρωθεί από τη γραφειοκρατική της εκδοχή. Καταρχήν λες πάλι βλακείες..αχ δε μπορώ. Η επίπεδη οθόνη σε χάλασε τώρα? Αφού έχει καλύτερη ανάλυση πως να το κάνουμε. Το περιεχόμενο μας απασχολεί και όχι το εξωτερικό…πάλι βλακεία δηλαδή. Και αυτό με τη ζεστασιά, τι συγκινητικό…τη ζεστασιά των δικών σας χερονομιών εννοείτε…? Πραγματικά, οι σφαίρες δίνουν μεγάλη ζεστασιά..
Οι επαναστατικές οργανώσεις είναι οι μικρές προεικονίσεις ενός τέτοιου μέλλοντος” Μικρές κουτσουλιές που θέλουν να γίνουν μεγαλύτερες (δηλαδή σβουνιά αλόγου) είναι αλλά μην το κάνουμε θέμα τώρα..


“Γι αυτό η πρότασή μας στο τώρα είναι σαφής. Όσοι άνθρωποι θέλουν να αρνηθούν έμπρακτα την τυραννία του συστήματος ας περάσουν από τα λόγια στην πράξη. Σύντροφοι οργανωθείτε, φτιάξτε ομάδες, συλλογικοποιήστε τις επιθυμίες σας, οπλιστείτε, διαβάστε, επικοινωνήστε, αρνηθείτε τους ρόλους και τις ηγεμονίες, καταργήστε τη δουλειά και περάστε στη στρατηγική του ένοπλου αγώνα” μπλα μπλα μπλα μπλα…λόγια της..χέστρας

“Δεν θέλουμε πια να κάνουμε σε όλη μας τη ζωή την ίδια δουλειά, να έχουμε το ίδιο προσωπο” Άλλαξε δουλειά και κάνε πλαστική!

“επειδή γνωρίζουμε πως ένα θυμωμένο γουρούνι βρωμάει περισσότερο από το συνηθισμένο, να πούμε δυο λογάκια στους μαλάκες της ομάδας ΔΙΑΣ. «Τοσγλανάκια επειδή το παίζετε ψευτόμαγκες, κάποια στιγμή σ ε κάποιον τυχαίο από εσάς θα τους ανοίξουμε νέες κουμπότρυπές στη στολή του” Ώπα, λίγα λόγια για τη ΔΙΑΣ γιατί θα σας πάρει ο διάολος… Όταν κάνει βόλτες εδώ πέρα ο ανώμαλος με το τσεκούρι που σταματάει αυτοκίνητα προτιμώ να έχω της ΔΙΑΣ δίπλα, γιατί εσάς σας κατατάσω στην ίδια πλευρά με τον ανώμαλο με το τσεκούρι.

Ιδιαίτερα για κάποιον από εσάς γνωρίζουμε μέχρι και τι ώρα παίρνετε τα χάπια σας” Ξανακλαίν, μαγκιά είναι να τον καταφέρεις να χάσει τα χάπια του.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s